Falling Leaves

Scion | 18.10.2005 | Instrumental
3:20

Soittimet: piano, basso, kitara, rumpukone, softasyna (Orchestral)
Tehty: lokakuu 2005

9.50   1645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
ÄimäYsGieSi 23.05.2006
Huh huh! The artisti!!! Helmi kamaa, porautuu johonkin syvälle takaraivoon ja jää sinne kairaamaan. =D Tässä on tunnelmaa ja syvyyttä!
Rummut ja basso soi hienosti yhteen turhia kikkailematta. Ja melodia, oih, voiko parempaa sadepäivän biisiä olla? Ja vielä kun on äänimaailmakin saatu kohilleen, eli mikään ei särähdä korvaan erityisemmin!
Fani tais tulla =))
0   +1 +2
 
10
ihan loistavaa syksyfiilistelyä. kunnon äänitykset kunnon soundeilla
näistä biiseistä, ostan levyn heti.
sopii syksyn tuijotteluun ikkunan takaa punaviinilasin kanssa
varmasti, täytyy testata ensi vuonna..
0   +1 +2
 
9
May-Jo 16.12.2005
Kyllä, 3min ja 20sek syksyä. Surullisen apaattinen piano aloittaa kappaleen loistavasti, luoden molliset sävelensä ikkunasta ulos kesästä talveen liukuvärjättyyn luontoon. Biisi kasvaa todella hienosti sen edetessä. Rummut saavat kappaleen etenemään ja tuovat mukaan tuulen tuntua, synajouset antavat surumielistä draamaa, ja koko ajan pohjalla on hento piano luomassa jatkumoa. Basso taasen on totuttuun tapaansa loistava jytyyttäessään taustan alla. Ja se funk-kitara, nam. Hienosti kohottaa biisiä vielä hieman, ennen tuulen tyyntymistä.
Rummut ja basso ovat kovin hiljaisella, ja jäävät siksi hieman etäisiksi taitojaan esitellessään. Hienosti sanottuna ne ovat ehkä hieman tuhnuiset. Mutta, olen helisyttänyt sanoja tarpeeksi. I've said it all, twice. 9½
-Kame-
0   +1 +2
 
8
Kyllä tässä on syksyn tuntua. Mä haluaisin tähän suuren tilan tuntua. Tää on melkein kun Euroviisukilpailuun tehty, sorry kun sanoin.
Piano ja basso ovat hienosti toteuttuja.
Ja mä Bb-basistina itsekekin tykkään sun bassokuvioistasi.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 20.10.2005
Kas kas, hienon kevyehkö aloitus hienoisella melankolialla sävytettynä johtaa mukavaan ja rentoon esivaiheeseen, josta matka käy groovyiseksi ja pudottaa siis puun lehdet samalla. Sen jälkeen onkin aika mennä hitaasti eteenpäin taas odotellen seuraavaa vuodenaikaa. Kiva kappale, olisi voinut olla jopa hieman pidempikin (= täytyy kuunnella uudestaan).
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 20.10.2005
aah hienoa prokea yes...maukasta...
0   +1 +2
 
Purple Helmet 19.10.2005
Syksyinen tunnelma on tavoitettu erittäin hyvin. Bassottelu kuulosti niin hyvältä, että sen olisi minun puolestani voinut miksata kovemmallekin. Melodia kasvoi ja kehittyi koko kappaleen ajan, mikä oli erittäin hyvä asia.
0   +1 +2
 
10
makes69 19.10.2005
Tämä on syksyä, mahtavuutta, hienosti kehittyy biisi erinomainen veto jälleen.
0   +1 +2
 
Siddhartha 19.10.2005
kasvaa,kasvaa..ja sit rauhotutaan taas ennen kun loppuu kokonaan. syys sateen piiskaus tuntuu naamassa tässä rallissa.
0   +1 +2
 
Michikawa 18.10.2005
Kauniita tunnelmia ja sointuratkaisuja. Pianon päällä leijailevat viulut ja melodiat liikuskelevat kauniisti ja rumpubiitti tuo tunnelmaan kuitenkin toimivan perusgrooven. Bassolinja tukee hienosti rummun jytyä ja kokonaisuus on hieno yhdistelmä rauhallisia ja meneviä elementtejä. Ah, kun tämänkin saisi joskus hieman laadukkaammilla soundeilla niin kuulostaisi todella hyvältä. Diggailen myös tuosta, miten eri kerrokset tulevat hitaasti mukaan ja biisi paisuu. Tyylikäs teos.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2