Distorted Image (HMR)

3:33

Vanhempaa tuotantoa nauhoitetussa muodossa. Yksi rankimmista biiseistäni ikinä! Pääsi taas kunnolla rääkkäämään soitinta nauhoittaessa! :D
(Olkoon tuo tyylilaji sitten tällä kertaa vaikka "Trash" kun ei löydy "Cello Rock" genreä edelleen...)

9.75   1357 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Välle 10.08.2008
Saundeissa olisi särön puolesta vähän parantamisen varaa, mutta puhtat sellot ovat taas aivan upeat. Jos voi sanoa riffeiksi, niin mahtavia. Välillä sräö tuntuu puskevan vähän epäselväksi. Mutta loistavaa menoa. En keksi muuta sanottavaa. Jos hiukset olisi auki niin kyllä pyörisivät ;)
0   +1 +2
 
10
karopallo 15.03.2007
Tämä kuulostaa nyt paljon paremmalta, verrattuna siihen mitä viimeksi kun kuulin. Nyt tää biisi sai syttymään ihan eri tavalla. Tätä kuunnellessa rupeaa vartalo nykimään.
Mää en vaan nyt osaa sanoa mitään negatiivista. Tää kyllä myis.

Tämä kuulostaa ihan sinulta itseltäsi, eikä onneksi apoca kopiolta :)
0   +1 +2
 
10
Tukkajumalatar 11.03.2007
On kyllä taas hyvin oivallista menoa. Paljonkin erilaisia juttuja kuin Apocalypticalla. Aijai, on tätä selloa aina niin mukava kuunnella. Ja sinä annat sille sielun. Toivottavasti pääset keikkailemaan ja saat taustayhtyeen tueksesi.

Huhu, tässä kappaleessa on kyllä välillä niin perkeleen killejä sointukulkuja, että nousi allekirjoittaneen hiukset pystyyn. Loistavaa, jatka samaan tahtiin!
0   +1 +2
 
10
Blank 08.03.2007
Pitipäs käydä vastavierailulla toteamassa, että miksaus ainakin hoituu paremmin kuin meillä ;)

Biisikin on loistava! Tätä jaksaa kuunnella useampaan kertaan, toisin kuin erästä maineikasta samaa tyyliä edustavaa bändiä. Tyyli kun ei ole aivan meikäläisen suosikkeja (ja tästä johtuen en nyt valitettavasti faniudukaan), mutta jo itse sello kerää pisteitä kotiin ja soitanta sujuu mainiosti. Kuten myös jo aiemmin mainittu äänimaailma. Joten eipä anneta oman maun vaikuttaa liikaa vaan annetaan numeroksi 9.5! :)

Rock on!
0   +1 +2
 
10
guitariste 27.02.2007
siistejä melodioita ja helevetin hyvät soundit. hyvä-.
0   +1 +2
 
10
Ohhooo, nyt tykästyin aivan totaalisesti tähän meininkiin.
Hiivatin hieno soitin jota käyttelet kyllä oivallisin elkein.
Ihan kylmää, tässä on jotain niin haikean surullisen kaunista.
Mahtava biisi, ei voi kuin äimistellä ja kuunnella uudestaan ja uudestaan ja...
0   +1 +2
 
10
Eetu Karioja 26.02.2007
Ai niin.. Ja keksitpä vielä siistin nimenkin :D
0   +1 +2
 
10
Eetu Karioja 26.02.2007
:O En tiedä pystynkö sanomaan mitään. Olenhan jo kuullut biisin monesti ennenkin, mutta kyllä se vaan vieläkin säväyttää, siis potkii munille siis huh! Tässähän ihan liikuttuu. Sävellys on loistava ja monipuolinen yhtäaikaa RANKKA ja kauniin melodinen. Jos tällaiseen jälkeen pystyy kerrostaloasunnossa niin mitä voikaan saada aikaan studiossa? Olet jälleen todistanut lahjasi sekä säveltäjänä, soittajana ja miksaajana.
(syvä kumarrus ja raikuvat aplodit, kymppi tuli)

PS. Pistä tämä nut hitossa maksalaatikkoon!! Tarvitset huomiota!!
0   +1 +2
 
9
Deadg 28.02.2007
Tässä oli kyllä hyvä meno, pahoittelen vertausta yhtyeeseen nimeltä Apocalyptica mutta sieltä varmaan vaikutteita on otettu jonnin verran.

Biisi lähtee sellolla yksinäisesti käyntiin hieman orvon kuuloisesti mutta se on vain hyvä asia koska kaikki sen jälkeen potkii niin perkeleesti. Soundeihin voi aina panostaa enemmän mutta eiköhän se itse musiikki ole pääasia.

Tästä kaikesta tulokseksi maan mainio kiitettävä 9. Jatka samaan malliin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta