Addiction

Sagah | 03.06.2003 | Pop
6:22

Melkein jopa progressiivinen pop -kipale luopumisen vaikeudesta.

9.06   4722 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
akx 22.06.2003
The Corrs on erittäin lähellä. Ysi posahti. Onnittelut.
0   +1 +2
 
9
sandel 19.06.2003
Upea laulusuoritus. Hyvä, mutta ei upea biisi. Kaikki soundit ja balanssi oli musta laatukamaa.
0   +1 +2
 
10
Buhis 19.06.2003
Kyllä on todella hyvän kuuloinen biisi. Tuli heti mieleen The Corrs kun biisiä kuunteli. En nyt osaa sen kummemmin tätä kommentoida, mutta harvoin pop-biisi iskee näin kovasti. Kyllä tästä kymppi nasahtaa.
0   +1 +2
 
10
Jake Hartman 18.06.2003
Hienotunnelmainen kipale, jossa upeita elementtejä. Oma persoonallinen tyyli, ja mieleenpainuva ääni (jossa ripaus Cranberriesiä). Viulu sopi erinomaisesti (hieno lisämauste), ja on muuten liian vähän käytetty soitin pop-rock genressä! Biisi sopii loistavasti rauhalliseen hetkeen! Upeeta!
0   +1 +2
 
10
lvee 18.06.2003
tämä toimii todella hyvin ainakin omalla kohdallani, ja noi viulut oli todella ihanan kuuloiset, ja rakennekkin pelaa aivan loistavasti koko biisissä ja kokonaisuus on todellakin ihan ammattimaista tasoa. Joku taisi mainita didon tuossa aikaisemmin mutta pitänee kyllä itse ainakin tähän sanoa että pidin tästä paljon enemmän kuin mistään didon biiseistä. Todella maukasta kuunneltavaa. Siitä kymppi teille ja lisäänpä itseni pikimmiten tuonne fanilistaan. Eittämättä arvosteluun vaikuttavat lämpimät fiilikset jotka muutenkin oli pääl koko ajan ja tää oli niinku jotain aivan ihanaa kuultavaa tämänhetkisessä mielentilassa.

Vaikka kertsistä alkuun puhuttiinkin muuten ehkä hiukan negatiiviseen sävyyn niin pitää sanoa että kertsihän oli vallan mainio ja toimii biisissä aivan loistavasti.
0   +1 +2
 
10
dip flirt 17.06.2003
Hei, hyvän kuulosta irkkubritpoppia! Mukava että viulu on messissä, siitä tulee varmaan toi irkkufiilis mukaan. Sovitus toimii kyllä hyvin ja bändisoiton perusteet osataan ammattimaisella tavalla.
0   +1 +2
 
9
Celesteel 16.06.2003
Juu. Omaperäistä ja hienoa. Ja se paljon puhuttu viulu on ihan tarpeeks selkeä ja hyvä. Se iski korvaan et onkos tämä masteroitu compressorillakin kenties. Vähän noi korkeet taajuudet iskee ikävästi korvaan rummut varsinkin. Muuten ei mitään valittamista. Se tietty koukku jäi puuttumaan. Siksi vain 9-.
0   +1 +2
 
10
VA 16.06.2003
Hyvin soitettua musiikkia on aina ilo kuunnella. Kappale alkaa erittäin mielenkiintoisesti ja viulun läsnäolo sai ainakin minut kiinnostumaan erityisen paljon. Alun melodia on todella kaunis ja vangitsee mukaansa. Onneksi sitä toistellaan läpi biisin. Kitara komppaa taustalla hyvin ja myös rumpali sekä basisti hoitavat hommansa tyylipuhtaasti vaikkeivät mitään erikoista teekään. Laulu ansaitsee myös erikoismaininnan, harvoin kuulee suomalaisilta näin hyvää aksenttia. Paria hassua ääntämistä lukuunottamatta sanoitukset kuulostavat todella paljon englantia äidinkielenään puhuvan laululta. Teknisesti biisi on hyvälaatuinen ja miksattu hyvin. Itselleni paras osa biisistä ovat kuitenkin kauniit, iskevät melodiat, sekä viululla soitetut että lauletut. Täytyy vielä sanoa että kun näin hyvinkin näyttää soittaminen onnistuvan, ei kaunis viulusoolo olisi tehnyt lainkaan pahaa. Joka tapauksessa kappale on kaunista kuunneltavaa ja koko bändi osaa hommansa. Pitkästä aikaa Viikon Biisivalinta tulee minunkin kovalevylleni.
0   +1 +2
 
9
Khimil 16.06.2003
Yksi pikkujuttu tuosta alun viulumelodiasta: Yritäpä muistaa se, saatika sitten hyräillä sitä... Ei taida onnistua. Melodiat kuulostavat aika tylsiltä, jos ne eivät ole nk. johdonmukaisia. No sitten... Laulajalla on ihan kiva aksentti, joka nyt ei ainakaan ole Suomesta, tulee mieleen jotakin tyyliin Dido. No sinänsä ihan toimiva poppis, eikä itseasiassa mistään löydy nimettävää vikaa tuota viulumelodiaa lukuunottamatta. No, tulipa taas negatiivista ja suppeaa tekstiä... Tunnelmaltaan viileän raikas :) Loppuu kauniilla tavalla. Eiköhän tämä nyt sen ysin arvoinen ole. Loppujen lopuksi aika kaunis biisi.
0   +1 +2
 
8
DJ S_J 16.06.2003
Hyvän kuulonen biisi!!!
Sanat kuulostaa todella jännältä ja hyvältä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta