Bind my rope

Skyline. | 24.02.2012 | Metal
4:03

Uusi. Kuunnelkaa.

10.00   1051 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Apathis 08.03.2012
Tämä on ehkä paras Mikseristä tähän mennessä löytämäni metallibiisi. Biiseistänne tämä on myöskin se tarttuvin, eli tätä kannattaa mainostaa hakiessanne uusia kuuntelijoita. Biisi toimii loistavasti, kertosäe jää soimaan päähän ja vokalistilla on todella hyvä ääni tämän tyyppiseen runttaukseen. Myös kitarat kuulostavat todella hyviltä.

Huomio kiinnittyy korkeatasoiseen miksaukseen, erityisesti rumpujen osalta. Toisin kuin suurimmalla osalla Mikseri-bändeistä, bassorumpu oikeasti potkii munille sekoittumatta kuitenkaan basson kanssa ja esimerkiksi symbaalit soivat hyvinkin kirkkaasti, kuulostamatta siltä kuin ne olisi äänitetty viereisestä huoneesta. En tiedä onko rummut äänitetty sähköisesti samplejen kera, sähkörummuilla tai triggatuilla akustisilla, mutta tekniikalla ei sinänsä ole merkitystä. Jos tässä on ihan akustinen setti mikitetty, niin näitä asetuksia ja äänitystilaa kannattaa sitten käyttää jatkossakin. Soundi on erinomainen, mutta niin on soittokin.

Miksaus on hyvin tasapainoinen. Olen kuunnellut tätä biisiä niin autossa, kuulokkeilla kuin studiotason kaiuttimillakin ja kaikilla se toimii erinomaisesti. Jos nyt jotain parannettavaa vielä yrittäisi tähän listata, niin rummut on ehkä pannattu hieman liikaa keskelle. Osaa symbaaleista ja tomeista voisi ehkä enemmän miksata sivukanavienkin puolelle. Joka tapauksessa täyden kympin arvoinen biisi!
0   +1 +2