Needle God

Soundslay | 03.10.2005 | Melodic Death
2:54

One of the fastest songs so far. Not too long, maybe could have been longer but i guess it´s quite ok. I think i made whole song quite fast in one evening.. But it´s quite fun to play..

7.67   938 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
overdrive 20.04.2006
tämähän on jo kunnon sahausta.
jotain kikkoja kaipaa, ehkä synakin olisi piristänyt kummasti.
enemmän bassoa skeboihin, tykittäisi enemmän.
hyvää treeniä tämä varmasti on plekukädelle.
biisinä aika peruskauraa, mutta ei huonoa silti.
8+
0   +1 +2
 
7
Kineka 21.12.2005
Kulostaa tosiaan siltä, että on soitettu hymyssä suin vapautuneesti irvistämättä ja se on hyvä asia. Sellainen musiikki on aina keskitasoa parempaa. Eipä tässä kuitnkaan paljon pointtia ole.
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 04.10.2005
Tietenkin musiikki toimii ilman laulua ja paremminkin ilman räkäistä rääkymistä, joten hyvä ettei ole oikeastaan niitä laulajia löytynytkään.
Mutta jos laulua ei ole pitäisi soolojen määrä moninkertaistua joka soittimelle.
Ja onhan tässä sooloja.

Kitarasaundit ovat tosiaan tässäkin aika tunkkaiset, mutta rummut kuulostavat ehkä hieman paremmiltakin kuin vanhemmissa kappaleissa.
Lisäksi melodinen metalli kaipailee voimakkaita basson sulosointuja taakseen, jota voisi ehkä volyymia lisäillä sille.

Ainakin on miksaus onnistunut paremmin ja ehkä tämän tyylinen soitanta sopii sinulle paremmin, ainakin kuulostaisi siltä.
0   +1 +2
 
7
JM 04.10.2005
Alussa tulee kyllä heti mieleen että oletpa saanut eloisat soundit koneella aikaan. Varsinkin rummut kuullostaa kovin eläviltä koneella tehdyiksi. Sävellyksellisesti mahtuis jotain mukaan vielä. Joko laulaja tai sitten käyttäisit konesoundeja luovasti, niin biisistä tulisi mielenkiintoisemman kuuloinen, nyt on vähän puuduttavaa tälleensä. erikoisen hienona jäi tästä mieleen että oot saanu koneella elävän kuuloset rummut.
0   +1 +2
 
7
Sonoffrost 03.10.2005
Aika vaikea sanoa mutta tässä tulee jotain: Kannattaa sitä laulajaa harkita sillä biisi ei oikein toimi instrumentaalina. Laulu toisi heti monipuolisuutta ja syvyyttä biisiin. Mukavia riffejähän sieltä löytyi ja konerummuista en valita koska ihan hyvinhän ne siellä taustalla jötkötti. Paremmalla äänenlaadulla ja laulajalla olisin kyl lätkäissyt kasin.
0   +1 +2
 
8
Roy 03.10.2005
Kyllähän näissä sun biiseissä ideaa on. Rakenteet on kunnossa ja sovitukset mielenkiintosia, mut silti "se jokin" siittä puuttuu...Mutta uskon, et se löytyy, kunhan jaksat etsiä. Kuuntele paljon erityylisiä soittajia, erityylistä musiikkia ja mieti millaisiin ratkaisuihin he ovat päätyneet ja miksi. Sen jälkeen kyseenalaistat heidän ratkaisunsa ja mietit miten sinä olisit asian ilmaissut. Imet ja suodatat vaikutteita omaan soittoosi ja sitä kautta pyrit löytämään oman soundisi ja tyylisi. Ja kaiken musiikin ei tarvitse olla laulettua !
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat