Korkeammalle [sampleri]

Taiunta | 24.01.2007 | Experimental Hip-Hop
4:01

Korkeammalle-levyn maistiaispaketti.

8.69   3532 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nasic 20.02.2007
Iha jännält kuulosti, ei sitä perinteistä hiphoppia...iha hienoi soundei oli ja räpit hyviä, mut jtn täst viel puuttu.
0   +1 +2
 
9
RHP 20.02.2007
Rytmitaju kohdillaan ja hyvältä kuulostaa =) Biisissä on sellainen pyörreimu joka pysyy päällä kokoajan ja osaa pitää liikettä yllä, paljon nousua kunnes tulee jotain uutta ja sitten taas nousua. Mielenkiintoinen toteutus ja hyvin rullaa =)
0   +1 +2
 
e2 19.02.2007
Yleensä ei suomenkielinen räp oikein mulle kolahda mutta tää on sitä abstraktimpaa/kokeilullisempaa puolta mikä toimii, aika paljon tulee mikserin Effekt mieleen.

Taustoista tykkään kovasti, mukavan psykedeelistä ja tunnelmallista äänimaalailua taatulla Aukicko-tuotannolla.

Räpitkin on hyvät, mutta jostakin syystä en vain täysin pysty mistään suomenkielisestä räpäytyksestä nauttimaan, varmaan joku viime vuosien valtavirtahip-hopin yliannostuksesta johtuva reaktio.. Kuitenkin tämä toimii siis tavallista paremmin, se on varmaan toi omaperäinen tyyli ja flow, jossa on tunnetta mukana. Omalla tavallaan tuo hengästymiseen asti venyvä nopea äänenkäyttötyyli on kuitenkin aika haastavaa kuunneltavaa, vaatii totuttelua, mutta ei sinänsä ärsytä.

Ja sitten vielä tuosta Etsinnälle-videosta: Biisi oli kokonaisuudessaan oikein hyvä ja video vielä parempi. Omaperäisesti toteutettu ja hemmetin psykedeelinen visuaalinen ilme saatu lähinnä pelkästään pahvin/paperin palasten avulla! Nice one! Oikein miellyttävä ja nykypäivän digitekniikoiden keskellä poikkeava toteutus joka toimii erittäin hyvin tälläselle leikkaa ja liimaa- ja kollaasitaiteesta pitävälle. Lyriikoissa on myös hieno ja ajatuksia herättävä sisältö. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
naf 19.02.2007
olipas proge pläjäys. :) hyvän kuulosta. Tais olla lyriikkaa jostain aikasemmasta sun biisistä keskellä.
0   +1 +2
 
9
KAMUI 19.02.2007
Nyt ei pidempiä kommentteja jaksa kirjoitella eli lyhyesti: Hyvältä kuulostaa. Mutta pidemmän päälle aika paljon saman kuuloisia kaikki biisit. Pitää kuunnella tämäkin pari kertaa läpi. Pitää tuota levyn ostoakin harkita.
~9
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 31.01.2007
ohhoh! en uskonut suomihiphopin kuulostavan näin kärpässienimäiseltä! puolivälin tempon nousu oli kuin herätys koomasta! ehkä suomihiphopissa on sittenkin toivoa... 3/4-kohdassa oleva... höm, reportteri kuulosti aivan HokodigiX:n radioreportterilta. tsekatkaa häntä myös Mikseristä, hän on jännä heppu...
0   +1 +2
 
5
roope_sarana 29.01.2007
ajoittain jotain hyviä taustoja. ei oo tod meikän kuppi teetä ja herättää lähinnä vain oksennusrefleksejä. sori :D
0   +1 +2
 
P-Mies 24.01.2007
kuulostaa mahtavalta fiilistelyltä :)
meikä diggas :)
0   +1 +2
 
Gotton Noo 21.11.2007
Tässä löyty niitä rumpuja ja linjoja. Vittu ihan tekken-syna soi tossa yhessä, ooh. Välillä noi ylettömät kaiut noissa mesoavissa räppipauhuissa käy yli mun makurajojen. Jotain selviä yksittäisiä sämpläyksiä vokaaleista, vanhoista kappaleista ym jonnekin noitten synalinjojen joukkoon. Tälläisenään jää sellanen tunne jotta tää on jotain Space-Age hiphop performanssia. Avaruus velloo taustalla. Pitäis hieman maanläheistää mun makuun. Ei noi avaruus-jutut musiikissa iske. Ihan eri juttuja ovat sitten techit industrialit tahi muut hieman vähemmän eteeriset, enemmän rämistely ja toisto modulaatiolla ja helevetinmoisella distortionilla. huaha ha haaa
0   +1 +2