Control Fading Shadows

Silver Dance | 08.09.2010 | Light Rock
7:07

Thoughts float through the air, shadows always on the move...

9.50   2970 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
aarof 19.09.2010
Hyvän kuuloista eli lähes levykelpoista. Hyviä kohtia, jotka seuraavat toisiaan. Miinukset kuitenkin biisin pituudesta. Vaikka erilaiset kohdat seuraavat toisiaan, ne on liian pitkiä itsessään eli samaa fiilistelyä ei jaksa kuunnella, jos se on samantyyppistä "sointuesittelyä" eivätkä tarpeeksi erikoisia uusia kohtia, joista jaksaisi innostua. Samoin minusta fiilistely pitkässä introssa pitkästyttää eli asia tulisi selväksi paljon lyhemmässä ajassa ja olisi minusta mielekkäämpää. Noo, ehkä joku haluaa nimenomaan kuunnella niitä samoja soundeja pitempään. Kertsi peittyy liikaa saundeihin ja voisi olla terävämpi.
0   +1 +2
 
10
PutteAtte 18.09.2010
Hienoa työskentelyä! Mukavan vaihteleva sävellys ja hyvin tuotettu/sovitettu!
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 16.09.2010
Tosi hieno syystunnelmarock. Mä pidin Kasvatuksesta musassa ja se hypetti aika lailla olon kattoon viimesessä kolmanneksessa, kun rummut ja basso teki yhteistyötä. Todella flow-tilat herättävä kokonaisuus. Pidin miksauksesta myös ja olen odottanut tyylin genreltä tänne näin hyviä bändejä jo hetken..Carpark North, Mew ja Veto tuskin ovat vieraita kyseisten bändimuusikoiden kuuntelulankuillla.
0   +1 +2
 
10
Fillari 15.09.2010
Mukavan kuuloista syna-meinikiä kitaroilla höystettynä. Tuo sointu ja kitarapuoli on tässä parasta, vaikka kokonaisuus toimii kyllä oikeinkin hienosti. Miksauspuoli oikein onnistunutta. Ehkä hieman ronskimpi soolo-osuus olisi voinut olla, mutta kiitettävää kamaa ja kymppi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat