Fly Through The Sky

4:58

Vähän vanhempaa tuotantoani. Biisi edustaa vähän erityyliä jos esim vertaa tuohon sentiment biisin. Toivottavasti jotakuta säväyttää. Arvosteluja kehiin... Kiitos!

8.54   3011 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
mag-got 09.12.2004
En mää nyt ihan menis sanoon tätä alternative metalliks, menee ehkä Heavyn puolelle. Setti toimii hyvin ja pysyy hyvin kasassa. Siisti soolo oli biisissä. Ei muhun ihan iske, kun en tämmöstä musaa kuuntele, mut ihan peruskamaa.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 24.11.2004
Pitkään mietin, että mitä kappaletta tämä muistuttaa soundiltaan, kunnes keksin.... Queenin Innuendo tuli varsinkin tuosta alusta mieleen. Siitä voinee päätellä, että soundimaailma on kohdallaan. :)

Vaikka en periaatteessa ole niinkään tämän musiikkityylin ystävä, niin pakko antaa tunnustusta. Biisi oli hyvä. Soundeisas ja laulussa ei ole mitään valittamista.
0   +1 +2
 
10
_Crankshaft_ 23.11.2004
ensimmäinen asia joka tuli mieleen on laulajan vakuuttava ääni! Soundithan on kohillaan, hieno mm. tuo alun pehmeä syntikka melodia. Raskasta ja silti toimivaa, yeah! Täähän on jo iha valmista matskua...
0   +1 +2
 
9
electrichaos 22.11.2004
Kyllä äijällä on taitoa biisin teossa, kun yksin väsäilee tälläistä. Bändi vaan kasaan ja keikoille. Siellä punnitaan todelliset kyvyt tälläisen musiikin saralla.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.11.2004
Alussa kivaa pörinää, synahommeli aika tavallinen. Laulaja tuo mieleeni todella selvästi jonkun, mutta en kuolemaksenikaan saa päähäni, kenet :) Respectiä äänestä ja lauluotteesta siis joka tapauksessa. Oikein hyvät sounditkin. Muuten, noh. Biisi oli hyvä mutta kun tämmöistä on jo olemassa niin tolkuttoman paljon, niin ei lopulta oikein puolla olemassaoloaan.
0   +1 +2
 
9
sadomatti 22.11.2004
Juu. Yllätyin kun vokaalit tulivat kehiin, harvoin niitä kuulee näissä "kotisohva" projekteissa. Itse asiassa yllätyin myös siitä kuinka pätevältä täm kuullostaa - hyvin tasapainoinen kokonaisuua. Äänimaailma on runsas, mitä nyt kitaroihin voisi iskeä hitusen voimaa lisää. Konerummut (?) kuullostivat orgaanisilta, mikä on suuri plussa. Enpä mitään sen suurempaa valittamisen aihetta keksi, hyvin positiivinen yllätys kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Hans1982 21.11.2004
Laulaja kuulostaa ahdistuneelta...Se on hyvä asia aina. raskasta on, sekin on hyvä asia. kitaramelodia toimii helvetin hyvin ja nostaa kappaleen lentoon läpi taivaan. =) ei muuta...jatkakaa
0   +1 +2
 
8
Frank007 21.11.2004
Jyrkkää ja tuuheaa kamaa.... muuten hyvä mutta rumpalointiin kaipaisi enemmän mättöä. Vokaloinnit ok.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 21.11.2004
Mukavasti tuo kitara hiipii taustalta, täytyy sanoa. Vähän ehkä liikaa muuttuu alun "ilmatunnelmasta" nopeasti kitarointiin, mutta.. I like it.
Eintsels? Öö.. Laulajan ääni on miksattu aika heikosti (räkii mikkiin. Popkiller, anyone?)
Ei hitto... Jotenkin muuten on hirmuisenkin nätti biisi, mutta jokin tuossa laulajassa.. nah. Minen tykkää. Liian "tahallaan" tehty.. öö "räkäinen" ääni (toivon, että tiedätte, mitä haen takaa. Muuten tuo kuulostaa tavallista typerämmältä). Hieman parissa kohtaa rävähtää korviin suomalainen lausuminen. Lisäksi.. No okei. En uskalla valittaa "liikaa toistuvasta kertosäkeestä", koska. se olisi jo pilkunnussintaa.

Kaiken kaikkiaan: kaunis (saako noin sanoa metal-biisistä?), mutta laulaja hieman latistaa (pahoitteluni).
7½. Olen puhunut. Ugh
0   +1 +2
 
9
jouni 21.11.2004
Biisin nimi on hieno... Soundit tuntuu olevan kohtuullisen hyvin kohdallaan. Rumpusoundit on eritoten oikein toimivan kuuloset, tosin ehkä millin liian lujalla. Laulajalla persoonallinen ja hyvä ääni, jaksaa kantaa vokaalit tässä biisissä kiitettävän hyvin. Kitarat toimii ja hyvän kuuloset, taidolla soitetut. Sovitus on tehty hyvin, biisi jaksaa pitää mielenkiinnon yllä loppuun asti. Basso ei jotenkaan erotu mun luureihin kovinkaan hyvin, paitsi loppusoinnuissa. Jep, kelpo tavaraa:)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat