Premeditated Murder

Shapeless Head | 21.03.2007 | Death/Grind
3:05

Demo 1, Raita 4

8.91   5156 kuuntelua

Kappaleen sanat

You think I can’t get away from this fucking murder. They don’t have any motive, only my alibi. You deserve this slaughter, slaughter and endless pain.

Deep - deep in my mind you’re already dead. Soon just a stone in a graveyard. Face your end now. Cock sucking sluts deserve to die.

You filled my life with total misery. But I’m starting to pay that back. Just one fucking phone-call and you are lying rotten. (At the) bottom of a lake and eaten by insects. He made it look like that you killed yourself, and all they know is that you burn in hell. They don’t know that this is a premeditated murder. Homicide, suicide it’s all the same in their… eyes!

This is your way to die, sadistic and painful. Seeking for voices of hope, but no one can help you. Begging the man to stop the horrifying torture.

You filled my life with total misery. But I’m starting to pay that back. Just one fucking phone-call and you are lying rotten. (At the) bottom of a lake and eaten by insects. He made it look like that you killed yourself, and all they know is that you burn in hell. They don’t know that this is a premeditated murder. Homicide, suicide it’s all the same in their… eyes!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Joo, tämähän on aivan hyvä!
Pidin siitä, että vaikka tähän onkin sotkettu grindcorea, niin nuo rummut eivät kuitenkaan olleet ihan yhtä säksättävät kuin yleensä kyseisen genren biiseissä. Lisäksi tämä ei ollut muutenkaan liian nopealiikkeinen kipale vaan aivan sopivan kaahaava rypistys, jonka aikana ei tarvinnut pelätä, että aivot lentävät korvasta ulos. Olisihan se hienoa, mutta en minä sellaisesta meinigistä erityisemmin tykkää.
Vokaalit ovat aivan kuunneltavat ja sopivat ihan kivasti tähän kipaleeseen, mutta ehkä en aivan täysin pitänyt siitä, miltä ne kuulostavat. Ei tuollaisessa örinämeinigissä toki mitään vikaa ole, mutta pidän ehkä hieman paremmin artikuloiduista vokaaleista, ainakin sen verran selvistä, että muutaman sanan voi saada selville, jotta voi muodostaa mielikuvan sanoituksista ja saada ikään kuin linkkejä, jotka herättävät kiusauksen lukeakin ne sanat.
No, lukaisin sanat tästä huolimatta, ja aivan perusmatskuahan ne olivat. Ehkä jopa hieman pisti naurattamaan tuollainen uho, vaikkeivät sanat varsinaisesti humoristiset olleetkaan. Ehkä niistä saa halvan amerikkalaisen kauhuelokuvan, mutta en nyt mitenkään maailmaa kaatavina niitä pidä. Siitä huolimatta ne oli hyvin kirjoitettu, eikä pahoja virheitäkään ollut, joten en nyt tämän enempää niitä tuomitse.
Soitossakaan ei ollut pahemmin valittamista, ja kokonaisuutena tämä kipale on varsin valmiin kuuloinen. Teknisestä puolesta en siis vähennä olenkaan pisteitä, ja koko biisille antaisin kahdeksikon. Minun makuuni liian huono artikuaatio vähensi ainakin yhden pojon...
0   +1 +2
 
9
Kukluxjugend 23.11.2007
Biisin alkuasetelmat alkoivat hieman sekavasti, tuntui että on kuultu jossain ennenkin. Laulu yllätti erittäin positiivisesti itseasiassa. Toimiva konsepti kyllä todellakin. En tiedä oliko korvissa vikaa vai oliko rumpali välillä jälkeen. Kyllä todella munakas biisi.
0   +1 +2
 
8
Vokaaliosuudet hyvät vaikka ei kyllä sanoista saa erkkikään selvää. Biisi muuten sellanen aika tasapaksu. Vähän ehkä haettu liiankin monimutkaista.

Roby S.
0   +1 +2
 
9
Prometheus 15.07.2007
Kaikin puolin loistava meno!
Hitaammat osiot yhdistettyinä tremolo purskeisiin toimii lähes aina, vaikka onkin tuttu kaava.
En näe kuitenkaan mitään muuttamisen tarvetta. Ei hyvää dm:a ole koskaan liikaa saatavilla.
0   +1 +2
 
9
Juntunen 11.06.2007
Tää on yks teidän parhaimmista biiseistä, näitä lisää, rock on!
0   +1 +2
 
7
Zenmeister 20.05.2007
tuntu että vähän jäi runpali hetkittäin jälkeen.. ja toisaalta laulajankaan tyyli ei ihan ollu niin "mun makuun". sävellyspuoli oli aika peruskauraa myös. tää menee aikast ikävästi arvosanaltaan suoraan sinne seiskaan kun ei jääny mieleen juuri mitään hyvää ja huonoa. joo, tiedän. paska palaute, mutta tältä tuntuu nyt.

potentiaalin väitän kyllä teiän meiningistä välittyvän vitun hyvin. eli lisää ajatusta sävellyshommiin, enemmän duunia treenikämpällä, ja se yks OMA juttu sinne sekaan erottamaan massasta. hail!
0   +1 +2
 
10
Nemesis 666 06.05.2007
kommentoidaan tänne kaikista piiseistä, kolmella sanalla Vittu tästä pidän!!
Jatkakaa samaan malliin tässä helvetin hyvä bändi tällästä kyllä kuuntelee, itsekkin joutu laittaa koneen musaakit täysille, Helvetin hyvin vedätte!
0   +1 +2
 
10
Menijo 25.04.2007
Pistän vähän kokonais arviota koko yhtyeestä tähän biisiin. Hienoa ihan helvetin jees. Jätkät on kyllä ihan mestareita, pitää arvostaa. /,,/ On genressään vallan mainiota musiikkia. Ja jätkät paukuttaa vallan hyvin. ;)

Tästä biisistä: Aika raastavan tappava mättö.
0   +1 +2
 
7
kanzu123 20.04.2007
Vähän liian treble-voittoiset saundit minun korvilleni. Noin vinkkinä voisi sanoa, että kannattaa mikittää joko virvelin ala- ja yläkalvo tai sitten runko. Sitten itse asiaan. Soitto oli tarkkaa ja laulajan örinät oli mukavaa kuultavaa. Riffitkin toimivat mallikkaasti, mutta silti biisi jäi jotenkin keskinkertaiselle tasolle. Ei mitään paskaa, mutta ei mitään niin hyvää että tulisi kuunneltua mitään hirveen useesti. Livenä voisi toimia, mutta ainakin tälläi kotona ei herättänyt minkäännäköstä tappomeininkiä itsessä.
0   +1 +2
 
10
Abrymoth 16.04.2007
Murinaa ja surinaa, pauketta ja räykettä!!!!!!!!!!!! ROK DUDES!!!!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat