Valhalla Calling

Soulburn | 10.08.2007 | Orchestral
4:10

Reilun kolmen vuoden tauon jälkeen Soulburn on taas kaivettu esiin. Tauon aikana ruostuneet nivelet taotaan uuteen kukoistukseen ankaralla vehkeen paukutuksella.

8.18   1036 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
klopalisti 27.09.2007
Nyt kun mie kuuntelin nää kaikki, niin kaipais ennemän joitain vahvempia yksittäisiä koukkuja. Lopus toi matalampi nouseva ja laskeva pimputus oli mielenkiintoinen. Mitä se on se scifi-tyylisuuntaus leffapuolella, mis yhdistellään vanhaa ja uutta teknologiaa? On höyrykäyttöstä laitetta, vanhaa kasari kompuutteria ja ultimate hightechiä? Ku tätä yhidistelis sellaseen roughimpaa 60-luvun brittirock/punk sceneen tai johonkin flowerpower psykedeliaan niin vois kuulostaa aika tuoreelta. =)
0   +1 +2
 
7
discordance 29.08.2007
Leffasoundtrack. Ihan kivaa jylhää fiilistelyä, mutta soundit kuulostavat vähän halvalta. Kahden minuutin jälkeen alkava hämyisä pimputtelu on hyvä ja tuo lisää syvyyttä! Kokonaisuutena biisi on kuitenkin jotenkin keskeneräisen oloinen. Taustamusiikkina toiminee.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.08.2007
Kaunista ja tunteella etenevää taidetta! Osarakenteet mielenkiintoiset! Jne!!
0   +1 +2
 
8
engine 26.08.2007
Hieno intro, mutta sitten jotain jää puuttumaan. Hiukan jää nyt kaiheanhaikea tunnelma - varsinkin kun takomisesta puhutaan. Noh uudestaan kuunneltuna tunnelmaan osaa sopeutua pikkasen paremmin. Mutta joka tapauksessa jään kaipaamaan sitä patarumpujen pauketta ja murisevaa selloa. Mahtipontisuutta nääs. Tosin ehkä se vaatii sitten jo uuden biisin. Keveydessään kaunis teos.
0   +1 +2
 
7
Art Alta 26.08.2007
Se on nyttemmin todettu, että ei se vehkeen paukutus ole vaarallista lainkaan ja että se voi olla ihan hyväksikin, kunhan sen vain tekee jossakin yksityistiloissa. Julkisestihan vehkeitä ei passaisi paukuttaa ollenkaan: laitonta lienee.

Noin niin kuin muuten nuo saundit kyllä häiritsee. Hyvä sävellyshän tuo nyt kuitenkin on.
0   +1 +2
 
Sweetie 25.08.2007
Kyllä on jylhän raikasta menoa. Mukavaa tunnelmointia. Tulee mukavasti heroes of the might and magic mieleen noista torvien töräytyksistä. Ja sehän ei koskaan ole huono asia. Tuo kahden kahdenkymmenen hujakoilla alkava poppistilutus kyllä piristää tätä aika mojovasti. Hienoja uusia tuulahduksia tälläiseen konservatiiviseen menoon. Niitä saisi kyllä olla lisääkin. En pistäisi pahakseni.

Nimi ei oikein mielestäni istu, koska en kuule tässä viikinkimenoa oikein paljoa. Ja se valhalla nyt kuitenkin viikinkeihin aika paljon liittyy. Tuo vain noin niinkuin jonkinlaisena ...hmm... miinus puolena
0   +1 +2
 
eki pop 25.08.2007
Orchestral soitanta oli hienoa ja ammattitaitoista. Vaikka tämä ei ole minun musiikkia arvostan osaamistanne.
0   +1 +2
 
Piru Kange 24.08.2007
Historiallisen tai fantasiatyylisen elokuvan soundtrackiksikin soveltuvaa orkesterimusiikkia. Kyllä tätä kuuntelee ihan kivuttomasti. Taustamusiikkina tämä varsinkin toimii hyvin, koska tunnelma on näin rauhallinen kaikesta näennäisestä mahtipontisuudestaan huolimatta. Soundit ovat mukavan pehmeät. Kappale vaatisi ehkä kuvan silmien eteen, jotta se pääsisi täysin oikeuksiinsa. Nyt se jää vähän turhaan taustalle, eikä imaise kuulijaa sisäänsä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Massiiivia...supermassiiivia. Sopisi varmaan jonkun leffan taustaksi. Hyvän kuuloista.
0   +1 +2
 
hirvone 19.08.2007
Biisihän olisi todella mahtipontinen ja nimelleen kunniaa tekevä, jos se olisi toteutettu sinfoniaorkesterin avulla. Nyt muoviset soundit syövät tehoa aika lailla.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta