Audio Frequency [DEMO]

Suvanto | 29.03.2009 | Melodic Trance
4:20

Jees, eli kappale sai alkunsa tuossa pari päivää sitten. Eli todella nopeasti tähän vaiheeseen biisi on edennyt, jotenkin vain teki ja teki ja teki. Enää pientä säätämistä ja virheiden korjailua ja muuta sellaista.

Kertokaa vähän mielipiteitä kappaleesta, jotta saan sitten paranneltua lopulliseen versioon :)
Ja tosiaan melko huonolaatuisena sen tänne nyt uppasin.

0.00   323 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fleeticer 01.04.2009
Piano kuulostaa hyvältä. Rummuissakaan ei oikeastaan ole valittamista, täyttää mukavasti tuota äänimaailmaa. Mutta sitten tuo bassolinja, tai no vikahan ei ole linjassa, vaan soundissa. Eli kun se vaihtelee eri korkeuksilla, niin välillä se katoaa soimasta kokonaan, johtuen siitä, että se soundi käyttäytyy erilailla eri korkeuksilla. Suosittelen vahvasti vaihtamaan kokonaan basson soundin, johonkin mikä pysyy koko ajan esillä.

Tuon shuffle-snare iskun ottaisin myös tuolta välistä pois, mutta se on vähän jo sellanen mielipideasia. Tee miten parhaaksi näet. Kaikki tuntuu olevan kyllä balanssissa, eikä ärsyttäviä elementtejä löydy. Kuulostaa melko ammattimaiselta jo. Tuon basson nyt korjaisin kokonaan kuitenkin, sen jälkeen alkaa homma olla paketissa. Hyvä!
0   +1 +2
 
Anssi H 29.03.2009
Jeps, suht perinteisesti alotellaa tolla pianolla. Ihan hyvin lähtee biitti käyntiin. Ehkä itse olisin tykännyt rajummasta sidechainauksesta. Tuossa 0.50 kohdalla jotenkin menee ehkä hätäilyks, pidempää rakennetta olis mun mielestä voinu olla. :) Sitten tuohon breikkiin tultaessa jälleen tuo piano, siinä sais olla ehkä vähän jotain särmää lisää. Kuulostaa hieman munattomalta. Kappaleen bitratekin on tosin hieman heikko. Ihan kivaa mäiskettä, mut meinaa vähän tulla korvasta sisään ja mennä samantien ulos. Miksaus kuulostaisi kuitenkin ihaan mukiinmenevältä, mutta ehkä vähän hätäisesti tehdyltä kappale muutenkin kuullostaa. Rummut toimii mielestäni tosi hyvin tässä biisissä kuitenkin. Tosin cläpin korkeet taajuudet ehkä iskee hieman korviin, siihen vähän hiomista. Kunnon basslineä taas jäin myös kaipailemaan, tuo kuulostaa vähän turhan simppeliltä ratkaisulta. Kappaleen melodiat eivät anna kyllä tälläkertaa minkäänlaista koukkua, ehkä jotain erottuvampaa soundia ois tarvinnut. Erottuis vähän paremmin tuolta seasta. :)

Kokonaisuudessaan ihan hyvä kappale. Vähän ohimenevä, mutta artistilla on homma hanskassa ja kannattaa jatkaa musiikintekoa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.05.2009
Kaunis ja maalaileva melodia täytyy myöntää. Bassline kuuluu, mutta ei erotu oikein edukseen, alempi nuotti/taajuus tahtoo kadota kokonaan. Rummut läiskii mallikkaasti, mutta ehkä snare ja clappi on hiukan raju näin leppoisaan teokseen. Haitsut toimii kyllä.

Tunnelmaltaan mukavan toiveikas teos joka miellyttää kyllä minun korvaani. Olen samaa mieltä muiden kanssa tuosta bassolinjasta, jonka soundin voisi vaihtaa tai laittaa jotain sen kaveriksi jeesimään. Bassline tekee biisistä nyt hiukan aution. Tekniikka kuitenkin pelaa. Hyvää työtä yleensä. Pahoittelen, että kuuntelu kesti näinkin kauan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat