Mercury-1st stone from the sun

3:43

Tällainen 60´s biisi Mercury planeetasta.Tämän tuunasi makes69 avaruuden ystävä.

9.88   1242 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 04.04.2008
tiukka aloitus...se lähti ku hauki rannasta.
Tosiaan...mukavan psykedeelinen. nee piippaukset antaa aimoannoksen psykedeliaa lisää.
sit tää melodia osuuden monikerroksisuus jaksaa kantaa vaikka vetten päällä.
kaks asiaa saa mun aurani jne heittämään voltteja ja ne on nää näpäkän oloset kissanpolkka kohtaukset. mitä tapahtuu?? kuka täällä oikein puhuu?? ja mistä noi värit tohonkin ilmesty.
loppujenlopuksi tällanen sekoaminen on tietenkin luonnollista ja toivottavaakin aina aika-ajoin ferrarilla tai mäclärenillä...toisille taas meno on liian kovaa jopa kävellessä. minä senkin tiedän jos kuka...
0   +1 +2
 
jjlightning 10.02.2008
Aika mukavaa loungea, jotenkin vain mulle Merkurius on aivan toisenlainen paikka... kuuma ja tukala. Hiukan sinne päin päästään jälkimmäisellä puoliskolla. Kivan kuuloista matskua kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
10
Nimza 01.12.2007
Kele VIHDOINKIN kunnon bitrate kipalees.
Lämmitteli aika hyvin hitaalla alulla ja sit muuttu tuliseks ku tyhjyys.
0   +1 +2
 
10
Loistavaa... Mahtava monessa mielessä... Itseni mielestä oikein mahtava juttu on saada tällänen biisi mukaan näin lopputulosta ajatellen! Ja myös muutenkin mahtavan pirteä biisi jota kuuntelee mielellään... Itseni mielestä tässä on kuvattu hyvin Merkuriusta ja Aurinkoa... Tai ainakin itselleni rupeaa sellanen näkymä olemaan silmissä kun kuuntelee tätä...

Loistava fiilis, pirteä ja mielenkiintoinen... Loistavaa!

Kiitoksia makes69 projektiin osallistumisesta!
0   +1 +2
 
10
Ihan selvästi Merkurius on sektiilissä Kuuhusi viidennessä huoneessa ja oppositiossa Aurinkoosi nähden ja neliössä Neitsyeesi Ravun merkissä.

Mars ohittaa nopeasti Merkuriuksen ja jättää jälkeensä tähtisumua leijailemaan. Hilepöly säteilee maahan saakka, katselemme suurenmoista ilmiötä. Avaruus soi ja Merkurius on pysähtynyt hetkeksi kymmenenteen huoneeseesi, onnea ja menestystä tuo tämä piipahdus sinulle ja läheisillesi.

Pluto pysyy transiitissa ja Merkurius antaa nyt sinulle tilaa uusille asioille, kaikki mitä teet, tulee onnistumaan.

Merkuriuksen pyrähdys Auringossasi saa valtavat energiat liikeelle, tätä voisi sanoa jopa kosmiseksi myrskyksi elämässäsi, se tulee, se tuo paljon ja sinä vain nautit.

Niih, ja biisihän on selvä merkki tästä kaikesta, musiikillisesti ilmaistuna :)
0   +1 +2
 
10
Fear Delirium 23.04.2008
hitto vie. kyllä vääntää hymyyn suun. en tiedä minäkään miten tämä merkuriukseen liittyy, mutta aivomyrsky on kova.viskoo ja vihmoo.ohimossa, sisällä ja ulkopuolella. muuten leppoisa meininko noin kuumaksi paikaksi. Palaa iloisella liekillä. Kiitos.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta