Muka

Stupor Mundi | 08.02.2005 | Post-Punk
2:39

Punkahtava polkka; patalaiskojen pummien taistelulaulu

8.19   3258 kuuntelua

Kappaleen sanat

Ei voi pistää lanttii miksei voi muka
ei voi heittää röökii miksei voi muka
ei voi työntää käyntiin miksei voi muka
ei voi tarjoo kaljaa miksei voi muka

pantaa tarvii löysää ettei tempoessa niskat katkee
lantaa luodaan siihen tahtiin että kohta housut ratkee

ei voi lainaa paitaa miksei voi muka
ei voi tulla punkkaan miksei voi muka
ei voi laittaa ruokaa miksei voi muka
ei voi nostaa maasta miksei voi muka

kaivaa voi jos jaksaa
nostaa mun ruumiini ensin tieltä pois.

ei voi pistää vastaan miksei voi muka
ei voi lyödä lasta miksei voi muka
ei voi olla hiljaa miksei voi muka
ei voi olla totta miksei voi muka?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hee 13.12.2005
Jos YUP:n olisi aikanaan perustanut Peitsamo, en välttämättä uskaltaisi kulkea ulkona kaduilla... Tää ei ehkä ollut niin erikoisen omaperäinen kuin pari aiempaa. Hervotonta meininkiä silti.
0   +1 +2
 
Pastori 20.09.2005
Aikastas mielenkiintoisen mainio biisi. Mukavan koukukas. Jos YUP:n olisi aikoinaan perustanut Kari Peitsamo niin se olisi saattanut kuulostaa hieman tältä.
0   +1 +2
 
phyvar 15.03.2005
Eteenpäin päättäväisesti pyrkivää punkkista. Deep turtlelta(kin) tuttu polkan jytke riipivähköillä kitsusoundeilla. Teksti oli pääasiassa hauska tai ainakin mukavasti soljuva, ja laulaja miellyttävän pehmoinen. Oikein hyvä meininki!
0   +1 +2
 
Möhökki 15.03.2005
Hehe, aika viihdyttävä polkan osalta. Post-punk taitaa toki olla aika kaukaa haettu nimitys tälle. Sitten poppikertsi jonka kolmesta sanasta tulee mieleen CMX:n Rituaali. No juu mutta viihdyttävän erilaista materiaalia. Soppii jotenkin tällaiseen keväiseen pikku auringonpaisteeseen.
0   +1 +2
 
Piristävää ja punkahtavaa.

Hienoa, että miksaus ei ole sellainen nykypäivän jenkkisaundi, mitä nykyään "punkissa" kuulee. Kaikki on kohdallaan sen verran mitä punkkiin tarvitsee olla.
0   +1 +2
 
8
hätrikki 15.03.2005
Huumoripoikia. Riimit ovat hyviä. + Hitaat hetket ovat hyviä. Hetkonen, jalkahan tässä rupee vispaamaan!
0   +1 +2
 
zood 15.03.2005
Heh, sanoitukset oli hauskat ja tuo väliosa oli hieno, ammattitaitoinen soundi, jun ajatellaan kuitenkin genreä niin on vain positiivista että on vähän sellainen kannettavan radion diskanttivoittoinen soundi. Kuitenkin ainut punk henkinen kokemus nuorena oli pelle miljoona eikä se sen enempää jaksanut kiinnostaa, mutta erittäin positiivista kuulla tällaista musiikkia edustettuna mikserissä
0   +1 +2
 
Aika hauskan kuuloinen paketti,vaikka tälläsitä musiikkia en ole ikinä kuunnellut.Sanat ihan mukavat,mutta soittimet olisivat voineet vähän paremmin kuulua.Miksaukseen panostusta lisää,mutta muuten hyvänkuuloinen biisi. :)

-Lyriikka
0   +1 +2
 
8
mnsk13 15.03.2005
Hauska ja miellyttävän hysteerinen kipale. Hitaampi väliosa kuulostaa kyllä vähän grungemeiningiltä... Soundit eivät ihan kummoiset olleet, mutta väliäkö hällä.
0   +1 +2
 
Almost famous 15.03.2005
Hyvin toteutettua, muttei kuitenkaan liian siloiteltua. Ihan toimiva sovitus. Ei tässä mitään vikaa ole, mutta ei silti oikein iske minuun. Vika kyllä taitaa vaan olla mun musamaussa, kun en tästä nyt oikein mitään vikaakaan löydä...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta