Just a closer walk with Thee

4:08
9.14   4923 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Regu 03.05.2005
:D
0   +1 +2
 
Ja Haavalle: Tää on kait tehty samasta sessiosta taikka silleen kuin ne Salonen Bro:t
0   +1 +2
 
8
jarpat 05.11.2004
Kyllähän tässä varmaan olis "arvosteltavaakin", mutta kun se on niin rento ja siitä jää hyvä maku korvaan(?), niin silloinhan se on just jees. Yhden tutun faija (vanha rumpali) vietiin aikanaan hautaan Forssassa just tällasella meiningillä.
0   +1 +2
 
Kyllä ja kyllä so Joku on kuollut ja ollaan kännissä . Tämä on vanha New Orleansilainen tapa hoitaa ne kuolleet hautaan. Kun mennään hautausmaalle kaiki ovat kiltitisti mutta kun lähdetään takaisin kaupunkiin ja sen jälkeen kun trumpetisti on päästänyt sen fanfaarinsa, silloin alkaa se svengi. Kirkkaat sateenvarjot ja muut vehkeet.
0   +1 +2
 
pekistan 30.03.2004
haha. tämä klenkkasi aika hienosti :D
ei oikein tiedä, että onko joku kuollu vai
ollaanko kännissä :)
tulee vähän jonku spaghetti-westernin kohtaus, jossa sankari ja apulainen ratsastaa piestyinä ja semmonen puska pyörii ohi.
0   +1 +2
 
8
Mr Alex 14.03.2004
Kiva kuulla välillä uutta vanhaa puuvillamusiikkia. Tästä tuli myös aika autenttinen vaikutelma, tosin huumoria tässä selkeästi lisänä. Skittasooloa jäin kaipaamaan..
0   +1 +2
 
10
-Chrustal- 13.02.2004
Sarjassamme musiikkia ajalta, jolloin meikäläinen ei ollut vielä syntynytkään.
Tästä tulee väkisinkin sellanen olo, että sitä istuu jossain tunkkaisessa tupakansavun täyttäneessä baarissa väsyneenä ja liveorkesteri soittaa tunnelmallista musiikkia.
Tuo puhallin saundi ja kitaran hento säestys yhdistettynä tuohon hienoon hempeään lauluääneen toimii vallan mainiosti. Tosin alussa häiritsee lievästi kuulokkeilla kuunnellessa tuo, että varsinainen laulu kuuluu vain toisesta kuulokkeesta. ihan turha tässä on äänenlaatuja lähteä haukkumaan..
0   +1 +2
 
Haava 26.01.2004
Jokin tässä vain on joka jää noista vanhoista Tappi feat salonen bros. biiseistä... Saindi on vähän hi-fimpi ja tylsempi. Sellainen kuivakka ja selkeä. Jotenkin tylsä. Ei tässäkään huono nauhoitus ole. Päristimestäkin kuuluu ihan makeaa "bröööt"-ääntä elolla. Itseasiassa ihan kiva. Soitto on jotenkin niin hätästä. Sellainen kunnon syvahenkinen tunnelmoointi jotenkin puuttuu tästä verratuna noihin vanhoihin... Rutmiryhmälle pojoja silti... Hmm... Päristin on liian kovalla verrattuna muihin soittajiin.

Kokonaisuus jäi myös vähän vaisuksi.
0   +1 +2
 
10
Kfied 24.01.2004
Miehet veivaa ja veivi on jämäkkä mutta rento.
+2   +1 +2
 
Kiitos Rusoposki ja Dip Flirt. Tämä on juuri niinkuin Rusoposki sanoo paitsi ettei se ole kasetille äänitetty. Tämä on kait mun vanhinta tuotantoani noin vuodelta -87, jolloin sain uuden nelikanavaisen Teac/Tascamin nauhurini.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2