The Depraved

Simulacrum | 29.01.2011 | Progressive Metal
4:19

Simulacrumin debyyttilevyltä toinen maistiainen. The Depraved on kuin raiteilta tippunut pikajuna, joka saa tahdistimen pysähtymään ja nitron kiehumaan jättäen kuulijan kuin pahimmasta painajaisesta heränneeksi . Levy valmis ja julkaistaan 2011! Copyright CHRISM...

9.00   3222 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Chrimera 12.04.2011
Meikäläisen korvaan nappasi. Lauluosuuksista ja tasapainoisesta saundista suuri plussa. Koukuttava ja tiukasti mukanaan pitävä, joskin progebiisiksi meikäläisen makuun liian lyhyt ralli. Mitä helvettiä se basisti siellä sooloilee? Varsin hyvin jamppa kyllä hommansa hoitaa. Kokeellisuuden, eritoten soolojen, vuoksi täysi kynpi.
0   +1 +2
 
9
Pablo. 18.02.2011
Olipas vain atmosfääristä. Kappale melko hektinen, plus sitten vielä progressiivinen niin meinas välillä vähän keulia ainakin minun alta. Eipä silti oikeastaan kappalerakenteesta sen kummempaa valittamista. Ainut mikä jäi tökkimään itseäni oli tuo soolo-osio. Muuten kiivoja koukkuja saatu revittyä melekee joka nurkkauksesta. Kitarasoundeista tykkäsin kyllä erityisesti. Laulajalle kans peukkuja hienosta tööstä. Toivon todellakin kuulevani lisää tätä.
0   +1 +2
 
argon 07.02.2011
No johan oli aikakin, että tämä Iisakin kirkko alkaa olla valmis ja kyllä kannatti hioa, jälki on todella kovaa ja aikoinaan näistä Simppa-tekemisistä latelemani "vokaalit vastaan muu soitanta" -rutinat saa jättää muinaishistoriaan, nyt viimeistään vokaaleiden hoitamisesta täysi synninpäästö - toimii mainiosti tässä biisissä, treeni ei ole mennyt hukkaan! ;-)

Soitannollisesti tämä on ollut oikeastaan koko ajan mainiota menoa (varsinkin kun suhteuttaa Mikserin perustasoon) ja hyvillä soundeilla pelattaessa asia vain korostuu. Nyt vain mainostamaan tätä täysillä eli laakereille ei todellakaan kannata jäädä lepäämään, joka paikkaan levy näytille ja keikoille mars!
0   +1 +2
 
10
Rosinantte 06.02.2011
Nyt iski kyllä niin kovaa ettei oo pitkään aikaan iskeny! Soundit ja soittotaito kohallaan ja matsku vaan on ihan loistavaa. Ei oo kyllä näin kovaa tullu mikserissä aikoihin vastaan! Näitä vaan lisää!
0   +1 +2
 
10
kake1962 03.02.2011
Täysin esittelynsä mukainen hevittely! Taidokasta jälkeä kaikin puolin eikä jää musiikillisestikaan tavanomaiseksi jyräykseksi. Laulaja yltää kyllä hienoon suoritukseen bändistä puhumattakaan...huh!!! \m/
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta