Raakatimantti

6:32

Älkää kysykö mistä nimi tulee. Joskus vaan loppuu nimi-ideat kesken -_-

10.00   486 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=327258
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Stocco 13.04.2008
Täähän on ihan vitun hyvä noin niinku karkeesti sanottuna :O Tässä on vähän luuppeja mut toimii silti. Oot alkanu löytää tollasen oman hyvän pimpelipippelipompim-saundis tähän juttuun pikkihiljaa ja en nyt sanois et se enää kauheen hiomaton olis. Turhaan ainakaan täs mennä viila mitään enää pitemmälle. Toimii jo ni se on sillä kuunneltava.
0   +1 +2
 
Demotion 13.04.2008
Tälläisellä määrällä elementtejä (aika vähän) on aika tärkeää, että kaikki olisivat jotenkin olennaisia ja sopivia kokonaisuuden kannalta.
Bassopuolella onkin kiva siisti soundi ja myös myöhemmin tuleva (ikävä kyllä miksauksessa haudattu) pörinä on miellyttävän kuuloista.

Sen sijaan ylempänä soiva melodiaosasto kärsii hieman halvasta ja ontosta soundista, pieni lisäkirkastus/raikkaampi reverb saattaisi toimia, sekä hitunen säröä kun sitä ei filtteristä näköjään hirveästi löydy.

Rakenteesta voisin todeta, että se on periaatteessa ihan jees tähän genreen, mutta vaihdoissa osista toiseen voisi hakea vähän reilumpaa dynamiikkaa, koska nyt tapahtuu kyllä sitä mitä odottaakin muttei erityisen tyydyttävällä tavalla.
0   +1 +2
 
MKDELTA 13.04.2008
LOISTAVA!! Tällästä lisää vaikka albumillinen! Melkoisen monoa-perseeseen-tonia-menosta huolimatta pitää mielenkiinnon yllä. Messevää sybnteettistä soundia. Ainoo et haitsuja olis saanut pannailla. Tai noita yksiä on kai pannailta, mut ne kuulostaa jotenkin tulevan jostain oudosta kulmasta. Mjoo, olisi tullut hieman avarampi stereokuva. Sit tuo droppi on hieman liian pitkä. Minua ei noitten pimputusten "halpa" soundi haittaa, mieleen tulee jotenkin Popcorn :D. Mut joo. Ehkä paras sulta mitä olen tähän mennessä kuullut. Tiuakempi ku bold300.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta