Realms of Fantasy ( Master )

Soulburn | 18.02.2004 | Instrumental
6:01

Kiitokset tuotanto/miksaus/masterointi avusta JKasanen

8.38   1269 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
klopalisti 27.09.2007
Parempi. Jää vähän hassu fiilis, sellain lempeä sotaan valmistautuminen. Torvi kokoo porukkaa koolle, mut kellään ei ole mitään kiirrettä. Sit vähän niinkuin lähdettäs, mut ei, pidetäänkin illanistujaiset. Kuulostaa Lynchin leffalta, paitsi et sirottelu on puhtaasti fantasia maailmassa.
0   +1 +2
 
10
Tähän mulla ei kyllä riitä paljon sanottavaa...

Yksinkertaisesti kaunis biisi... Välillä istuskellaan linnoissa ja joskus haltijat ilmestyvät paikalle...

Mahtavaa joka tapauksessa...
0   +1 +2
 
Michikawa 26.10.2005
Tässä on sellaista tietynlaista nostalgista tunnelmaa - soundit tuovat hieman mieleen muutamat vanhat PC roolipelit. Sävellyksellisesti kappale sisältää hyviä ideoita ja harmonioita, sääli vain, että nykypäivänä tällaiset varsin "muoviset" soundit kalskahtavat hieman korvaan. Kaipaisi tuekseen laadukkaammat soundit, mutta niiden puute on toisaalta asia, mille ei säveltäjä tai biisi voi mitään. Olisi hienoa kuulla tästä joskus päivitetty versio, mikäli sellaisen tekeminen on mahdollista tulevaisuudessa
0   +1 +2
 
6
Baarimikko 25.08.2004
Aika kylmät ja kliiniset ovat soundit tässä. Toimisi luultavasti paljon paremmin perinteisemmillä, akustisemman kuuloisilla soundeilla. Nyt tämä honottavine äänimaailmoineen ei oikein vakuuta(tarkoitus olisi kai olla mahtipontinen?)
Kunnon soundit, niin oltaisiin heti askeleen lähempänä Tolkien-fiiliksiä.
0   +1 +2
 
Michikawa 25.08.2004
Soundit ovat hieman liian muoviset ja kolkot kantaakseen tämän tyyppistä musiikkia. Perusteema kaipaisi myös jonkinlaista dynamiikkaa ja massiivisuutta, tällaisenaan lopputulos on hieman paikallaan polkeva, ja toisaalta soundien vuoksi varsinaiseksi taustamusiikiksikaan se ei oikein sovellu. Lopussa vaihtelua tuleekin hieman, mutta edelleen soundien vuoksi lopputulos jää hieman suttuiseksi. Kaikua on liikaa, ja soundeista paistaa läpi keinotekoisuus. Teknistä osaamista kyllä löytyy, tarvittaisiin vain paremmat tuotantoresurssit ja masterointi. Musiikillista sisältöä voisi myös hioa.
0   +1 +2
 
Kukkonen 23.07.2004
Ihan ookoo tuotantoo. Alku ennen rumpujen tapaista on hieman pitkästyttävä ja venytetty. Ja taitaapi olla turhan pitkäkin tämä. Samaa soitinten kirjoa kko ajan. Tosin sävellys oli mukavan vaihtelevaa pikkasen, että ihan taustamusiikkina menisi.
0   +1 +2
 
8
jep, kyllä meikäläinen jonkin verran
diggasi tätä. 2min jälkeinen star wars -juttu
oli hieno.mike oldfield tuli mieleen jonkin verran.
mahtipontista elokuvamusaa leffan
tunteellisiin kohtiin.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 24.07.2004
Tuli jotenki hyvä fiilis ku kuunteli tätä biisii.Rentouttaa ja innoittaa samaa aikaa
0   +1 +2
 
Einsteins 28.07.2004
Mahtipontista maalailua, helikopterit ilmaan. Ei niin sanoakseni oikein kuitenkaan nouse ilmaan vaan jää koko ajan odottamaan että tapahtuisiko jotain. Aivan liian kaiutettua meikkiksen makuun.
0   +1 +2
 
8
piude_ 14.08.2004
hieno sävellys, ja tulihan niitä patarumpujakin.. kuulosti pikkasen 'ohuelta' tosin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta