04_Yigen

Shokun - Napalm EP | 22.07.2003 | --
2:28

:: :: :: ::_ - bonustrack -

8.44   2301 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=30686
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
JHG 26.11.2004
Niinkuin tuolla ylhäällä jo mainittiin ihan sairas.Sieltä pilkahti kyllä mitä mahtavimpia ääniä joista tekisi vaikkamitä.
Kunnon rytmi vielä mausteeksi niin ok.
0   +1 +2
 
9
JM 12.09.2004
Hitto kuis hieno alku, tulee hirvee himo tehä tästä kunnon hard tekno remixi..=)tai tuo riffi ja särösoundi on niin jee.. sitte pistääki koko homan paskaks, siis hyväks paskaks, hienoa ambienttia, jopa noisea välissä??!!?ja biitti päälle..vois olla joku livepätkä kyllä..tällastahan soitetaa yleesä aamun tunteina..
0   +1 +2
 
7
qerre 11.09.2004
Meinas pää räjähtää, mutta väliäkö tuolla. Tuo hirveä meteli tuossa alussa ei ollut mun mieleen. Ei biisi oikein muutenkaan, joitakin jänniä kohtia kyllä oli.
0   +1 +2
 
8
Nettis 11.09.2004
jaa tällaistakin on ;) aika helkkarin mielenkiintoinen äänimaailma... säröt sopii aika hyvin, ei liian selvät. lopussa diskantit meinas viedä kalvot kaapeista ja korvista. tsiisus. varoituskyltti levynkanteen: voi aiheuttaa tinnitusta :)
0   +1 +2
 
Vihru 11.09.2004
Hieno soundimaailma, mä tykkään.
muuten en tiedä millasta ambientin pitäs olla, niin paha sanoo.
En anna numeroo kun en tiedä ambientista.. :)
mut jatka samaan malliin, tuosta voisi kyllä saada äänet johonkin peliin, tai vastaavaan effektiä vaativiin.
0   +1 +2
 
10
Henull 11.09.2004
tää on toinen ambient mitä oon kuullu täälä...tää oli parempi :)

Toi dark- tuli kyllä tarpeeseen..ainaki jos siihen toiseen vertaa..
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 03.02.2004
Wou! Nyt on munaa tässä touhussa. kelataanpa äkkiä alkuun ennen ku ehtii loppua, tarvii ehdottomasti toisen kuuntelun..äh. ei lähde soittamaan. noh, muistellaan nyt tuosta jotain, mitä päähän ehti jäädä, ettei mene ihan pilalle koko kommentointi. ah, nyt lähti uusiksi.
Makeita rutinoita ja kunnon kohinaa alussa. Rytmi hakee ja hekee..hmm..toivottavasti tää meneekin juuri näin, ettei mun streamissa ole mitään vikaa, joka aiheuttaisi tämän valtaisan mahtavan rytminvaihtekun läpi biisin - suorastaan mielenkiintoista. Nuo suurimmat kohinat ovat liiallisen choruksen uhreja, tulee sellainen vesitippareverbi ja se ei oikein kuulosta parhaalta mahdolliselta. tuossa puolen välin tienoilla tuleekin makeat vikinät. tämähän elää koko ajan. oi toivottavasti tämä rytmi todellakin on tällaista josta ei saa otetta..pelkään vain että tuo striimi tekee temppuja. noh, tämä ladataan koneelle ja varmistetaan asia..hetki pieni..
*******************************************************
äh. nyt näin artistin nimen. en oo tavannut katsoa sitä ennen kommenttia. noh, shokun, sä yllätät jälleen. 14% ladattu...
*******************************************************
j oo. ai jai. huh huh. olihan se epärytmiä. jumaliste. munaa. siis munakasta. äh. no kuitenkin tiedät mitä meinaan. niin. lopetetaanpa ylistely ja pari juttua siis, mitkä latauksen jälkeen ilmenevät vielä paremmin. toi reverbi/chorus joka tuntuu olevan valtaosassa saundeista, tuntuisi elvan liian "wet"..vie matalimpia taajuksia ja toisaalta tulee sellainen olo, että kuuntelisi tätä lavuaarin pikku reikäsistä. tai jostain putkesta. jos tätä on haettu niin mikäs siinä, mutta tosiaan syövät aika voimakkaasti taajuuksia pois nuo rebet yms. hässkät mitkä tuntuisi olevan tehty jälkeenpäin koko biisille (no mistä minä tiedän, arvailen täällä vain). niin ja tuo kaikista noisenomaisin ääni, siis tuo pitkä "kohhhhh" kuulostaa erityisesti huonolta ton liiallisen rääkkäyksen kanssa. stereokuva on tosin hyvä.

sanalla sanoen namia. alku lähtee ihan siihen malliin että tesnoversio on sitten laitettu jo minun taholtani tilaukseen.
kiitosta makiasta tuokiosta ja zilleen. tosi se vain oli että shokuni mua jaksaa yllättää. miksen oo tollo aiemmin uskonut että ois pitäny nää jutu käydä läpi jo aikoja sitte.

91/100
0   +1 +2
 
Rhino 03.02.2004
Mielenkiintoista äänisaastetta. Ei tätä voi tanssia, eikä tästä oikein irtoa melodioitakaan. Herääkin kysymys, mihin tämmöistä musiikkia tarvitaan. En saanut tästä mitään irti.
0   +1 +2
 
6
a98 03.02.2004
ei oikein napannut. ihan hyvä tunnelma, mutta mielestäni vähän liian helpon kuuloista, tälläistä vääntää kyllä ihan huvikseen nollattaulussa studiossa mutta enemmän kikkailuja olisi saanut olla. kuitenkin ne pienet soundit mitkä vähän piristi antaa pisteitä.
0   +1 +2
 
Eipä oikein kolahda. Lähinnä meteliltä tämä kuulostaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta