Huuto, silta hiljainen

Takalo & Turunen | 07.01.2007 | Lo-Fi
5:05

Aika virtaa kuin hiekka läpi sormien.

Feat. rummut Mikko Leskinen, rytmiambienssi Jarkko Hakala, Antti Korkiakoski

7.50   2195 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=249364
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Oletko valmis avaamaan?
Oletko valmis aukaisemaan?
Edes hieman
Edes hiukan
Sun, sun sydäntä

Oletko valmis saapumaan?
Oleko valmis astumaan?
viimeiseen iltaan
viimeiseen
viimeisen pussiin henkäisemään

Oletko, Oletko, Oletko, Oletko?
Oletko, Oletko, Oletko, Oletko?
Koskaan, Koskaan,Koskaan
Ajatellut, että olet
vain, vain, vain viimeinen henkäys
viimeinen henkäys
joka sinun elämääsi hengittää
viimeinen henkäys
viimeinen henkäys
henkäys

Oletko koskaan tiennyt, että?
se ei auta
paljon sussa on sitä vettä
oletko nainen tai mies
oletko hirvi taikka hies

viimeinen henkäys
viimeinen henkäys
oon sun viimeinen henkäys
viimeinen henkäys

se viimeinen henkäys
viimeinen henkäys
sun viimeinen henkäys
on sinun maailmasi viimeinen
sä olet sinun elämäsi
sä olet sinun maailmasi viimeinen
ihminen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Linkless 12.01.2008
Mukavan letkeä ja deeppi soundi. Kitaramelodiat kuulostaa vähän liian tutuilta, mutta noista taustaäänistä ja mielenkiintoisesti taustalta, ihan kuin jostain kuopasta, tai sillan alta, kuuluvasta laulusta tykkään.
0   +1 +2
 
7
Wersus 11.01.2008
Vaatii ehkä sen pimeän lavan ja yhden spotin oikeasti toimiakseen. Vähän jäi sellanen "joopajoo" -fiilis tästä nauhotteesta, kun ei hirveesti jääny käteen kuuntelukerrasta.
0   +1 +2
 
esw 28.07.2007
Varsin kieron kuuloista kamaa. Biisin yleissoundi on hiukan kumiseva sekä etäinen. Äänimaailman lisäkehittely olisi parantanut kuuntelukokemusta ratkaisevasti. Vokaalisuoritus on hyvin omaperäinen - kuulostaa lähes epäluonnolliselta. Tästä plussaa. Loppuvaiheen perkussiorymistely lisäsi biisiin tarvittavaa vaihtelua ja dynamiikkaa. Kokonaisuutena jää aika sumea fiilis tästä biisistä - sopii hyvin psykedeeliseen fiilistelyyn.
0   +1 +2
 
8
dixi 27.07.2007
Tässä on nyt jotain, mitä en osaa kauhean hyvin analysoida, mutta hienosti toimii! Hyvää jumitusta, sellaista pientä shamaanimeisinkiä :D Meinasin täräyttää ysin, mutta nuo vokaalit rupesivatkin yhtäkkiä vähän rassaamaan, joten laitetaan kasi...
0   +1 +2
 
westis 27.07.2007
Tämä ainakin eroaa kaikesta muusta mitä mikseristä löytyy. Ehkä menee jo hieman liian kokeelliseksi omaa makuani silmälläpitäen.
0   +1 +2
 
Trize 27.07.2007
En oikein osaa kuunnella tälläista. Lienenkö liian kiireinen yksilö mutta luovutan kyllä jos kappale ei ensimmäisen minuutin aikana ala, saati kolmen minuutin. Alkumehustelut on pilannut monta hyvää kappaletta mutta en siis kommentoi kummemmin, kun en alan immeisiä ole.
0   +1 +2
 
Coivisto 25.07.2007
Toi laulu on todellakin niin Lo-Fi että itkettää. Siitä lähtee kaikki kauneus ja merkitys kun siitä ei oikeastaan kuule mitää eikä se myöskään kummittele taustalla. se on vain tyhmänkuulloista muminaa mikä haittaa muuten ihan hyvää kappaletta. Kappaleen tarkoitus on kaiketi luoda jonkinlainen hämärä tunnelma mutta siitä ei tule mitään.
Kuin olisi laitettu kasettinauhuri vanhan mummon viereen ja nauhoitettu tämän höpinöitä kasetille......
0   +1 +2
 
Freyelise 25.07.2007
Vaikea sanoa oikein mitään kun ei tiedä mikä on tehty tarkoituksella ja mikä tahattomasti. Ihme häiriöääniä välillä pörähtelee. Lo-fiahan tämän piti ollakin.. mutta silti tuommoinen konstantti humina häiritsee. Menee oman musiikkimakuni ohitse. Tulee vaan mieleen joku lukioikäisten viinanhuuruinen (laskuhumalavaiheessa oleva) autotallibändi. Mistään ei meinaa saada kiinni ja äänenlaatunsa puolesta tämä ei oikein taustamusiikkinakaan mene.
0   +1 +2
 
7
Joonas Y 25.07.2007
Tää vois soida jonkun elokuvan taustalla jossain kohtauksessa missä kaikki näytetään hidastettuna. Aika jännä tunnelma tässä oli. Sävellyksenä tämä ei mikään varsinainen suuri taideteos ollut, mutta ihan kivoja hiukan erikoisempiakin sointuja sieltä kyllä löytyy. Toi laulu oli aika kummallinen. Olisi voinut toimia tämä melkein paremmin ilman sitä. Vähän turhan pitkä teos tämä oli. Olisi kaivannut ainakin lisää vaihtelua näin pitkäksi biisiksi.
0   +1 +2
 
10
Trippiä! Sanoitusta en kuule mutta aika uniselta tää tuntuu... Täytys varmaan mennä nukkumaan ja kuunnella... Loppujen lopuksi kaunista tavaraa...

Sumun toiselta puolelta kuuluu kaunis ääni... EN tunne mitä se on mutta joku päivä saavutan valkoisessa ilmassa kulkevan olennon...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat