Winternights

Somnam | 03.03.2007 | Folk
2:13

Haikeaa ja kaihoisaa tunnelmointia talvi-iltojen iloksi. Hidas kone aiheutti rytmihäiriöitä ja rikkinäinen kitarapiuha ajoittaista rätinää, mutta älkää antako sen häiritä.

8.62   1255 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Sampsa H 14.07.2007
Tosi hyvää ja kaunista musiikkia mielestäni.
0   +1 +2
 
8
DevilHippie 29.03.2007
no juu, vähän enemmän soitinta mukaan, hyviä melodioita oli.
0   +1 +2
 
10
raiwoband 28.03.2007
Olihan tämä kyllä melkoinen tunnelmapläjäys. Varsinkin kitarasoundista tykkäisin. Ehkä jäin hieman kaipaamaan biisille lisää pituutta ja sellaista Godspeed You! Black Emperormaista hiljattaista kehittymistä kohti lopun räjähtämistä, mutta mikäli tämä on osa jotain isompaa kokonaisuutta, niin toimii varmasti helkkarin hyvin! On kyllä todella hienoa, että tällaista musiikkia tehdään!
0   +1 +2
 
9
Kaunista... Tuli mieleen joku alaska tai joku sellanen... Tosi mahtipontista jne... Mahtavaa...
0   +1 +2
 
9
Telaketju 24.03.2007
Alkuun pääsi ennakkoluuloni vallitsemaan päässäni "että joo, tämä on tämmöstä" mutta positiiviseksi yllätyksekseni jouduin "koukkusateeseen" ja rupes kuulostamaan mielettömän hyvältä ja melankolisesta musiikista tykkäävänä ihmisenä biisi sai ihon kananlihalle että Perk**e tämä on hyvä piisi! yksi paha asia on kuitenkin sanottavana: biisi loppui kuin seinään.
0   +1 +2
 
8
Joylove 23.03.2007
Tunnelmallinen tämä kyllä on. Itselleni tämä tunnelma vaatisi kuitenkin rinnalleen jotain graafista, tällaisenaan ei yksinään uppoa vaikka onkin sävellyksenä varsin onnistunut. Äänet pääosin kohdallaan ja rätinä ei todellakaan häirinnyt, lähinnä edesauttoi äänimaisemaa.
0   +1 +2
 
tep 19.03.2007
Folk... no jaa... en osaa sanoa, kuinka "folk" tuollainen synasoundi on. Mutta genreistä viis. Sanottakoon heti kärkeen tuosta rikkinäisestä piuhasta, että sen tuottama ajoittainen ja vähäinen rätinä ei ainakaan minua suuremmin häirinnyt - päinvastoin, se tuntui tuovan hieman sellaista ihnimillistä särmää muuten pikkasen turhan synteettiseen äänimaailmaan.

Biisi oli sangen mallikas tunnelmapala, mollissa meneminen ja hidas eeppisyys harvemmin menevät kovin pahasti metsikköön. Biisissä ei välttämättä ollut erityisen selvää punaista lankaa (tai ainakaan minä en sellaista havainnut), mutta pelkästään tunnelman voimin pysyttiin ihan hyvin pinnalla sävellyksen keston ajan. Hidas, isojen kaarien maalaaminen sopi tähän oikein mainiosti.

Eipä tässä kummempia. Kuuntelumusiikiksi ei ehkä parhainta mahdollista, ainakaan minun korvilleni, mutta hetkellisenä tunnelmapalana sitäkin toimivampi.
0   +1 +2
 
7
Tää on tällasta nuotimusiikkia, toki nuotimusiikkia takan ääressä, koska tässa biisissä talvipakkasen kuuluisi paukkua taustalla. Olisin kaivannut lisää elementtejä musaan, vaikka bongoja tai djembeä. Jotain meininkiin sopivaa... Vähän kusahtanut nauhoitus kyllä, siksipä kasista tuli seiska.
0   +1 +2
 
mr4 15.03.2007
hyvä länkkäritunnelta tässä :D aika valmiin kuulosta leffamusaa. kivaa tunnelmointia ;) ei näistä keksi mitään epämukavaa sanottavaa koskaan, vaikka kuinka yrittäis. keep up the good work
0   +1 +2
 
Juhgu 14.03.2007
Livetyylin nauhoituksesta hatunnosto :) Toimivaa fiilistelyä, kivaa kuunneltavaa tämä biisi. Hyvä esimerkki siitä, että kotikonsteinkin voi tuottaa laadukasta kuunneltavaa. Rätinä ei häiritse (tosin sen voisi kai esim. soundforgella yrittää poistaa), ja rytmihäiriöitä en edes huomannut.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta