Endgame

Sunfall | 13.05.2005 | Trance
4:58
8.86   2384 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
tarantula_87 30.01.2010
tosi hyvän kuulonen!!! kiitos
0   +1 +2
 
9
Divine-- 03.12.2006
Hieman tämmönen kevyemmän tuntunen biisi. Syntikat on hyvän kuulosia ja breikkikomppi sopii mukavasti siihen reilu 2min tuntumaan. 2:15 alkava syntikka iskee ehkä vähän turhan kovaa esille. Joku pieni sisääntulo sille olis ehkä ollu kivempi kun semmonen töksähtävä. Basarin isku on omasta mielestä kyllä ihan kivan kuulonen ja sopii biisin yleiskuvaan kun nappi ottaan. 9.
0   +1 +2
 
9
RadeoN 23.05.2005
Täytyy sanoo et tosi mageet melodiat hyvillä soundeilla! Hienoo työtä! Vaikkakin lopussa tulee samaa vääntöö.. siihen ehkä jotain pientä lisäystä! Rummut toimii myöskin oikeen hyvin mutta kick on hieman ponneton.. siihen lisää voimaa jä jämäkkyyttä niin aijai.. Basso vetää hyvää peruslinjaa hyvällä soundilla... bassokuvioita hiomalla tosin saa mukavasti eloa biisiin ettei aina ihan tuota peruslinjaa vetäisi.. mutta ihan mukavan kuuloista ja toimivaa! Biisin miksaus tuntuisi olevan ihan ok. Hyvä kipale! jaksaa taatusti kuunnella uudelleen!
0   +1 +2
 
8
Andy Simon 14.05.2005
Kivaa melodista trancee, kikki oli aika valju mut teemat korjas asiaa hieman. Kivoja breikkejä ja mukavasti eteenpäin kulkeva kappale kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
9
Protush 13.05.2005
alku ei biisissä vakuuttanut juurikaan vaan ajattelin että ihan keskiluokkainen biisi jne.. mutta biisin edetessä käsitys kyllä muuttui ja paljon.. rummut toimivat mainiosti kaikinpuolin ja taustat ovat erittäin mukavan kuuloisia :) varsinkin leadit toimivat upeasti! suvannossa nuo matalat bass saundit luovat hienoa tunnelmaa ja nostot toimivat mainiosti.. biisissä ei kerkeä kyllästymään missään vaihessaan.. hatsit toimivat myös mukavasti (ei onneksi liian tavallisilla kuvioilla).. masterointi miellytti kaikenkaikkiaan.. pientä viilausta olisi jossain kohdissa voinut vielä tehdä.. esim mielestäni vähän fatinpi kicki olisi sopinut suvantoon ja pari efektiä ja vaikka pitch nosto loppumelodiaan olisi ollut omiaan :) tykkäsin kyllä biisistä =)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta