Phizzio

12:52

2/8 :: Palikkatesti

Minulla taitaa olla perin kummallinen musiikkimaku, kun tästäkin aidosti pidän, mutta olenhan tämän itse luonut ja muokannut pitkän ajan kuluessa mieleisekseni. Tosin biisini eivät kovin hyvin toimi tietokoneen äärellä kuunneltuna. Matkoilla tällaiset ovat mukavampia. Samoin kuin trance toimii paremmin klubeilla ja dance radiossa.

Alussa neliskulmaisuutta. Keskellä pyöreyttä. Lopussa kolmiomaisuutta.

Kuuntelen päivässä monta tuntia musiikkia, joten pitkät biisit eivät ole ongelma. Lyhyeen loppuvia joutuu aina luupittamaan - siis jos ne ovat hyviä. En osaa lyhentää biisejäni, siten että olisin tyytyväinen lopputulokseen. Ne eivät vain toimi typistettyinä. Musiikki on minulle yhtä miksteippiä.

8.67   1247 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Cerefi 22.06.2004
Alun purkki-wave-ääni kuulosti jotenkin sairaalta. Ei huonossa mielessä, muttei kyllä erityisen hyvässäkään. Alkaa tuon alun jälkeen kuulostamaan vanhan 8-bittisen ääniltä, ja uskoisin sinun hakevankin sitä. Ihan napakka kokeilullinen veisu, josta en osaa oikein vikojakaan määritellä.
0   +1 +2
 
8
Ninni^^ 10.06.2004
Muhun ei oikein iskenyt tämä. Ehkä olisin kaivannut jotain vaihtelua, mielenkiintoisia soundeja. Tämä kuulostaa ehkä liikaa tietokoneelta vedetyltä, pikaisesti hutaistulta biisiltä. Kuitenkin todella hyvä alku!!! =)
0   +1 +2
 
8
drlecter 10.06.2004
Olipas pitkä biisi. Genressään kait kovan luokan kamaa.
0   +1 +2
 
Samu2 09.06.2004
Suhteellisen psykoottisiin tunnelmiin jätti... ihan kuin pitäisi nyt kovasti tehdä jotain, tai olla jossain, tai vähintäänkin olla menossa jonnekin tekemään jotain... puuh...

Tavallaan näinkin pitkäksi biisiksi voisi sanoa että hiukan yksitoikkoinen hienovaraisine vivahteineen, mutta toisaalta kun sitä vain jämähtää kuuntelemaan, ja kuuntelemaan ja kuuntelemaan... joten siitähän ei voi päätellä kuin sen että piru vie se toimii!

Kiintoisia ratkaisuja.... sanotaanpa näin.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 09.06.2004
No niin, katsotaanpas mitä tästä löytyy sanottavaa. Ei tuo alku kyllä kovinkaan hardcorea ole, enemmän kuulostaa vähän liian nopea tempoiselta trancelta. Ehkä hieman rankempaa otetta siinä olisi voinut olla tai sitten sinun kannattaa muutta hieman tuota määritystä. :) Alussa kun olisi rummuissa ollut sellaista todellista jytinää olisi se osunut paremmin. Kunnon potkiva basari niin siitä se olisi lähtenyt. Eikä itseäni häiritse tuo tunkkainen soundi, mielestäni se on varsin jännä, korostaa jotenkin hyvin soundien synteettisyyttä. Mutta kuitenkin alkuosa kaipaisi lisää potkut muutenkin, ehkä vielä hieman lisää rosoisuutta ääniin.

Keskiosa oli pehmeämpi ja mielestäni myös täyteläisempi. Tämä oli se osio missä olisin odottanut sen mieleenjäävän teeman olevan, mutta sitä ei kuitenkaan tullut vaan se oli kaikki vain tunnelmointia. Muutenkin kappaleen heikoin puoli on se, ettei siitä oikein jää mitään käteen kun se on loppunut, ei teemoja, ei mitään iskevää hokemaa. Jotain tälläista voisi olla hyvä vielä lisätä, jotta kappaleen muistaisikin sitten vielä viisi minuuttia sen jälkeen kun sen soittamisen on lopettanut. Ja tämä keskikohta olisi varsin mainio siihen. :)

Loppu onkin sitten jälleen hieman laimea. Kolinat ja kilkatukset ovat hyviä, mutta nekin olisivat saaneet olla rankemman ja niitä olisi saanut olla reilusti enemmän.

Suoraan sanottuna, tässä biisissä on hyviä elementtejä, mutta kokonaisuus jää vaisuksi ja en usko, että tulen tätä kuuntelemaan uudemman kerran. Enough said.
0   +1 +2
 
Disposition 08.06.2004
Kappaleessa tapahtui liaan vähän omaan makuuni. Muutenkin tämä kappale jää sen musiikin ulkopuolelle, jota yleensä kuuntelen, joten arvioiminen on suht vaikeaa. Paikoitellen kappale on "puuroa" eikä osia mielestäni ollut tarpeeksi. Muutenkin äänimaailma oli liian kapea.
0   +1 +2
 
Disposition 08.06.2004
Kappaleessa tapahtui omaan makuuni. Muutenkin tämä kappale jää sen musiikin ulkopuolelle, jota yleensä kuuntelen, joten arvioiminen on suht vaikeaa. Paikoitellen kappale on "puuroa" eikä osia mielestäni ollut tarpeeksi. Muutenkin äänimaailma oli liian kapea.
0   +1 +2
 
jouni 07.06.2004
Juu. Ei rokkimiehen musaa tämä. Musiikki on hieno asia. En rupea arvostelemaan, koska en tästä mitään ymmärrä:)
0   +1 +2
 
10
Seeci5000 07.06.2004
Erittäin erittäin hyvät rumpukuviot ja onkohan tuossa bassoakin mukana en tiedä(siis melkein alussa)
kivat musiikit itse aisassa koko biisin ajan, kolahti minuun erinomaisesti!!!
0   +1 +2
 
8
Heat Radius 03.06.2004
Jaaha... Aivan ihme kappale... eikö experimental/psytrance olis hyvä genre tälle... =D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3