Ending Lines

Soundslay | 16.04.2006 | Melodic Metal
4:30

Done while been suffering SEVERE hang over, and maybe that can be herd from the song. Hmm, well, song is quite over melodic but when it´s also over melancholic i guess the result is that the song sounds quite Finnish..

8.58   1409 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A-Luokan Nakki 20.04.2006
No ei tätä ainakaan krapulassa kestäis. Tää on suhteellisen tylsä ilman laulajaa, eikä biisikään mitenkään hirveesti mielenkiintoa herätä.
0   +1 +2
 
tep 20.04.2006
Aluksi alkoi kurkkua kuristaa, kun huomasin mitä genreä on tiedossa, mutta biisin kaunis intro puhalsi epäilykset pois. Oikein kaunista mollissa menevää melodista ja melankolista arpeggiokitarointia.

Mutta sitten piti tietenkin pitää strato-vaihde silmään ja alkaa vinguttaa ja lätkyttää tuplabasareilla. Siinä keskeytyi lupaava erektio. Pitkän aikaa odottelin kovaa ja korkealta lähtevää laulua, mutta instrumentaalihan tämä sitten olikin. Ehkä ihan hyvä niin.

Kokonaisuutena ei ihan niin huono kuin mitä tilulilu-genressä yleensä tulee vastaan, osittain johtuen siitä pikkasen surumielisestä fiiliksestä johon biisin intro saattelee. Olisin tykännyt vielä enemmänkin, jos sankarimetalliosuus olisi ollut huomattavasti vähäisemmässä roolissa. Muutenkin yhdistelmä krapula + käkikellometalli on mielestäni aika helevetin erikoinen sekoitus. ;-)

Tuotantopuolesta sen verran, että jotenkin tajuttoman hiljaisella tämä allekirjoittaneen kaiuttimista puskee ulos.
0   +1 +2
 
8
rene 20.04.2006
Biisi alku rakentuu hienon riffin pohjalle. Menevän osan tuplakitarat ovat hyvän kuuloiset. Laulua tämä biisi olisi ilman muuta kaivannut tai sitten selvän melodian. Symbaalien panorointi täysin laitoihin on kuulokkeissa hieman epäluonnollisen kuuloinen.
0   +1 +2
 
9
Ärcko 20.04.2006
Tälläsen uskois kolahtavan kyllä jo vähän jokaiseen. Erittäin jeejee-henkistä touhua... Nyt hankit Jani jonku loistavan vokalistin ni kyllä irtoo 10:jä.
0   +1 +2
 
Eaze 19.04.2006
todellakin suomalaiselta kuulostava kipale, ehkä liiankin suomalainen meininki tämän kuulijan korville.
0   +1 +2
 
8
overdrive 19.04.2006
kyllä sulla tuo puhdas kitara soi niin nätisti että...
kyllä mä oisin kuunnelu 4 ja puol minuuttia tuota introa mielummin kuin särösahausta.
kaiken kaikkiaan ihan toimiva paketti, varsinkin ensimmäiset eka ja puol minuuttia oli täyttä mannaa korville. 8+
0   +1 +2
 
9
T-Sync 19.04.2006
pidän kitarasta! miksaus ja kaikki oheissäätö on hoidetti niin, että kitarat pysyy pehmeinä, rummut kuuluu hyvin mutta ylätaajuudet eivät pääse häiritsemään. loistavaa.

tuo näppäilyosuus tuo hieman mieleen iron maidenin, hyvä. sen jälkeen alkaa hieman varkain raskaampi osuus...
melodiat on selvästi hallussa ja hyvin. miksauskin miellyttää korvaa, eikä biisiä ole pilattu laululla. tästä pidän jopa fanituksen ja ysin arvoisesti. jatkakaa
0   +1 +2
 
A.S.H 19.04.2006
Kuulosta vaimealta.Elikkäs karabbis levelit. ei mitään äkkinäisiä liikkeitä buddy...Jaa instrumenttaali.No vaatii jo´nkun kuningas teeman.Eipä löydy.
0   +1 +2
 
Lou Ford 19.04.2006
Melankolista darraa. Jeejee. Tätä vois kuunnella autossa kun ajelee öisen Porvoon läpi alkusyksystä. Jostain syystä mieleen turnajaiset. Eiku peijaiset.
0   +1 +2
 
7
rlo 19.04.2006
Miksattu aika alas, verrattuna muihin kuunteleemini...no nostan volaa.
Laulu voisi olla tässä hyvä aivan kuin tuossa mainitsittekin mutta toimii instrumenttaalinakin, siellä on kyllä laululle elementit, kitaralla soitettuna.
Instrumentaalissa pitäisi olla selkeämpi teema joka paikka paikoin jää jonnekin...riffien jalkoihin.
Ei ollenkaan hassumpi, varsinkin tuo hidas b-osa vai mikä se nyt onkaan.
Instruna voisi olla lyhyempi, jos niin haluatte biisin tehdä.
Kitara soundit olivat hyvät. Laulun puuttuessa annan seiskan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2