03_Koden

Shokun - Napalm EP | 22.07.2003 | Techno
7:17

:: :: ::_::

8.00   1592 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
harhainen 11.08.2006
wow.. this is A damn fine track.. a littlebit of classical sounds but anyways, it kicks hard as a motherfucker :)
0   +1 +2
 
9
OptimusCrime 30.08.2004
hyvää menoo...torven ulina ja rumpu-puoli kuulostaa helvetin hyvältä.

masterointi/miksaus on aika likaisen kuuloinen(tästä mullekkin valitetaan), ainakin toi basso puoli,
mut ei itseäni haittaa oikeastaan yhtään.

kun kuulostaa vähän "räkäiseltä" ni biisiin tulee usein enemmän potkua ja tulee semmosta live-meininkiä mukaan.

lisää,lisää...
0   +1 +2
 
Salminen 06.02.2004
Tästä on vähän vaikea taas saada mitään irti. Taustamusiikkina tämä toimii ihan kivasti, mutta enemmän tavaraa saa kappaleessa olla että kiinnostun. Paras että en lähde numeroa antamaan.
0   +1 +2
 
7
Majest. 06.02.2004
biisi ei oikein ollut minun makuuni. Enemmän pidän Hc:stä enkä ehkä näin "pehmeästä" linjasta.
Biisi toistaa kivasti itseään ja sopiikin hyvin taustalla kuunneltavaksi esim kuvan käsittelyn ohella. Kyllähän tämän tahtiin bilettääkin jos tarpeeksi kovat pa:t löytyy :)
Jäin kaipaamaan sahalaitaa tms.
0   +1 +2
 
Rhino 06.02.2004
Hyvää biittiä tanssilattialle. Tumput kyllä vipattaa tämän tahtiin. Mutta pelkkää kuuntelua ajatellen tässä on liian vähän elementtejä.
0   +1 +2
 
7
Laihanen 06.02.2004
Teknisesti ja soundillisesti onnistunut teos. Särö on omaan makuuni hieman halvan ja ruman kuuloinen, mutta toimiihan se näinkin. Vaihtelua (techno-mittapuun mukaan) löytyy kohtalaisesti jännistä breikeistä ja varsinkin puolivälin filtteröity osuus oli hieno.

Techno on siitä vähän huono genre pikkutuntien arvosteltavaksi, että pää ei oikein samalla tavalla suodata fiiliksiä kun jos tämän kuulisi jossain hallissa ja tamppaisi tätä 1000 muun ihmisen kanssa. Annan kuitenkin seiskan koska tästä ei löydy oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 06.02.2004
"Ko-denn-ko-den-ko, denn-ko-den-ko, denn-ko-denko-den-koden-koo-den"

Tollanen puhesample ois ihan viutn kova, tulis mukaan siinä vaihessa kun ride-pellit tulee mukaan kuivoihin. sellasella monotonisella äänellä sellanen seniilin kuulonen äijä hoiks koko loppubiisin pari-kolme minsaa "Ko-denn-ko-den-ko, denn-ko-den-ko, denn-ko-denko-den-koden-koo-den" . puuh. mä en osaa yhtään paremmin sitä tekstikenttään kuvata mutta mulla soi sen jätkän ääni koko ajan mielessäni tähän rytmin päälle. ja se jos mikä tekee olotilastani piinaavan.

Pomppuinen rytmi, kuin 2000-luvun ritari ässän tunnari =D no mitähän vit.. no ee mut siis tää on pomppuisuudessa miltei psytrancehtavaa. siis tää ekat pari minuuttia. Olis voinu odotella vaikka minkälaisia vetisiä hallireverboituja tattipäisiä happonurinoita sinne tänne leijailemaan. biittiin tuleekin sitten mukaan basso, joka nyt aij jaij jai, särkee ikävästi. tämä ei ole sellainen miellyttävä särö, vaan hieman liian lujalle/ylös pistetty noita matalimpia taajuuksia. Toi sun täytyy korjata.

Puolessa välissä tulee taas hieman psykehtävämpi osasto kun rummut resonoidaan piilompaan ja nythän sieltä tuli sellainen tattipäinen trumpetisti mukaan. Se on kytkenyt trumpettinsa johonkin helvetin hardware-värkkiin, joka morphaa ton saundin aivan älyttömän konemaiseksi. Se jyrää ja soittelee sillä niinkuin mikäkin kuningas. mutta ei, ei se sienipäissään ole, sillä haluttaa vaan tänään sjamitella trumpetilla ja tampata varttansa tanssilattialla. Siis ketä? kenestä helvetistä me puhutaan? no siitä Sieni-Trumpetistista, jumalauta!

Sitten tuleekin uusi tatti kuvioihin. Se on nimeltään hi-hat-tatteroinen. Se lyö ride-peltiä tasaisin väliajoin ja pistää lisää fiilistä kehikkoon. Kaikki rokkaa mukavasti ja nyt tarvittaisiin enää se paljon mainostamani "Ko-denn-ko-den-ko, denn-ko-den-ko, denn-ko-denko-den-koden-koo-den" niin oltaisiin jossain menninkäisten valtakunnassa pää sekaisin ilman lääkärin määräämää lääkereseptiä lievää vainoharhaisuutta koskevia oireita varten.

* Summa summarum *

Yllättävän psykedeelinen tesno, yllättävänkin sienekäs. pomppuisa, muttei kuitenkaan yllä edellisen kuulemani porin pojan biisin tasolle. Mutta tässä on se kiero psugefiilis, että tää kyllä uppoaa varmaan aika monelle. Niin ja rakenteellisia vajavaisuuksia ei ole ja soundipolitiikkaan ja miksaukseenkin annettavat ajo-ohjeet ovatten jo ylempänä jaetut. että jotta 85,5/100
0   +1 +2
 
Elektrojänis 27.10.2003
Kullä tää groovaa kans hienosti. Ehdottomasti kuuntelemisen arvoista matskua. Tuo kokonaisuus hieman klippaa tosiaan ja masteroinnilla voisi varmaan muutenkin vinkuroida tota bassopäätä hieman tiukemmaksi. Ei sillä että osaisin sitä asiaa itse hoitaa, tai että kykenisin muutenkaan näin loistokasta jytkettä tekemään.
0   +1 +2
 
Incolumis 17.08.2003
Aijai, tässäpä loistava tapaus. Kolahti tähän osoitteeseen heti ekoista sekunneista lähtien. Synkkää meininkiä, ja välillä on mukana jopa vähän psytrancemaista otetta. Melodia on sopivan häiriintyneen kuuloinen ja toimii loistavasti tunnelmanluojana perkussiopuolen vahvan rytmin saattelemana. Killin kanssa samaa mieltä klippauksen hienoisesta häiritsevyydestä. Jokatapauksessa ehdottoman hyvää technoa.
0   +1 +2
 
9
bze 12.08.2003
Personal favourite, koko EP:n ehdoton helmi, hullu groove pelastaa. Lepsu masterointi ja loppuosion häiritsevä basso/melodiakuvio tiputtaa pisteitä. Melkein pistäisin ton kaksnumeroisen mutta ei tää ihan täydellisyyteen yllä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2