Moodswing

Saraste | 20.11.2005 | Drum'n'Bass
3:40

Kaikillahan varmasti joskus tunnetilat heittelevät laidasta toiseen... Tässä on biisi niihin fiiliksiin.

Tähän kappaleeseen liittyvä remix-kilpailu löytyy täältä:
http://www.mikseri.net...

8.73   3316 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
bdaisy 10.02.2006
pidän varsinkin noiista viipyilevistä hetkistä, eli edellisen mainitsema offbeat on käsittääkseni erittäin tarkoituksellinen ja koko kappaleen tunnelman pohja.
Hyperhuican mixi on paljon suoraviivaisempi.
0   +1 +2
 
9
cybercuicca 21.01.2006
Noniin, jotta olihan tämä biisi siis arvosteltava. Mielikuvitus lähti heti päässäni liikkeelle, ja kieltämättä tämä teos aukaisi pitkästä aikaa vähän omituisempia inspiraatioita itselleni. Soundit ovat sopivan herkät, ja varsinkin tuo melodia on kiitettävän monipuolinen. Loppu ehkä hieman uupuneen oloinen mutta muuten tätä olisi jaksanut kyllä jauhaa pitempäänkin.
0   +1 +2
 
10
Humaloidi 03.01.2006
Aijai kun oli kaunis kappale.
Melodia oli juuri sopivan haikea ja taustalla leijailevat padit oli mahtavia, erityisesti se alussa ollut "hengittävä" padi. Kaikista eniten pidin kuitenkin siitä kuinka tämä kappale kasvoi kokonaan ja loppupuolella olinkin jo ihan fiiliksissä.
Kyllä tällä kappaleella fanituksen ansaitsee.
0   +1 +2
 
XTZ 29.11.2005
Kuulaan syksyinen tunnelma. Etenee sopivasti ja uusia elementtejä tulee mukaan sopivassa määrin. joissain kohdin tämä päämelodian piano on hivenen töksähtelevä, mutta muuten se kuljettaa kuulijaa oikein mukavasti läpi kappaleen. Ja loppuun olikin pistetty muutama "lämmin"-sävel ihan vaan muistuttamaan millaisen viiman läpi sinne loppuun tultiinkaan.
0   +1 +2
 
9
JM 28.11.2005
Pirun hieno tuo alun ja biitin kunnolal käyntiinlähtemisen välinen nostokohta, hienosti toteutettu. Myöskin rumpu&bassopuoli on todella hyvin kunnossa, tuo pianosaundsi alkaa ottamaan päähän, mutta juuri sitten siitä tuleekin pieni paussi. Melodiapuolikin toimii. Fillien kanssa leikkimnen yhdessä kohtaa toi minut jotenkin totaalisesti tunnelmaan sisään.. ehkä hieman lyhyt tämänkaltaiseksi biisiksi, pari minuuttia pidempäänkin tämä olisi toiminut oikein hyvin.
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 28.11.2005
Ikävä kyllä minulle ei konemusiikista tule yleensä kuin yksi fiilis, eikä sekään kovin hyvä. Ei tää mitenkään vastenmielistä ole, mutta en vaan tykkää. Taustojen rummut/basso on kyllä menevää ja mukavan kuuloista, plussat siitä.
0   +1 +2
 
Paramite 28.11.2005
Soundimaailma ontuu välillä vähän, mutta tässä on tunnelmaa. Kappaleen kliseinen pianolopetus olisi saanut jäädä pois.
0   +1 +2
 
Tailgunner 28.11.2005
Vallan mainio biisi. Alussa olin hieman skeptinen mutta kun komppi lähti käyntiin niin olin myyty mies. Ainoa minkä olisin muuttanut oli loppu jotenkin mielikuvitukseton näin hienoon biisiin.
0   +1 +2
 
10
accent 28.11.2005
Oij, oij, tykkäsin kovasti! Erittäin laadukas kappale, tähän mennessä paras tänään kuulemistani. Melodiat ja muut saundit ovat tosi hyvät. Kymppi-arvosana on ollut tänään tiukassa mutta tälle sen taidan jopa antaa. Sopii juuri hyvin tämänhetkiseen tunnelmaan ja mielentilaan. Onnittelen, sillä kymppi on harvinainen arvosana minulta.
0   +1 +2
 
9
DjLime 27.11.2005
Täytyypä heti alkuun tuosta artisti nimestä sanoa, että taitaa olla jo suomitrancettajat käyttäneet näitä tämän tyylin nimiä vähän turhan paljon, niin jotenkin ei oikeen iske minuun. Mutta sitten itse biisiin. Hienoa tunnelmointia. Rummuista olisi kyllä noista hateista voinut vähän yläpäätä leikata, kun meinaa pistää korvaan vähän liikaa. Melodiat tässä on todella hienon kuuloisia ja tunnelmallisia. Parasta tässä on se että biisi elää kokoajan eikä kangistu mihinkään valmiiseen kaavaan. Hiukan viilailua tuohon yläpään pistävyyteen, niin tämä on aika loisto kappale.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat