Perfect Stranger

Scion | 10.06.2005 | Instrumental
4:15

Soittimet: piano, basso, softasyna (Orchestral)
Tehty: kesäkuu 2005

9.33   1783 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Radialius 17.09.2010
Jup - I found the stranger -but was it perfect?
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.10.2005
Joo-o, jäbä hallitsee säveltämisen oikein hyvin, nämä biisit miellyttävät minua sävellykseltään oikein hyvin. Myös soitanta pelaa: Bassossa on hyvää gruuvia, linjat toimivat, padit ovat hyvin valittuja. Pianolinjat ovat erittäin hyviä, isommalla dynamiikan hyödyntämisellä voisi tosin saada ihmeitä aikaan. Vihellys on aivan loistava idea, tapu tapu. Muos kotistudiosoolomuusikoiden yleisin sudenkuoppa, konerummut, on hoidettu kunnialla, rummut eivät ole tylsän jäykät. Lisääkin soundien elävöittämiselle voitaisiin toki tehdä, mutta tällaisenaankin tämä on oivaa tavaraa.

Pidän todella paljon teoksistasi.
0   +1 +2
 
Michikawa 18.10.2005
Tyylikkäitä harmonioita ja toteutuskin toimii mukavasti. Soundit ovat hieman "midimäiset" ts. muoviset, mutta siitä ei voi biisiä syyttää, laadukkaammat soundit vain nostaisivat nykyisen tunnelman toiselle tasolle. Soitannassa on mukavasti pientä eloa ja groovea. Punainen lanka on kuulijan käsillä alusta loppuun ja pakka pysyy kasassa. Instrumentaalibiisinä kuitenkin kuuntelun kannalta ehkä hieman paikallaan polkeva, tähän olisi ollut hyvä saada jonkinlainen rakenteen päällä leijaileva soolo tai melodia kuljettamaan. Mutta ei ollenkaan hassumpi näinkään.
0   +1 +2
 
9
digius 23.09.2005
Tosiaan tyylikästä on oikea adjektiivi tätä kuvailemaan. jotenkin kuulee kuiteski, että tyyppi (olipa sana!) on ensin basisti ja sitten vasta pianisti ja vasta sitten rogerwhittaker..
Mutta hienoa on biisin kehittyminen ja muuntautuminen ja sovitus on rikas, tuottajan roolihan tälle vesalle sopii kuin kahva oveen ja loppu oli namia!
0   +1 +2
 
9
Purple Helmet 23.09.2005
Hyvä sävellys ja pituudesta huolimatta vaihtelua oli riittävästi. Viimeinen osa oli kaikkein paras ja sopi erinomaisesti kappaleen loppuun. Kappale ikään kuin kehittyi koko ajan loppua kohti. Tyylikästä menoa.
0   +1 +2
 
JamesMercy 11.08.2005
Pianomelodia on erinomaisen viehättävä ja kehittyy koko ajan aika hienosti. Rummut jäävät jo alussa pahasti alle ja muutenkin ovat melko huomaamattomassa roolissa. Taustan padit eivät juurikaan tue tuota melodiaa, antavat kuitenkin jossain määrin tilaa. Vislaukset ovat viileyden ruumiillistuma, aivan erinomaisen tyylikäs veto tuonne väliin. Kuulostavat todella hyvältä. Basso on turhan pienessä roolissa sekin ja tuntuu välillä jopa riitelevän tuon päämelodian kanssa. Kauas tuo pianoteema jaksaa biisiä kuljettaa lähestulkoon yksinään - koko ajan tässä on mukava kasvun tunne, jota se hyvin tukee. Lopun teema on uskomattoman hieno - vaikka onkin kovin erilainen, ei jää silti irtonaiseksi. Lopputulos on tyylikäs kokonaisuus, miellyttävä paketti. Soundimaailmat tuntuvat paikoin riitelevän turhaan ja peittävän toisiaan. Sovitukseen + miksailuun ryhtyisin keskittymään uudelleen, sävellys on jo mainiota, valmista kauraa.
0   +1 +2
 
10
May-Jo 10.08.2005
Syntymänsä jälkeen tätä tapausta hetken hymyillen tarkastelin vaan sen jälkeen tämä on leikkikehässä istunut. Nyt on aika nostaa tämä syöttötuoliin ja ruveta lusikoimaan lämmintä kommenttia tälle.
(Pahoittelen alkusanoja)
Tästä pidän. Haikean toiveikas-teema sopi onnellisen melankoliselle mielelleni, kuin lapanen jalkaan, ja teoksen vaihtelevuuden tuoma eloisuus taas oli mitä sopivinta koomaan taipuvaiselle ajatuksenjuoksulleni.
Näin tuotanto-sekä kasaamis-eli miksauspuolella (kyllä, olen äidinkielellinen happosade) homma oli melkeinpä kaikilta osin kuosissa, paitsi rummut tuntuivat jokseenkin etäisiltä. Piano, basso sekä syna leikkivät keskenään ihan kiltisti.
Tässä oli paljon erilaisia musiikillisia toimintayksikköjä, näin kamalien termien sarjaa jatkaakseni, mutta ne kaikki olivat yhteydessä toisiinsa ja tapauksesta toiseen siirryyttiin sulavasti. Erikoismaininta Dream Theatre-tyylisestä "kaikki päättyi onnellisesti"-lopusta sekä iloinen-kulkuri-viheltelystä!
Jep, tämä eepos on nyt lopussa. Kuten rivien välistä voi havaita, tästä paljon pidin. Kympin annan, vaikka täydellisyyttä ei tulisikaan saavuttaa. Kiitos paljon tästä, ja anteeksi kovasti ylläolevasta roskasta!
-Kame-
0   +1 +2
 
8
MIten sä voit soitaa noin epävireisellä pianolla, enkä mä tarkoita temperointia? Rutiinia sulta puuttuu muta yritystä ei - HIENOA.
0   +1 +2
 
10
Jerobeam 17.06.2005
Pianotunnit on niinku pistäis rahaa pankkiin. Hyvältä kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 14.06.2005
Hills Street Blues tulee mulle mieleen, älä kysy ei osaas selittää, tulee vaan...siis tosta alusta. Tosi hyvän tuulinen on tää ralli. se mulle jää päälimmäisenä mieleen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2