Genesis

Substance | 09.10.2005 | Downbeat
3:19
9.57   1400 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 27.12.2006
Olen niiiiin heikkoina noihin vokaalisämpleihin - juuri tuommoisiin mitä tässäkin ansiokkaasti kierrätetään. Herkku, ei voi muuta sanoa. Loistofiilistä on muutenkin. Kompittelu on mukavasti kuljettelevaa laid-back -groovea. Basso kuplii ihan mukavasti, ehkä vähän tummempi ja mureampikin voisi olla. Melodiapuoli on mukavan sooloilevaa ja elävän oloista. Rakenteessa jäin odottelemaan hetkeä, jolloin tulisi jotain ihan muuta, pieni irrottelu väliin olisi tehnyt tämän vieläkin paremmaksi. Äh, turhia valittelen - jumalaisen hyvähän tämä oli, ihan teemaankin sopien.
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 16.01.2006
Harmi ettei ole tullut aikaisemmin eksyttyä näille artistisivuille, näiltähän löytyy erinomaisen laadukasta musiikkia.

Tässäkin kappaleessa taustan synamatot luovat rauhallisen tunnelman, jonka päällä hienot kitarat, loistavat rummut ja percussiot soivat kauniisti. Sointukulku meni ehkä joissakin kohden hieman "imeläksi", liiallinen (pop)balladimaisuus hieman latisti muuten hienoa melodiatonta tribaalitunnelmaa.

Rummut sekä percussiot ovat rautaa.
0   +1 +2
 
10
luoja 14.11.2005
Ainiin, tämähän se oli mitä kehotettiin jo aikoja sitten kuuntelemaan, sori kun unohtanu! :)
Alusta tulee erittäin vahvasti mieleen dj shadown entroducing, (tämä siis valtaisa kehu) :)
Vähän tuo alku virveli filli tökkäsi, mutta muuten rumpu/percca meno helvetin hyvä, ja tuo puhe varsinki istuu biisin todella hyvin, ja jälleen, kuten tuo mitä äsken kommentoin, erittäin miellyttävää musiikkia, enkä siis meinaa mitään että semmoista "mukavaa tausta musaa", vaan siis että tulee hyvä olo kun tämä soi, mikään ei häiritse, ei rassaa ja biisi antaa ajatusten kulkea vapaana. Onko tuo kitara itse soitettu vai samplattu jostain?
Ja yhdyn edellisiin kommentoijiin, biisin ainoa vika on se että se on liian lyhyt, toiset kolme minuuttia lisää pituutta kiiitos!! :)
0   +1 +2
 
repulse 03.11.2005
Parhaimmistoa ko.genressä mitä on tullut ringissä vastaan! Erittäin ammattitaitoisen kuuloista!
0   +1 +2
 
Pitk 29.10.2005
Pateettinen kitara ei pelasta tylsältä pohjalta. >Perkkaosasto biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.10.2005
Hieno biisi johon rakennettu hyvät rytmiikka osastot. Mukavaa leikittelyä musiikilla!
0   +1 +2
 
Piru Kange 25.10.2005
Vähän väärä taiteenlaji... kyllä tämä taustalla menee, ei sinällään häiritse meikäläistä. Konesoundit vaan eivät ole koskaan kolahtaneet. Olihan tuolla hyviä rytmijuttuja mukana esim. tuolla lead-melodialla. Oikeilla soittimilla samantapainen soitanta voisi ihan toimiakin.
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 24.10.2005
Soundit on ainakin kunnossa ja itse biisikin hieno. Pidin noista puhepätkistä ja tempo oli juuri sopiva tähän veisuun. Mielellään tällaista kuuntelee
0   +1 +2
 
9
HW 20.10.2005
Olen kuunnellut tämän varmaan kymmenen kertaa enkä siltikään oikein tiedä mitä pitäisi sanoa. Runmutus oli aika taidokasta, synasoundit mukavan pehmeitä eikä tuo raamatullisia asioita jutusteleva miesäänikään mikään huonu juttu ollut. Melkeinpä loistava biisi mutta ei minulle ole koskaan oikein avautunut kyseinen tyylilaji. Pitäisi varmaan kuunnella sitä vähän enemmän tai kysyä olisiko tuossa lähisiwassa myynnissä järkeä.
0   +1 +2
 
10
D-Vision 15.10.2005
Olipas melkoisen positiivinen yllätys tämä biisi.. Erittäin hieno idea biisissä ja joka juttu natsaa muutenkin! Täyttä pro-matskua jollaista voisin kuvitella kuulevani jossain aivan muualla kuin mikserissä.. Rumpukomppi on jotain kertakaikkisen kaunista ja joka soundi tukee toistaan. Upea kappale!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta