By The Way...

Split Milk | 29.11.2005 | Electric Blues
3:31

Kuka keksi Bluesin? No en minä ainakaan, mutta tämä on kunnianosoitus niille jotka sen tekivät. Säv + kitarat ja basso: Markus. Kinulle kiitokset basson lainasta.

9.00   965 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=171644
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Marha 29.07.2007
tälläi sen täytyy kulkea makea saundi mielestäni,kuuntelen varmaan useamminkin tämän .jopas jotakin vauhtihan kiihtyi tos välillä et meinas pudota tuolilta,hyvä meno.
0   +1 +2
 
8
digius 30.11.2005
Kyllähän tässä on selvästi blues dvd:tä tullut kateltua ja sen päälle harjoiteltuakin. Mukavia on nuo trad. riffit sun muut koukerot ja kun asialla on vielä näppäräsorminen tyyppi kuten tässä niin kelepaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
jarpat 30.11.2005
Juman zuikkeli!
Biisi alkaa niinku asialla vois olla kuka tahansa alotteleva blueskitaristi ensimmäisen bluesia kunnioittavan rallinsa kimpussa rytmikoneen säestyksellä. Hyvin pian kappaleesta alkaa erottua se, ettei tässä mitään alottelijoita ollakaan. Kitara (LesPaul?) soundaa uskomattoman hyvältä ja sitä soitetaan loistavalla tyylitajulla. Tässä lajissa useimmat vievät tämän soittotaitonsa esittelyn mielestäni hieman överiksi. Soitetaan kitaraa, eikä bluesia, niinkuin tässä. Jos tästä haurumaisesta kommentista jäi jotain epäselvää, niin toistan vielä ajatukseni; tässä on kitaristi ja soundi minun blues-makuuni!
Loistavasti oivallettu ja toteutettu tempon vaihto juuri siinä vaiheessa, kun perusbluesin hallinta on tullut selkeästi todistettua. Itseäni naurattaa vieläkin, kun tuli siinä kohtaa spontaani ajatus mieleen, että "pysyypä hyvin mukana tuo rytmikone"...
Aivan loistavaa ja ihanaa. Lisää matskua ja laulu ois kiva yllätys. 9½+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta