Bloodlust

Saremaion | 02.04.2005 | Death/Thrash
2:28

Verta ja suolenpätkiä.

Tässä biisissä soitettu bassokin.

8.33   1257 kuuntelua

Kappaleen sanat

Scream! Scream for mercy
I'll cut your head in frenzy
I'll rape you tonight
It's so fun when you fight
When you're buried in the cemetery
I'll desecrate your grave
I'll dig up your body
And rape you again

Hunt! I have to hunt
Need more victims to
have some more fun
Bloodthirsty bastard
That's what they called me
Just because I bit off
the head of a cat
Now, what's wrong with that?

Bloodlust!

The thirst of blood
is slowly killing me
This doesn't satisfy me
enough to survive
I can hear
the screams of pain
As my knife hits you
I've killed again

Bloodlust!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tora 05.07.2005
Riffit on kyllä just niin urpoja kun pitääkin :) Laulu ei toimi. Noita loppupään melodioita olis voinu miettiä vähän enemmän. Luulen tajuavani mitä tällä haettiin, mutta hiontaa tämä kyllä huutaa.
0   +1 +2
 
8
Wulvhyr 04.06.2005
Alun riffit kyllä potkii perseelle oikein lujaa. Paikoittain, varsinkin lopun leadissa, turhankin pirtsakka meininki. Rankemmat saundit tekis vissiin terää.
0   +1 +2
 
Tenebricia 22.05.2005
Rässäävää Motörheadia? :D Bloodlust- huudosta tulee tosin väkisinkin erään V:llä alkavan bändin samanniminen biisi. Ihan messevää meininkiä paikoitellen, mutta hiontaa vaatii vielä... etenkin laulu.
0   +1 +2
 
solesurvivor 02.05.2005
Hieman meni yli mun oman musamaun, mutta ihan kuunneltavaa kamaa kuitenkin. Ikävä kyllä nuo sanoitukset tuossa näkyvillä vei vähän uskottavuuttak li naurussa pitelemistä, tiedä sitten onko ollutkin tarkoitus parodioida örinämetallia ja tupata tarkoituksella kaikki kliseet samaan pakettiin. Soitto kulkee ihan kivasti, tosin näin nopeassa tempossa jo kärsii se sellainen omankuuloinen tatsi. Mutta teknisesti ei mitään vikaa. laulu oli himppa liian pinnassa, että se hyökkäsi sieltä vähän liikaa. Tuota laulamista kun vielä treenaa, niin mikä ettei, potentiaalia kuitenkin on.
0   +1 +2
 
8
Crystalic 13.04.2005
Olipas "pehmeä" soundimaailma. Ei mikään huono juttu, koska osin tuli mieleen vanha Autopsy ja toisaalta taas 80 - luvun thrash metal. Kappaleen sovitustaito tämän perusteella hyvin hallussa, lisää treeniä kitaralla, niin hyvää tulee pakostakin.
0   +1 +2
 
9
Darchik 02.04.2005
prkl, tässähän laulu on jo selkeesti parempi ku ennen. eli pirun hyvä. sitte nuo riffit. prkl hyviä kyl. paras näistä kyllä. mitäs vielä. äänenlaadut näyttäis olevan ehkä paremmat. emt. mut kuitenki 9. sen verran hyvä. :P
0   +1 +2
 
9
Athor 02.04.2005
Vahvaa kamaa kuten ennenkin mutta tällä kertaa mukana on vähintäänkin 6tuuman niittinahkatakki! Sanoitukset enemmän kuin kohdallaan ja riffit on jykeviä vaikkakin hieman "kevyempiä".
Vahva 9!

Ihan ei L:llää tästä vielä heru..

Go for it Saremaion!
0   +1 +2
 
9
Murtter 06.04.2005
Ihan kivat saundit on jo tässä. Selkeästi parempaan suuntaan oot menossa. Mukavasti oli vauhtia jne. ja vokaalit kuulosti hyvältä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat