Shattered dwell

Syke | 01.05.2004 | Ambient
6:26

This describes how anybody can impact with feeling being empty in inside. When you push yourself in to the edge and still have not any inspiration. This song has been prophetical for me, because I found myself after composing this song from the period of lack of results.

8.71   1708 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=64356
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
^MaiGe^ 27.08.2006
Biisi alkaa jännän eteerisen kuuloisena. Tulee sellainen olotila, että istuu kirkossa, luonnon kirkossa, ja katselee pyhää kauneutta, luonnon kauneutta. Hyvää hitaasti elävää ambietia. Kappale ei ole missään vaiheessa tylsä. Tunnelma vaihtelee iloisesta painostavaan ja levollisesta rauhattomaan. Tuossa neljän miinuutin kohdalla hauskoja ääniä, jotka muistuttaa ihan delffiinien narskutusta. Tämän kappaleen avulla pääsee siis sukeltamaan jopa veden alle. Loppu minuutti on ihanan rauhallinen ja painaa uneen. Just täydellisen pehmeä loppu.
0   +1 +2
 
8
KB 16.02.2005
Aika rauhallinen ja utuinen äänimaailma, toisaalta myöskin hieman painostava hyvällä tavalla. Antaa aikaa omille ajatuksille ja voi kuvitella vaikkapa leijailevansa pilvien päällä. Tästä saa mielestäni eniten irti pimeässä huoneessa kuulokkeilla kuunnellessa. Alku on tosi rauhallinen ja hakeva. 2:38 kohdalla tulee mukaan mukavan kuulonen instrumentti, joka sopii hyvin kokonaisuuteen ja biisin tunnelmaan sekä samalla hieman herättelee kuulijaa. Sen jälkeen edetäänkin kohti biisin loppua ja laskeudutaan hiljalleen takaisin kohti maan pintaa.. Todella miellyttävä kuuntelukokemus, tulen varmasti kuuntelemaan tämän vielä monia kertoja.
0   +1 +2
 
9
daliggo 29.06.2004
juu nyt oli kyllä hyvän kuuloista..fsol maista leijailua ja ään telyä . . . tuli mieleen yöllinen retki suolla misää sammakot kurnuttavat ja planeetat lentelevät putkessa ohitseni ,mutta eteneminen on silti rauhallisita ja mukavaa..
0   +1 +2
 
9
Outset 02.05.2004
Tää oli kyllä oikein kuunneltavaa settiä, aika jänskän kuulosta :) Rentouttavaa, hämärää matskua jossa voi syventyä ajatuksiin ja pohtia mualimon menoa uusin tavoin. Jeh, eipä mitään tyhjentävää kommenttia osaa antaa ainakaan teknisestä puolesta. Hyvin toimii :)
0   +1 +2
 
8
Hyvä Syke, olet juuri kirjoittanut ensimmäisen hyvän piisisi.Sulla on näköjään samanlainen laitteisti kun mulla sillä sen teholllinen kaikuaika jää noin 120 bsp (taikka 60 bps), se on hyvä rytmi aluksi ja niinkuin pohjaksi mille tahansa sävellykselle.

0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta