Destroyers

Sigkk | 19.01.2005 | Alternative Metal
6:18

Ehtaa Sigkkiä vaikka biisi meinaakin lipsua välillä progen puolelle. Pitkän työn tulos.

Siki soittaa: rummut, basso, kitarat

8.53   2661 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
J.R No 27.11.2005
Tunnelmointia, ah, täydellistä. Rumpuprogeyksiskuvälistä herätti hilpeyttä. Runttaustakin löytyy, hyvää sellaista. Hivenen meinaa ote lipsua ehkä paikoin, mutta käsissä pysyy. Laulun kanssa tämä olisi erinomainen biisi, kannattaa harkita sen lisäämistä. Kitarointi on edelleen mieleen. Konerummut ilmeisesti (?) keskitason yläpuolella nekin kyllä. Paljon hyvää, vähän huonoa.
0   +1 +2
 
9
INGORTHOR 22.09.2005
Joo tää biisi oli ihan positiivinen yllätys ainakin kiinnostavuus säilyi koko biisin ajan hyvin vahvana! Ei voi muuta sanoo kuin että jätkähän osaa soittaa ja kaikenlisäks vielä hyvin!
0   +1 +2
 
9
Neppimise 20.09.2005
Todella hyvän kuulosta materiaalia. Vaikutteet kuuluvat mukavasti kuitenkaan tulematta liian voimakkaasti esiin. Eli todella omaa musiikkia jossa on muilta bändeiltä vain vaikutteita.

Alun tunnelma on todella harras ja herkkä. Säröosuudet ja leppoisammat melodia/soolopätkät toimivat erittäin hyvin. Kappale pitää mielenkiinnon yllä koko kestonsa ajan eikä ajatus edes vilahda stop-napin kohdalla.

Soundipuoli on erittäin toimivaa erityisesti leppoisammissa osuuksissa. Säröt ehkä olisivat kaivanneet hieman sitä munaa, mutta toimivat todella hyvin näinkin. Todella hienoa.
0   +1 +2
 
8
Alku lähtee tolleen kivasti...mut alussa noissa rummuissa on jottai...en tiiä mitä...ihan niinkun ne loppuis (alle sekunnin ajaksi) silleen ikävästi töksähtäen...ja alkais taas..noh...eipä siitä muuta..Kunhan tosta ns. Introsta päästään niin biisi muuttuu kerta kaikkiaan loistavaksi...kuuntelin pari kolme kertaa ja pidin todella paljon...paitsi siitä kun ne rummut töksähtelee alussa :) mutta raikuvat aploodit ja onnen toivotukset ansaitsette kun näin loistavan piisin ootte saanut aikaan :) täytyy sanoa että kannatti se teidän pitkän aikaa kestänyt työnne ;D
0   +1 +2
 
6
Urbanrain 17.06.2005
onkos tämä nyt metallia????en kyllä itse hoksaa jos on. tulee mieleen jokin Linkin Park-fiilistelypastissi....ööö. nyt meni ihan hiljaiseksi. en kyllä yhtään jaksa kuunnella eli ei pidä otteessaan. no, kaksi minuuttia meni että alkoi runttaus. hmm.. sentenced menoa. en kyllä kovinkaan altsua tästä löydä muuta kuin tylsä alku intro. eiku sehän onkin säe.mieleen tulee linkin parkin ja sentencedin sekoitus. en tiedä onko imartelevaa. kait tämä on sitten altsu metallia. ei minua kyllä sovituksellisesta lämmitä. pitäisi olla tiukempaa sovitusta. jos hakee altsua niin minun makuuni ainakin enempi on jokin Mars Volta yllätyksellisyydellään, mut kait se on maku kysymys.
0   +1 +2
 
8
Harulf 17.06.2005
ehkä pikkasen liian pitkä biisi! Vaikka se on ihan hyvä ja toimiva paketti, niin jossain vaiheessa pitkästyy.
0   +1 +2
 
8
MacFly 17.06.2005
Ovela rytmi tuossa alussa, ku kävin ihmettelemään että miksi vitussa toi winamppi kävi hyppimään :) Varsin vaihderikasta ja mielekästä menoa. Laulun sisääntuloa odottelin, mutta turhaan. Mielelläänhän tätä tässä kuuntelee, kun on asiallinen kuulosta heviprogeilua. Vaikea kuunnella ja ottaa kiinni, mutta pysyypähän mielenkiinto yllä.
0   +1 +2
 
8
PeksiM 16.06.2005
Miellyttävä soundimaailma. Sopivan ilmava ja avara. Tulee tuosta introsta jotenkin mieleen ambientti versio Dire Straitsista. Rumpalin fillittelyyn kaipaisi tuossa 1:30 alkavassa osassa enemmän mielikuvistusta eli enempi iskuja/päristystä, niin tulis enempi pro-viilinki. Mukava instrumentaalivetohan tämä, vokaalitkin toki olis kelvanneet. Nuo kepitysosat muuten tuovat mieleen Metallican ja Iron Maidenin risteytyksen eli jytäosastolla ollaan tukevasti. Hyviä jutskuja nuo dynamiikkamuutokset. Sillälailla!
0   +1 +2
 
8
dtoj 16.06.2005
Jotenkin kävi vaivaamaan itseä ettei ollut mitään vokaaleita, kun minusta tämä olisi sellaista matskua mihin soisi laulun. Tai että en niin väliä intsrumentaaleista joista puuttuu sellainen liidimeno, tämä tuntui vaan tälläiseltä komppausmenolta, että jaahas, solisti ei tänään päässytkään nauhoituksiin...:) Mutta soittajat hienosti hoitivat tonttinsa! Ja sounditkin tuntuvat olevan pääpiirteittäin hyvää luokkaa. Hyvää kamaa, ehkä jotain pientä tiivistystä ja teeman rakentamista niin se on siinä
0   +1 +2
 
D-Iivil 15.06.2005
Moureat kitaravallit! Rumpuihin hieman lisää potkua ja miksaus balanssiin niiltä osin, niin äänimaailma on kunnossa :)
Tässä oli periaatteessa mukavasti yhdistelty konepuolen juttuja metalliin, mutta missä vokaalit? Niitä tämä jäi kaipaamaan ennen kaikkea.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta