Jaakko Kulta v.2.0

7:15

MUn muijani täytti 60 vuotta ja sitä tuli juhlistamaan myös mun Jaakkoni ja tällaisen JaakkoKullan me saimme aikaiseksi. On se vaan hyvä tyyppi toi mun Jaakkoni.

10.00   2415 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Regu 03.05.2005
:D
0   +1 +2
 
10
Joo tämän biisin historiaa ei tunneta muuten kuin, että se on hiton vanha keskiaikainen biisi. So säveltäjää ei kai siihen aikaan merkitty paperille eikä muutakaan.
G. Mahler käytti sitä teema rohkeastikin omassa sinfoniassaan Ja mä ihastuin hänen versioonsa, joka kulkee sävelaskelta korkeammalta kuin mun versioni.
so C molli contra D molli.
0   +1 +2
 
hipit 03.11.2004
Muijasi käy siis jo seitsemättäkymmentä ja sinä olet vielä vetreä viisikymppinen ;-) Hmm, olenpa itsekin tuntenut vetoa vanhempiin (ja isoihin) naisiin...

Itse skipaleessahan on jälleen tunnistettavissa vanhan hittikappaleen aineksia. Tunnelmaltaanhan biisi on New Orleanssilaisen Kaustislainen häät ja hautajaiset -marssi lievästi spykedeelisin vaikuttein. Musiikkiahan tää, musiikkia.
0   +1 +2
 
10
Kiitos Dip Flirt kauniista sanoistasi ja saanko pyytää sua myös huomioimaan ne nuotit , jotka ovat levykannessa. Sen kappaleen nimi on : Groovin High ja sen on säveltänyt mun idolini nimeltä Charlie Parker (altto sax) .
0   +1 +2
 
dip flirt 18.10.2004
Nyt erotin jopa jotain melodiaa tässä. Kvanttimekaniikan seasta erottuu länsimaiselle ihmiselle (kulttuurisessa mielessä) jotain tuttua. Tuuba oli radikaali!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta