En Katso Valkeuteen

Sysi | 07.01.2005 | Black Metal
4:23
8.29   1032 kuuntelua

Kappaleen sanat

En katso valkeuteen
En etsi paikkaa taivaan
Kun valheeltasi silmäni suljen
Ja jumalasi hautaan tuhkaan

En katso valkeuteen
En usko ristillä riippuvaan lihaan
On yksin tahtoni vapaa
Ja armosi ruokkii vihaa

En katso valkeuteen
On yksin tahtoni vapaa
En usko ristillä riippuvaan lihaan...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
_Panzerfaust_ 22.11.2006
Aloituksesta tuli mieleen vanha Emperor ja yleis saundista Xasthur. Riffeiltään
noin muuten biisi on aika perinteinen vetäisy, eikä tarjoa kummoisia väristyksiä. Vokaalit toimii hyvin ja sanoituksissa ollaan luotettu minimalistisuuteen joka on hyvä ratkaisu. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanoma menee ainaskin varmasti perille... idiootit pois laskettuina. Syntikka valli tukee kitaroita mallikkaasti ja luo sopivanlaista tunnelmaa. Konerummut ärsyttivät ainoastaan nakuttavien basareiden osalta. On tämä vaan niin moneen kertaan kuultu juttu jo ettei jaksa oikein napata matkaansa.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 27.05.2006
Valon houraan verrattuna nyt on lähdetty vähän suuremmille linjoille, sinfonisempaan suuntaan. Alun fade in on oikein tehokas ratkaisu, mutta fade out lopussa ei tee biisille oikeutta. Kitarasovitukset yhdistettynä säestäviin koskettimiin luovat vahvan tunnelman, joka kestää läpi koko teoksen.

Laulu puolella tarjoillaan hivenen monipuolisempaa ilmaisua tällä kertaa, mutta mielestäni hivenen turhan säästeliäästi.
0   +1 +2
 
9
Greco 30.09.2005
Todella mainio nostatus tuossa alussa noilla jousu tms jutuilla. Apokalyptinen jopa. Rullaa eteenpäin laahaavasti ja paikoitellen todella kivuliaasti ja kovaa.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 15.07.2005
Hyvä tunnelma. Soundit sopii biisiin kuin nyrkki perseeseen. Vokaaleista tulee paikoitellen mieleen Vintersemestre - Kirkkokyrpä levy. Ja muistuttaa välillä myös jotain Varg/Vikotnic tyyppistä äänähtelyä. Biisi loppuu vähän seinään...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta