Off to See the Wizard

Sweet Nada | 28.02.2008 | --
2:04
8.33   629 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hra. Kinnas 28.03.2008
Erittäin asiallinen laulaja tosiaan. Aluksi meinasin syyttää Nirvanakopioksi, mutta sitten tuli mukaan Melvinsmäistä riffittelyä ja johan syytökset joutivat romukoppaan.

Tässä oli se paljon puhuttu hyvä meininki. Hmmm... pitääpä oikein kuunnella uudestaan. Soundithan on tee se itsemäiset, mutta ei se haittaa. Melko sopivat tämän tyyppiseen musaan. Minua ei edes haittaa että rokki raikaa lähes pelkästään vasemmasta kaiuttimesta. Erittäin positiivinen yllätys.
0   +1 +2
 
9
turistiryhmä 16.03.2008
Pyydettiin mielummin positiivista, kuin rehellistä palautetta. Noh voinpi ihan rehellisesti sanoa, että eipä itselleni tule muuta kuin positiivisia mietteitä tätä biisiä kuunnellessani.
Biisi on kerrassaan vallan mainio. Todellakin räkäistä treenikämppädemoilua, mutta kuulostaa aivan helvetin hyvälle! Jumala tuota laulajan ääntä I love it ja bassosoolo oli jotenkin söpö ja sympaattinen, kun kuulosti niin irtonaiselta osalta kokonaisudesta. Ei liian irtonaiselta , vaan hyvällä tavalla. Hieman tuli vaihtelua biisin kulkuun. Kyllä minä ysin tästä setistä teille annan. Haha
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta