Hakija

2:43

Kenties hieman rokahtavakin leppoisampi tykitys. Äänitys ja miksaus on tässäkin hoidettu itse, kotisohvalla maaten.

7.79   3135 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kävelen mä pitkin tietä
Muistot ajatustani hiertää
Kivi rinnettä viertää
Kuka saatana näistä tietää
Liian kauan kaikki sekaisin
Pääni taitaa olla vieläkin
Noita vihaisia pieniä piruja
Jotka selkääni mun purevat
On perkeleellä kolme veljeä
Ja mustaa kivisydäntä
Ne olan päälläni mun lepäävät
Ei niiltä säästy ketään
Mistä aiheesta , aikoo laulaa
Ne tulevat , minua hakemaan
Ajasta jostain , tulevasta
Ne tulevat minua hakemaan
Tullaan helvettiin ja takaisin
Karvaista matkaa teillekin
Niin on se miellyttävää
Kuin paskaa niellä
Pelon vallassa ja riutuneena
Ei uskalla uhmata voimaa
Joka kuolleen kukan tappaa
Lamaannuttaa silpoo pois
On perkeleellä kolme veljeä
Ja mustaa kivisydäntä
Ne olan päälläni mun lepäävät
Ei niiltä säästy ketään

Satakätinen joskus 2005

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Art Alta 28.08.2007
Voishan tämän kunnollakin miksata, mutta ehkä juuri siitä johtuen jokseenkin symppis tunnelma. Itse asiassa tällainen miksaus kuulostaa ihan mukavalta kaiken sen teollisen kliinin tavaran jälkeen, mitä nykyään joka tuutista pusketaan. Ainakin tästä kuulee, että ihan on ihmiset olleet tässä tekemässä, eikä vain kahdeksan kompressoria ja heidän kollegansa. Siitä hyvästä ysi, vaikken muuten tykännytkään.
0   +1 +2
 
10
Hieno biisi... Hienoa soittamista! Hienot sanat... Ja soundikin on oikein loistava... Loistavaa tavaraa... Ei oikein osaa mitään muuta sanoa...
0   +1 +2
 
MKDELTA 19.09.2007
Aika taidevokaalitsanotukset mutt tykkään, laulaja kuulostaa aidolta kun ei vedetä dödks krind voksuja. "Tyypillistä" alternative metalli veivausta. Soundeissa jotain ajan patinaa, sillä tavalla jotenkin hiomattomat mutta eivät huonot. Ihan jännä biisi.
0   +1 +2
 
7
Ei oikein ollu mitään koukkuja mist ois saanut kinni täs biisis... Jossain kohdissa meininki toimi, mut kyl tästä jäi hiukan sekalaiset fiilikset... Ei nyt oikein iskeny.
0   +1 +2
 
mpetteri 13.10.2006
Aika paha kommentoida, kun ei tällast musaa tunne lainkaan, mutta kuulostaa ihan hyvältä biisiltä varmasti harrastuneemman korvaan.. Yllättävän hyvät soundit mun mielestä kotonatehdyiksi=)
0   +1 +2
 
pihlaja 10.10.2006
Aika karun kuuloista tavaraa. Kunnianhimoa on selvästikin, toteutuspuoli vielä hiukan ontuu. Töitä on vielä vähän jokaisella osa-alueella, niin soitossa, soundeissa kuin laulussakin.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 06.10.2006
Kitarasoundi on kohtalaisen tunkkainen, johtunee äänitystavasta. Laulussa ois voinu olla vähemmän kaikua. Riffit toimii, ja biisinä tämä on ihan hyvä, nyt vaan kokonaisuus kärsii huonohkosta äänityksestä/miksauksesta.
0   +1 +2
 
deadmanshand 30.07.2006
Alku oli ihan hyvän kuuloista ja persoonallista, mutta ensimmäisen kertosäkeen jälkeen laatu tippui palaten sitten kuitenkin osittain taas myöhemmin. Suttuiset soundit ja liian korville iskevä pikkurumpu ja miksauksessa olisi voinut käyttää panorointia kitaran osalta kenties hivenen.
0   +1 +2
 
8
odepode 29.07.2006
sanotuksissa ja laulussa on jotain yup:mäistä.siisti hidas mättökohta...karvaista matkaa teillekin,hyvät sanat niinkuin yksilöelämässäki.ehkä vähän kuitenki mun makuun liian yksinkertasta mättöä.
0   +1 +2
 
argon 28.07.2006
Hyviä riffittelyjä mahtuu matkan varrelle ja pientä temponvaihteluakin on upotettu mukaan, mikä on aina plussaa - mielenkiintoinen biisi. Soittotaidollisesti ollaan jo pahimmat alkukarikot ohiteltukin ja aika napakasti kulkee - seuraava looginen askel on hyväsoundisten demojen tekeminen ja sieltä soffalta ylösponnistaminen ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat