Destiny of love

SEDUCTiON | 20.11.2003 | Melodic Trance
4:35

joop eli vihdoinkin kun sain opeteltua tota reasonia vähän ni täs olis nyt sitten ensimmäinen kunnollinen julkasu, tämmöstä perus kiksua. masteroinnissa viel hieman säätämistä / opettelemista :)

9.25   2506 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
juhku 29.05.2004
Nätit stringit ja piano heti alkuun!! :) ... Toi vaihto tulee kyl hiukan tökerösti. Noi pianot laskee liian nopeesti... melodia ääni olis voinu olla enemmän sahamainen, mut kyllä se noinkin Menee... taustat ainakin on iha hyvässä kunnossa! kikki pistää jamittamaan mukavasti!! jne.. :) Vaihtelua biisissä ainakin on tarpeeks ja melodiat on iha hienoja.. joten eipä tässä suurempia valittamisen aiheita löydy.. iha nätti biisi kyl on!! Noi pianot on ehdottomasti parasta tässä biisissä!!
0   +1 +2
 
10
DjLime 22.11.2003
Juma, että yllätyin positiivisesti tästä biisistä. En tajua mikä noita edellisiä komentoijia on vaivannut, kenties lofi kuuntelut, mutta näin koneelta kuultuna tämä on pirun kova tykitys.. ehkäpä loppua voisi hiukan pehmentää. Muuten loisto kamaa.
0   +1 +2
 
Buhis 22.11.2003
Melodiat ovat tän biisin vahvin lenkki. Piano on vähän oudon kuuloinen, mutta melodia todella kaunis. Varsinkin tuo breikissä oleva melodia-soitin on hieno, ja mukavan tunnelmallinen. Toteutus ei sitten ylläkään oikein melodioitten tasolle. Saundit ovat aika laihat, ja biisi kuulostaa aika tyhjältä. Perkussion puolelle tarvitsisi saada enemmän tavaraa, ja basariin ja bassolinjaan vahvuutta. Stringit toimivat ihan mukavasti, mutta niiden rinnalle olisi voinut olla jokin lämmin ja vähän matalampi padi. Rakenne toimii ihan kohtuullisesti. Tuo Destiny of love voksu on ihan hyvän kuuloinen, mutta nuo muut olisi kyllä voinut jättää kokonaan pois. Ihan vauhdikas biisi, ja hyviä ideoita tästä kyllä löytyy :)
0   +1 +2
 
9
Avara 20.11.2003
Hyvä melodia :) onneksi satuin juuri oikeaan aikaan etusivulle ja satuin näkemään että uusimmissa biiseissä oli yksi melodic trance, jolloin tietysti heti kiinnostuin :) kuuntelemisen arvoinen biisi (Y)
0   +1 +2