Catch me

14:49

8/8 :: Nyt polkataan jalat irti.

En jaksa enää. Haluan meteliä. Haluan räjäyttää kaiken. Haluan tuhota kaikki ulvovat sukellusveneet. Antakaa mulle HC mättöä. Paukuttakaa talostanne seinät irti. Inspiroitukaa tästä ja mekastakaa kuin viimeistä päivää. Tämä ei riitä minulle. Haluan enemmän!

Nyt pitäisi ainakin biisiä riittää, että kerkeää jotain kommentoidakin matkan varrella. Oikeaoppisesti tätä ennen pitäisi kuunnella "Darknig", jotta ymmärtäisi miten tähän päädyttiin ja "Choose now", jotta olisi tehnyt päätöksen tulla tähän pisteeseen.

Jos jollain on ideaa kuinka tätä voisi lyhentää tärvelemättä, niin saa vapasti kertoa esim mitkä minuutit olivat tärkeimmät. Itsestäni tuntuu, ettei tämä toimi lyhyempänä. Olen kokeillut.

PS. Biisin päämelodia toimii helvetin hyvin kännykän soittoäänenä varsinkin julkisilla paikoilla.

8.67   2426 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
accent 10.12.2005
Tämän lyhentäminen on rikos! Ainoa oikea lähestymistapa tämän tyyliseen musiikkiin on läpikuuntelu pituudesta huolimatta. Olisin kuunnellut tämän läpi vaikka se olisi kestänyt puoli tuntia. Eihän sitä taideteoksistakaan katsota vain postimerkin kokoista aluetta, vaan koko kuva. Koska kaikki nämä biisit ovat jonkinlainen kokonaisuus, olkoon tämä kommentti yhteisesti niille kaikille: Meininki ja tunnelma on juuri tarpeeksi hullu ja ahdistava, silleen hyvällä tavalla. Pää räjähtää. Loppua kohti paranee paranemistaan ja loppuräjähdyksen jälkeenkään biisi ei meinaa päästää otteestaan.
0   +1 +2
 
Stocco 14.11.2005
Mutku se mikseri edit (alle 5min) on niin nössö :( Pitää kyl tosiaan tehä häiriintyneempää vielä... Tämähän on ihan tavissettiä.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 14.11.2005
Ryötäs kun on harvinaisen häiriintynyttä humppaa. Kerrassaan hilpeää! Puolen välin kohdalla aloin jo miettimään, että saakohan sälli menemään touhua sairaammaksi kun alku jo repi palleista karvat. No ei nyt ainakaan ihan niin oudoksi mennyt kuin odotin.=) Hauska toi U-96 sonari. Ja khyyyl, tämä voisi soittoäänenä tosiaan pelata. Hauska yhdistelmä gabberia, nintendoa ja psyykelääkkeitä. Pituudesta pieni miinush. 9-
0   +1 +2
 
Cerefi 22.06.2004
Aivan tautinen jumputus, johon tulee välillä noita iänikuisia sukellusvene-ääniä. Tiedän juuri mitä tarkoitat; Joskus minunkin tekee mieli rikkoa kaikki. Pitää vain muistaa kuunnella tämä kun vituttaa niin paljon.
0   +1 +2
 
7
SpeaK 17.05.2004
Noni kunnon menoa! :) Kivaa kuunneltavaa jos haluaa vähän purkaa paineita. Piipitysmelodia ei ärsytä vaikka helposti voisi sen tehdäkkin. Aika tyylikästä. Rummuissa tarpeeksi ytyä.
Pituutta tästä tosin voisi karsia. Siinä 8:40 paikkeilla tuleva paussi jyskytyksestä on sopiva.
En kyllä itse osaa antaa mitään vinkkejä pituuden lyhentämiseen. Silti se pituus pudottaa kasista seiskaan. Valitan.
0   +1 +2
 
zarthas 16.05.2004
No tässähän mennään niin kauhealla temmolla alusta asti että heikompia hirvittää. Pidin siitä rauhallisemmasta kohdasta jossain kolmen minuutin jälkeen. Ja vaikka alussa tuntuukin ettei tässä ole oikein mitään mistä ottaa kiinni, niin hetken kuuntelun jälkeen biisi alkaa tuntua paremmalta. Ja loppua kohti paranee entisestään, se on varmaan tekijän tarkoituskin. Yhdeksän minuutin jälkeen meininki hieman rauhoittuu ja tempo muuttuu hitaammaksi, hienoa. Mutta vaikka biisi paranee ja vaihteleekin niin on se silti aivan liian pitkä. Kännykän soittoäänenä en tätä ihan välttämättä kokeilisi. =)
0   +1 +2
 
Imp 16.05.2004
heh.aika kiinnostava tuo leadi.kännykkään varmaan sopisi hyvin todella.soundillisesti aika tunkkainen.terävyyttä saisi olla.vai onko tarkoituksella näin tumma soundi?
0   +1 +2
 
T. H. Rimpinen 15.05.2004
Toimii. Tämäntyyppisessä "melussa" pituudella lienee suurempi merkitys kuin muussa musassa. Älä lyhennä?

On muuten hyvin kikkailtu kaikennäköisillä piipityksillä yms. Tällaisissa kipaleissa rupeaa helposti miettimään, millä tavoilla artisti on äänimaailmansa rakentanut.
0   +1 +2
 
Stocco 15.05.2004
Just hyvä et hajoo pää piipitykseen :D Mulla taas hajoo pää acidiin, joten ei sellaista, ku se on tylsän kuulosta. Ellei sit oo tosi kikkailtua narinasäätöä.
0   +1 +2
 
8
JM 14.05.2004
olipa virkistävää ku kommenttirinki heitti tällasen..=)
myönnän, etten kuunnellu loppuun, mutta tällasta basaria ja polkkaa kaipasinki rokkibiisien jälkeen. juu vähän maaninen piipitys, mun mielestä tällaseen sopis paremmin joku acidporina(303?) -syna.. ja olihan siellä taustalla jotain porinaa..jäi vaan vähän taustalle. Kuuntelin vähän tuolta loppupäästäki..biisi kehittyy kivasti, mutta piipitys alkaa ottaa päähän. en nyt osaa sanoa mitkä kohat pitäs jättää ja mitkä ei mutta jos tästä jonkun 4-7minuutin tiivistelmän sais vois toimia vähän paremmin..nimittäin sen 5min tosta piipityksestä jaksaa nauttia..=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta