Guitaralone

Tackle | 31.01.2018 | Funk
3:16
9.50   450 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 590102 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

This year I'm not calling you
it doesn't mean anything
I'm here just trying to know how to
play this fucking thing

People please just leave me the fuck alone

it seems to bother you
and I don't know why
you removed me from your friends list
from your cell phone too

don't you know that I just need to be alone

it's hard to understand
and I sure know why
you yourself can't be alone one minute
without checking online

you don't know just how to be alone

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
BVR 12.02.2018
Noniin! Tämähän toimii kuin sariini lastensairaalassa. Pidän helvetisti itse biisistä ja sanoituksista, biisi ei tarvitse muuta kaveriksi kuin sankan tupakansavun ja lasillisen viskiä, sekä kitaran. Voin samaistua kyllä sanoitukseen. Mitä sitä mies muuta tarvitsee kuin kitaran syliin ja omaa aikaa.
0   +1 +2
 
9
NaNa_ 09.02.2018
Propsit oodibiisi ideasta :) Pidän itseasiassa aika paljon tuosta kuiskailevasta tavasta laulaa. Sanat on kyllä sellaset, että ois voinu vetää kyllä ihan reippaasti ragella. Tässä nyt vaan rauhallisesti toiselle todetaan, että: "ole hyvä ja painu vit...n" :D Cool maaaan, joten toimii tällai ilme värähtämättäkään :P Kivaa mystisen rauhallista jammailua!
+2   +1 +2
 
Windywalk 01.02.2018
Mä luulin et sä et osaa laulaa, mutta olin väärässä.... mites tässä näin kävi? :) Makee fiilis biisissä, hienoa kitarointia. Sun ääni sopii tähän just eikä melkein. Tuo sarkasmi äänensävyissä ja biisin sanoissa tekee tästä hyvin vahvasti Tackle biisin, sen jonku jutun mikä tekee sun musasta just sun musaa :) Olipas oudosti sanottu...
0   +1 +2
 
J. Hifish 01.02.2018
No kun ei viitsisi sanoa, kun kerran kuullostaa hyvältä, että samalla kuullostaa pirskutin tutulta tämä sävellys ja riffittely. No ehkä nykypäivänä voi sanoa samaa ihan kaikista uusista tuotoksista, jollei nyt ihan kakofoniaa harrasta. Hyvät sanat. Sopivan kähyinen laulusaundi tällaiseen biisiin.
0   +1 +2
 
Oikein miellyttävä blueshenkinen biisi hyvin toimivalla funk kompilla ja tunnelmaan sopivalla tummalla laulannalla. Oodikisaan hyvin sopivaa tematiikkaa tuollaisesta introverttimäisestä näkökulmasta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat