Woodoo Child 2.0

11:35

Tässä biisissä toimivat solisteina ainakin Sami Silvaani (trump) Haanu T. Pulkkinen (klar), ja Jaakko Toivonen ( piano) ja mä itse (Tuuba). ja onhan siellä mutama muuikin.

Tämä on mun kunniotukseni ja hatun nostoni suurelle Jimi Handricksin tulkitsijalla Gilll Evansille.

Ja jos saan vielä sanoa niin se on ihan täyteenahdettua musiikki siis koko ajan 100%. Ja etä se hiljaisuus jonka te voite kuulla tässä johtuu myös mun päästäni.

9.88   3362 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
<<J'vin taas kerran läpi tuotant6oni t6äälllöä
+4   +1 +2
 
10
MÖLLER 26.09.2009
Tässä obn läsnä mestarin alkuperäisen biisin fiilis. Aika moni on yrittänyt mutta harva onnistunut. Koko biisi täyttä, siis TÄYTTÄ, tavaraa.
+3   +1 +2
 
10
JU-MA-LAU-TA. Meinasin pudota tuoliltani. Tämä on parasta, mitä olen kuullut pitkiin aikoihin. Käsittämättömän herkullisia ja ylilyöviä torvisovituksia. WAU.
+6   +1 +2
 
9
eerovarje 20.02.2006
Kuulostaa aikamoiselta big bandilta, tosin soundi on sen verran särönen että se saattaa lisätä orkesterin massiiviselta kuulostavuutta. Jimpan Voodoo Chile on tunnistettavissa aina välillä, ja tän sovituksen meininki sopii kappaleeseen varsin mainiosti. Melko energiseltä kuulostaa, tai siis vähän enemmänkin kuin melko:) Loppuvaiheilla säröttely menee suoranaiseks taiteeks. Loppu oli ehkä vaan hieman turhan pitkä.
+5   +1 +2
 
medium 09.02.2006
tästähän oltiin vielä joskus äkäsiä........hyvä ettei enää!...jeah, jaasss...vooodooo chileee!
toimii paremmin kuin ekalla kuulemalla! ja hyvin!
+2   +1 +2
 
10
Tikku-Ukko 04.02.2006
Todella maukasta. Pyhä sylvi.
+4   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 27.01.2006
Muuten aivan loistavaa fiilistelyä, mutta joku instrumentti (jota en tunnista) särisee hieman ikävästi. Kitarat ja torvet ja rummut ovat kyllä aivan loistavat. Bassokin jammaa kivasti :)

Tuo yksi instrumentti laski kyllä kokonaisuuden hyvyyttä. Se kuulosti itse asiassa laululta, joka on särötetty. Itse asiassa se se taisi ollakki :)

Hienoa soitantoa kyllä. Lofi soundit sopii tähän vallan fantastisesti. Välillä meni ehkä vähän liian sekavaksi meininki. Varsinkin tuossa n. 9 minuutin kohdalla alkoi säröytyä jo vähän liikaa. Piano siellä taustalla taisi tuolloin soida, mutta olisin kyllä mieluummin kuunnellut vähän puhtaampaa piano -soundia.

Biisin loppu oli vähän sekamelskaa tuon särön takia. Mukava kokemus tämän kuuntelu nyt kuitenkin oli. Henkka oli ihan mukava veto loppuun :)
+4   +1 +2
 
10
makes69 28.01.2006
Tunnistan esityksen. Mielenkiintoinen paletti. Jossa Kil ivansii messissä. Sullon huumoria jota on mukava kuunnella.
+6   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat