Forgiven

Sunriders | 03.11.2006 | Eurodance
3:08

Juuh elikkä uutta biisiä välillä tännekkin päin.

Tämmöinen ei niin iloisella melodialla ja 90-lukumaisella kick + bassolinja yhdistelmällä varustettu eurodance kiksu. Täysin erilaista matskua verrattuna aikaisemmin julkaistuun Summerbreeze biisiin ja ne jotka siitä pitivät tulevat todennäköisesti pettymään tähän (sori)..

Mutta tekijöiden mielestä ainakin kuuntelemisen arvoinen ja eiköhän tällekin oma kuulijaryhmänsä löydy ;)

8.43   1218 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JerePee 02.05.2020
Sellainen lavatanssien iskelmä fiilis tuosta ihan putkahtaa, puuttuu vain Katri Helenan laulut :D
0   +1 +2
 
8
hienoa hyvin potkii
0   +1 +2
 
9
TomyS 28.03.2010
Alku lyö heti odotukset korkealle hyvällä melodiallaan. Tykkään erityisesti siitä kuinka rauhoittavalta tämä kuulostaa. Ja aivan mielettömän makeeta; konemusabiisi jossa on paljon tarttuvia melodioita! Tuossa hiukka ennen minuuttia lähtee upea kohta, kolahtaa erittäin lujaa kun se sävel lähtee nousemaan korkeammalle siinä. Mutta tuntui että hieman liian nopeasti vaihdettiin taas seuraavaan kohtaan. Se kohta tosin on vähintäänkin hymyilyttävä siinä kuinka "kierolta" se hetken aikaa kuulostaa. :) Mun mieleen huikein kohta on tuo padimelodia, loistavaa settiä, tätä kuunteli mielellään!
+2   +1 +2
 
9
Mileyy^^^ 21.05.2008
Täytyy myöntää että hiukan petyin alkuun mutta muuten todella hyvä ;>>>
0   +1 +2
 
jace 03.11.2007
Tosi hieno melodia! Mukavan kuuloista ysäri meininkiä joka soundissa.
Kolahti tämä kappale sen verran että taidan tällä kertaa siirtyä tonne fani-listalle ;)
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.12.2006
Hei miten hienoa soundia ja nuo sahasoinnut on<3 Olen aina pitänyt tuollaisista tunnelmallisista soinnutuksista. Toi bassolinja on melko hyvä, vaikka vähän koomisen 90-lukua se tahtoo olla noilla takatukka -ratsastuksilla=D ...Noh... tuo tyyli bassolinjassa on hymyilyttänyt minua aina hyvässä mielessä. Melodiat ovat tässä kauniita... Tunnetta pitää ja se on hyvä juttu, tosin tämä yleinen äänimaisema tahtoo olla hiukan kliinisen puhdas... olisin kaivannut joukkoon vähän enemmän kiertäviä ja vetisempiä soundeja, kun mennään melko kuivilla soundeilla eteenpäin... onneksi ne ei ole aivan liian kuivia.

Biisi on hiukan lyhyt, mutta sisältöönsä nähden toimii erinomaisesti. Ei tästä juurikaan ole mitään pahaa sanottavaa. Tästä saa kyllä hyvät fiilikset... mukava yllätys, joka varmasti jää soittoonkin. Koppotikoppoti<3
0   +1 +2
 
Valandir 04.11.2006
Tehdään nyt ihan aluksi selväksi, että eurodancesta en pidä ollenkaan, mutta fanina tunnen velvollisuuden kommentoida tätäkin tuotosta, elikkä itse biisiin..

Alkaa peruseurodancemaisesti ja melodiakin on käytetyn kuuloinen. Ennen kolmea minuuttia tuleekin sitten rummut messiin ja ainakin äänenlaadultaan kuulostaa kelpotuotokselta. Saundeiltaan tämä on juustoa. No hei, eurodanceahan tämä on, enkä tiedä miten eurodance ei voisi olla juustoista. 1:24 lähtee aika erikoisen kuuloinen syna ja omaperäisen kuuloinen melodialinja messiin ja sepä onkin ihan kuunneltava. Sieltä tuleekin sitten se ensimmäinen syna päälle ja vähän pilaa fiiliksen. Rakenteeltaan biisi etenee ennalta arvattavasti ilman minkäänlaisia yllätyksiä, mutta eurodancessa se on kyllä ihan ymmärrettävää. Loppua kohden mennäänkin sitten hieman itseääntoistavasti peruskuviolla ja siinäpä se biisi sitten olikin.

Kokonaisuudessaan, noh, tämä on eurodancea, elikkä ei ainakaan itseäni säväyttänyt. Tekniseltä puolelta kelpo tuotos, elikkä äänenlaatu on saatu väännettyä ihan hyvään malliin. Henkilökohtaisesti en biisistä pidä, mutta sehän on vain kaiken yllämainitun syytä, elikkä älkää nyt sentään henkilökohtaisesti sitä ottako. Tämä varmasti maistuu eurodancen ystäville, mutta ei erotu massasta kyllä millään lailla. Kaikki on liian käytetyn kuuloista, paitsi se yksi syna mistä mainitsin, ennalta arvattavaa ja yllätyksetöntä menoahan tässä tarjoillaan. Eipä muuta tällä kertaa.
0   +1 +2
 
Vespe 04.11.2006
Onpa ihana kiksu. Oikeesti.. Ysärikiksut on aina ollut sydäntä lähellä ja tämä kyllä on sitä itseään. Ainoa mitä tähän kaipaisi olisi voksut, kunnon kliseiset ysäri-voksut. "you are my only true love i can't live without you blablabla what is lol it's the lol evocate"

Upea biisi, FANITAN nyt tätä projektia siinä uskossa, että näitä ysärikiksuja tulee lisääkin :D

<3<3
0   +1 +2
 
10
StarScape 04.11.2006
Jepulis, tän kerkesinkin jo kuunnella pariin otteeseen tossa päivemmällä. Pirun hienoja melodioita ja rumpukikkoja, ja todellakin 90-lukumaista meininkiä. Itselle tämä kolahti paremmin kuin Summerbreeze. Ainut mistä joudun ehkä huomauttamaan on biisin lyhyys, joka tosin jää vain pieneksi miinukseksi muuten niin hienosta mestariteoksesta ;P Tätä lisää ja paljon!
0   +1 +2
 
Electron 10.05.2008
Aika nostalginen kick ja bassolinja! :D Kunnon ysärimeno. The ultimate -koukku tästä ehkä jäi puuttumaan mut hyvä meininki kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta