Mirianna

Steve Valley | 05.12.2006 | Rock'n'Roll
2:59

Viimevuotisten demotalkoiden satoa, uutta inspiraatiota odotellessa. Tein biisin alunperin BMR:lle, mutta tämä biisi ei mahtunut tulevalle (?) julkaisulle.

9.29   1462 kuuntelua

Kappaleen sanat

Mirianna on nimimerkki sen naisen
Jätti ilmoituksen kuvallisen
Varustelu aivan huippuluokkaa
Tämän taskuvenuksen

Sille deedee tuskin riittänee
Enkä silmiäni irti mä saa
Miten tekisin vaikutuksen mä tyttöön
joka jokamiestä kiinnostaa?

Mirianna
Kuka sinut saakaan valloittaa?
Ehkä koskettaa saa

Tätä väärin ei sovi käsittää
vaikka kohde onkin muodollinen
Sillä todellisuudessahan minäkin oon
aivan tavattoman syvällinen

Meitä samanlaiset asiat kiinnostaa
Eivät aiheet tule loppumaan
Ja oonhan sitä paitsi melko varakas mies
Ja kelpo gentleman pohjimmiltaan

Mirianna
Kuka jalat altas viedä saa?
Kuka koskettaa saa

Mun postiluukkuni kolise ei
Miriannan joku toinen saa
Ehkä moni muu miettii samaa kuin mä
Ja sitä kuvaa jää katselemaan

Mirianna
Kuka mahtaa saada koskettaa?
Yksinoikeudella?
Saa...

Kuka sinut saa?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DOGHILL 03.04.2009
Suomirokkia fiiliksellä..jeees
0   +1 +2
 
sir.henry 20.07.2007
Paras skittasoundi vähään aikaan. Biisi on kyllä freesin ja erillaisen kuuloinen. Erottuu joukosta edukseen.
0   +1 +2
 
Timo JM 28.01.2007
Heh, tää menee nyt vähän älyttömäksi mutta kun edelleenkin vaivasi niin oli vielä pakko tsekata Toton biisiä alkua pidemmälle ja löytyihän se lähes identtinen riffin pätkä sieltä soolon alta!

Se ei tietenkään vähennä tän biisin ansioita ollenkaan, eikä ole tarkoitus pyrkiä olemaan väen väkisin oikeassa. Kunhan vaan pisti itseni pohtimaan.

No, tuleepahan biisille ainakin kommentteja ;-)
0   +1 +2
 
Timo JM 28.01.2007
Jep, olet oikeassa! Piti oikein tarkistaa ja eihän se menekkään yksiin. Lukatherin riffissä on enemmän nuotteja. Fiilis on kyllä niin vahvasti sama, että muisti teki tepposet. Pyydän anteeksi. Olisi täytynyt tarkistaa ennen kirjoitusta. No, joka tapauksessa tämä biisi on mun mielestä Planin parhaita :-)
0   +1 +2
 
theplan 28.01.2007
Hmmm... Koskaan ennen en ole kommentoinut omaa biisiä, mutta nyt pitää tehdä poikkeus.

Kuuntelin nimittäin Timo JM:n mainitseman Toto-biisin (oon sen kyllä kuullut aiemminkin) enkä ainakaan itse menisi sanomaan, että Miriannan riffi on *sama* kuin tuossa biisissä. Okei, ehkä voin myöntää, että Miriannan väliriffissä on *jotain samantapaista* kuin Toton biisin ydinriffissä. Pointtini on vain se, että löytyy varmaan aika monta muuta biisiä joita lähempänä tää mun biisi on, sillä aika universaaleja kuvioitahan tässä biisissä viljellään, ihan niinkuin Timo JM sanoi. :)

Ai niin, vastauksena vielä Timo JM:n kysymykseen: Tarina on fiktiivinen, joten en valitettavasti pysty antamaan linkkiä siihen kuvaan! :D
0   +1 +2
 
Timo JM 28.01.2007
Jäin vielä miettimään tota skittariffiä ja sehän on sama mikä löytyy Toton "Kingdom of desire" levyn biisistä "How many times". Tosin onhan se sen verran universaali, että saattaa löytyä muualtakin.
0   +1 +2
 
Timo JM 28.01.2007
Onpas mukavan rullaava ja irtonainen meininki. Kuulostaa aivan siltä kuin bändi olis vetänyt pohjat kokonaan livenä. Laulutapa on tutun persoonallinen ja toimii tässä hyvin. Soundit on garagemaiset, eikä ihan viimeisen päälle mutta se ei oikeastaan haittaa. Biisin luonteeseen nähden kuitenkin sopivat.

Hyvä biisi ja kivat sanat. (Tosin tekstiä piti käydä vähän tarkistamassa kun muutama kohta ei selvinnyt parilla kuuntelukerralla.)

Herää vielä kysymys kuka tämä Mirianna on ja minkä linkin takaa kuvaa pääsee ihailemaaan :-)
0   +1 +2
 
10
makes69 05.12.2006
Reipasta reipasta. Hienosti soi kitarat, todella makesti vedetty suomi rock´n rolliin kevyttä proge menoa!! Tarttuvat kitara riffit tekevät laulun ohella tästä aikamoisen makupalan.Nam.
0   +1 +2
 
9
Muistikuva 14.04.2007
Voi että tämäkin toimii hienosti. Jo pelkästään sinulla on niin paljon hyviä ja hienoja kappaleita, ettei aika riitä näitä käydä ajatuksella läpi. Totean vain tylysti, homma toimii.
0   +1 +2
 
9
digius 06.12.2006
Että tälläsia "ylijäämä"kappaleita (niinkuin annat ymmärtää biisinkuvailussa:)!
Hauska, ajankoht. tarina ja itse biisikin soljuu vastustamattomien riffien ryydittämänä. Hyvät soundit kaikipuolin hyvin miksattuna balanssiin.
Laulustemmat toivat oivan lisämausteen mukavalla staililla sjungattuun kokonaisuuteen, jossa olin havaitsevinani mainiota, Pete Townshend vaikutteista kitarointia blendattuna RHCP-tyyliin. Hot stuff!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta