Blinding Light

Sinthrone | 05.04.2006 | Heavy Metal
5:21

Monipuolinen biisi joka esittelee bändin kaikki puolet. Kuuntele ja kommentoi!

8.32   2209 kuuntelua

Kappaleen sanat

STEP INTO WORLD OF DYING DREAMS / KILL YOUR EMOTIONS AS YOU PLEASE / THERE'S NO ONE THERE TO SAVE YOU / SAME DREAM EVERY NIGHT / GREAT STORM THAT BURNS THE SKIES / WELCOME TO MY REALITY FEAR / IS FOR THE WEAK THAT LIVES IN SILENCE / HIDING FROM THE HAND OF GOD / RELIGION AND FAITH / POISONING THE HEARTS OF MEN / DROWN IN THE POWER OF BETRAYAL / FEEL HOW SORROW TURNS TO HATE / UNLEASH THE FLAMES THAT BURN INSIDE YOUR MIND / SAME DREAM EVERY NIGHT / GREAT STORM THAT BURNS THE SKIES / WELCOME TO MY REALITY FEAR / IS FOR THE WEAK THAT LIVES IN SILENCE / HIDING FROM THE HAND OF GOD / RELIGION AND FAITH / POISONING THE HEARTS OF MEN /

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Oziz 10.07.2008
Että Kuopiosta eh? Sieltä onkin monta hevimpää bändiä lähtösin... Mutta asiaan, mielestäni biisin soundimaailma on ohkainen, tai ainakin kitarat on panoroitu omaan korvaan ehkä liian "tiukaksi". Rumpujakin vaivaa tietty "ponnettomuus" soundin osalta, soitannollisesti ei mitään pahaa sanottavaa mistään soittimesta. Biisin ns. "interlude" on melko perus rock/heavy kamaa jota mielestäni edustaa biisikin. Sanoma heavy, soundit rock. Naisvokaalit lopussa tuli yllätyksenä, muuten kappale on aika peruskauraa. Soundit kuntoon vaan niin minäkin tykkäilen. =)
0   +1 +2
 
9
Leeea 20.02.2007
alku on tosi mahtava, se niiku kolahtaa heti ja just eikä melkein. rummut sais kuuluu ehkä vähn kovempaa. laulu lähtee vähän sillee... totah :D mut paranee kyl kun pääsee mukaan. kertsi on hyvä, tosi hyvä :) sillee kokonais valtasesti oikein hyvä, lopus kun tulee pelkkä naislaulu ja piano ni se jotenki tuntu vähä erilliseltä osalta.. tän haluisin kuulla livenä!
0   +1 +2
 
7
Paka88 14.01.2007
Teillä on kyl ote parantunu vuosien varrella, pitää myöntää.
Kuitenkin tässä biisissä oli pari "suvantoa", jotka ois voinu suosiolla skipata.
0   +1 +2
 
7
seppuku 28.06.2006
Piti käydä vihdoin kommaamassa kun teitä on niin kauan mainostetttu. Soittotaito ja tuottaminen on ainakin hallussa, mikä on tärkeää tämän tyylisessä musiikissa. Tähän ei oikein sopis sellanen vähän sinnepäin vedetty meininki, mutta onneks bändin jäsenet osaa hommansa yksilöinä, yhteensoitto on kunnossa, saundit on hyvät, soittimet tasapainossa jne. jne... Intro pistää kapaleen alkuun tosi tykistä ja saa jo hevijalan mukavasti vipattamaan, mutta kuitenkaan kiinnostus ei jaksa kantaa ihan loppuun asti. Olisin kaivannut vielä hieman mieleenpainuvampaa ja melodisesti vahvempaa kertosäettä. Intro kuitenkin kertoo että Sinthronella on lahjoja tehdä hyvin mallikasta ja mukaansatempaavaa heviä. Tiina laulaa muuten tosin hyvin taustoja.
0   +1 +2
 
9
helvetin hyvät ainekset biisissä ja bändissä. pieniä särmiä
siellä täällä olisi hiottavissa lähinnä niin että
iskut voisivat vähän paremmin osua kohdilleen,
samoin kitaran ja laulun vire.
sävellyksessä on käytetty hyvin mielikuvitusta,
ja saatu aikaan hieno elokuvamainen fiilis.
lupaavaa, muttei vielä valmista kamaa.
innolla odottelen tulevaa...
0   +1 +2
 
9
Boromir Jagr 15.04.2006
Loistavaa, rupeaa ihan bilejalkoja väpättää kun tämän tyrkkää soittimeen ja panee volat kaakkoon.
0   +1 +2
 
8
Jonnedsa 13.04.2006
Kitarat iskee heti alussa täysillä, ja jatkaa koko kappaleen ajan samaan tahtiin. Laulu on selvää, joka on plussaa, ja se vielä sopiikin tähän. Kosketinsoittimilla voisi ehkä tehdä jotain monipuolisempaa, kuin pelkästään taustoja, vaikka vähän lisää sellaisia hianoja 'jysäyksiä' :).
Mutta on kyllä kova kipale, hyvin mielin antaa kasin. Kappale jättää vielä odottamaan parempaa...
0   +1 +2
 
8
jaskak 12.04.2006
hyvä pojat ja tyttö että jaksatte painaa mänemään! ska vi knulla jne jne.. ikke i dag ja sitä rataa!
0   +1 +2
 
rokkineiti 11.04.2006
Ihana soundi, sai heti mukaansa.
Pidän sanoista ja laulajan äänikin on ihan korvaa miellyttävä.
0   +1 +2
 
8
Ruin 08.04.2006
heviä! kitarasaundi ei ole kyllä makuuni valitettavasti, mutta demosta kun on kyse, niin on itse biisiin keskityttävä.

hidas tempoinen kertsi oli hyvä, vaikka välillä tuntuu laulaja laulavan vähän ohi.. mut iha hyvä ääni siltikin, varsinki ku voimaa sais lisää :)

biisi tuntuu jotenkin eri osista yhteen liimatulta, joten se ei aukea mitenkään helposti.. ehkä jotain olisi kannattanu jättää pois? ehkä ei? maku asia :) munaa saundeisihin ja lauluu vielä nii kiitettäviä alkaa napsuu ;) antaisin 8+
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta