From this to another

Sidelines | 05.02.2007 | Minimalism
4:52
10.00   1267 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
pulmones 27.02.2007
Pojat puskee hittejä..
0   +1 +2
 
10
Heavenlytrolls 06.02.2007
täydellinen! lisää!
0   +1 +2
 
10
Draamajumala 05.02.2007
Likemmäs vuoden odotus vihdoin palkittiin. Tunnelmallinen kappale tämä on josta tulee mieleen itselle vahvimmin Iron & Wine ja Damien Rice. Olisi hieno osata luoda juuri tämänlaisia tunnelmia ja ääniä mutta olen säveltäjänä melko lailla erilainen eikä tällainen onnistu. Siksi arvostan niitä jotka tällaista saavat aikaan. Tähän olisi mielestäni täydellisesti sopinut sello Nick Drake-tyyliin. Se olisi mielestäni tuonut tähän kenties täydentävän mausteen jolla teos olisi liki täydellinen. Näinkin tämä toimii yllättävän hyvin näinkin pelkistetyillä elementeillä. Mutta siitä hyvän musiikin tunnistaa, että se koskettaa vaikka ei olisi Madonnan tai Justin Timberlaken tuottajat olleet mukana heittämässä kaikkea mahdollista joukkoon. Oikeastaan ainoa mikä iskee korvaan pikkasen, on tuo pieni epävireisyys toisessa harmoniaäänistä noissa pitkissä äänissä, mutta tuo ole niin suuri asia että se juurikaan pilaisi kokonaisuutta. Biisin lopetus on erittäin hieno ja ambient-henkinen Blade Runner-tunnelmointi sopii siihen mielestäni täydellisesti. Lisää uusia biisejä Sidelinesiltä, kiitos!
0   +1 +2
 
10
Tarinaturska 06.02.2007
Ei mitään lisättävää, ei mitään poistettavaa...hieno kappale ja taitava esitys.
0   +1 +2
 
10
Janne T 14.02.2007
Kyllä se vaan niin on, että yksinkertainen on kaunista. Erittäin hienolta kuulostaa kitarointi ja laulu. Ajoittain laulun seasta kuuluu jotain pienen pientä epävirettä, kuten tuo Draamajumala jo sanoikin, mutta ei häiritsemiseen asti. Tuollaiseen kiinnittää vaan helpommin huomiota kun äänimaisema on niin pelkistetty - jossain isommassa sopassa, moista asiaa tuskin edes erottaisi.

Kaikenkaikkiaan tunnelma on kuitenkin mainio. Äänimaailma on tasapainoinen ja mikään ei vahingoita herkkää kokonaisuutta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta