The First Snowflake (demo)

SEDUCTiON | 12.12.2003 | Dance
3:27

Ikuisuusprojekti, joka jäi demoasteelle :( Vanhaa kunnon eurodancea. Vaikuttajana toimi Aikakoneen Aarresaari.

8.78   2158 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Bemary 01.03.2005
Menoa ja melskettä. Ei puutu energiaa. Hyvä sävel, iskevä basso - kummatki aika simppeleitä, mut toimii oikei näpsäkästi silti.
Pituuttaki biisille kertyny just hyvä minuuttimäärä. Loppu o vaa hieman hölmö. Ei mitää feidauksia, vaa kunnon räjähdys, nii kuulostaa paljo napakammalta.
Juuh, kasi se o. Kasi plussa :)
0   +1 +2
 
9
Duka 12.06.2004
Jee ! =) Ensimmäinen biisi mikseri, mikä toi mieleen kunnon vanhan eurodancen. Siis tämä on aivan mahtava, vauhtia riittää ja äänenlaatu erinomainen. Basso humppaa mukavasti ja lead melodia oli erittäinen tarttuva =) ei mitään turhia eurotrance kikkailuja....Tätä matzkua lisää ja paljon !!...vahva 9....pakko ladata kovolle tämä biisi.
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 16.04.2004
Tod. hyvin onnistunu Dance fiilistely ettenkö sanoisi ja sitte kun saisi vielä voksut tähä niin kybä tipahtais muuten kokonaisuudeltaan onnistunut biisi kuten jo sanoin jatka samaa malliin:)
0   +1 +2
 
DjLime 15.12.2003
Nyt otettiin sitten aimo harppaus taaksepäin.. karmeaan 90-lukuun ja sen kliseisiin eurodance/eurotrance tunnelmiin. Toivottavasti tämä oli joku karmea vahinko ja jatkossa pysyttelet melodisemman trancen puolella. Paras ja ainoa hyvä kohta oli tuo piano pimputtelu kohta keskellä kuten tuossa aikasemminkin mainittiin.. olisi vaan maukkaampaa kuulla tuo paljon hitaammalla temmolla ja kunnon padien saattelemana. Tulisi loistava chillailu biisi.
0   +1 +2
 
8
Buhis 12.12.2003
No onpahan pirteetä eurotranceilua. Melodiat ovat toimivat ja sopivat biisiin hyvin. Muhun ei vain oikein tällaiset melodiat iske. Soundit nyt on mitä on mutta tästä on ihan hyvä lähteä kehittämään eteenpäin. Biisin ehdottomasti paras osio on tuo keskivaiheen pianopimputtelu. Melodia on todella kaunis :) Kommentoin noita soundeja vielä lisää jossain vaiheessa. Nyt on vähän kiire :P
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta