Äitisä

Taiunta | 18.02.2007 | Spoken word
2:56

Korkeammalle-levyn 5. biisi.

8.89   4084 kuuntelua

Kappaleen sanat

tahtoisin kiittää
siitä mitä saan nähdä
itkun vastasyntyneen hartioilla
rauhan vastaheränneen kasvoilla
sen kuinka luomakunta sykkii ja hengittää
sen kuinka vähällä kaiken voi selvittää

tahtoisin kiittää
siitä että olen saanut turpaan
ja siitä että minäkin saan
vielä joskus vuotaa takaisin hiekkaan
haurauteni on opettanut minut nauttimaan -
ilman loppua tuskin pystyisin alkamaan
(ilman loppua tuskin kukaan pystyy alkamaan)

älä koskaan
anna mun unohtaa
älä koskaan
salli mun unohtaa
älä koskaan
päästä mua unohtamaan
sillä unohdus helposti
syviin vesiin upottaa

älä koskaan
anna mun unohtaa
älä koskaan
salli mun unohtaa
älä koskaan
päästä mua unohtamaan:
uuteen syntyminen jokaista atomia
nurkan takana odottaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Chadonna 27.02.2007
Kaunis runo. Erittäin kaunis. Ja tausta antaa siihen tavallaan uuden vielä paremman kuloisen fiiliksen. Tulee fiilis, että nyt jää jotain tajuamatta.. Niinkuin sanoisit jotain niin syvällistä, ettei miun pieni mieli osaa sitä tajuta. Ja näin luultavasti onkin. :)
0   +1 +2
 
odkid 26.02.2007
Painostavaa psykedeliaa. Sisäistä dialogia. Raamatullinen muoto on aika hurja valinta. Tää iski kyllä johonki, jotenki aidon herkkää. Jos jotai parannettavaa pitää keksiä ni jälleen toivosin jotenki vähemmän agressiivista lähestymistä, mut mie oonki pienuuden ystävä.
0   +1 +2
 
10
Dear
Mother Earth Gaya!

Take me back to your womb, some day; when it's my turn to gome back on your arms...

That I ask, at last....

Nämä sanat nousivat mieleeni tästä biisistä, lohdullisen kauniista kertomasta.
0   +1 +2
 
Lumina_83 22.02.2007
Öh.. aika erikoista..?
Tulee mieleen joku huumepäissään oleminen tai joku mielisairaan mielentulkinta sanoin ja muusikin avulla..?? Voisitko valaista mikä tämän varsinainen idea on? =)
0   +1 +2
 
9
Redfox 21.02.2007
Kiva kosminen meininki tässä kappaleessa. Jotain rumpuja olisin ehkä vielä kaipaillut. Toimiva runo sinänsä ja sanat olivat hyvät.
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 21.02.2007
Kaunis runo, vaikuttava varsinkin kun sai lukea ja kuunnella yhtä aikaa. Syvälisyys... sitä sinulla on. Sinulla on sisältöä joka niin monelta puuttuu.
0   +1 +2
 
5
Nasic 20.02.2007
Hmm...en kyl mtn saanu täst irti, meni täysin ohi...en jaksanu keskittyä. Joo, ei napannu.
0   +1 +2
 
Siddhartha 20.02.2007
messiaanista ja skitsoa kattelen noita joitakin kommentteja... hmm no skitso ei ainkaan ole. Minä sen tiedän, minä jos kuka ;-) heh.. no joo.
pientä paatosta sanoissa, mut ehkä vähän liiallista toistoa, varsinkin tossa loppupuolella, jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Mut messiaanista... no jos joku pitää sellasena niin pitää minä en.
musiikillisesti mä tykkään kovasti, tällanen leijuva äänimaisema toimii täällä melkeimpä aina. erityisen hyvä juttu oli musta se et rumpuja ei ole laisin,
joo ja loppu rahina :-)
0   +1 +2
 
RHP 20.02.2007
Alussa on mahtavan muhkea soundi, antaa pohjan biisin kehittämiseen introlla, joka onkin puolet biisistä. Sen jälkeen tuleekin "pääsanoma" esiin. "Syöverinen" biisi, vaikea selittää. Mutta hyvä =) arvosanaa tälle ei pysty antamaan
0   +1 +2
 
10
.Trauma 19.02.2007
Pakko arvostella nyt samaan syssyyn tämäkin.

Ai helevetti kun mä tykkään tuosta äänimaailmasta, aivan loistavaa. Varsinkin tuolla aivan alakerrassa pyörivä matto on hieno. Pointterit tuosta vokaalien tilasoundista ymmärrän. Kuulostaa skidisti vessalta, paljon kuminaa ja etuheijasteita, mutta mun mielestä se sopii nimenomaan tähän äänimaailmaan. Kamala tuo soundi olisi jossain perinteisemmässä biisissä, mutta nimenomaan tähän tuo toimii. Mun mielestä on kuitenkin väärin arvostella yksittäisiä elementtejä tästä "biisistä", pitäisi keskittyä fiilikseen joka tästä välittyy. Loppu menee vähän turhan kaoottiseksi.. Vaikka se onkin selvästi kliimaksi biisissä, alkupuolikas toimii paljon paremmin. Lopun kaaoksessa kuulija herää kellumasta välitilassa ja palaa takaisin maan pinnalle, mun mielestä se olisi pitänyt jättää sinne.

Ei ole tapana antaa numeroita kappaleille enää tätänykyä, mutta tuo tämänhetkinen keskiarvo 7,3 ei anna biisille oikeutta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta