Massakrematorio Satanaalia

5:03

Ruumiit ne kuuluu krematorioon.
Vältä fossiilisten polttoaineiden käyttöä, ja polta ruumiisi tuoreeltaan ennen kuin se ennättää fossiloitua.

8.00   42 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begemot 24.02.2023
Tämä ei ole ihan oma kuppi verta, mutta joitakin juttuja pystyn seurailemaan, kun tässä itse harjoittelen äänityshommia. Rummut on omaan korvaan onnistuneet äänitetty. Kitarasahaus toimii myös.
0   +1 +2
 
7
Kyseinen genre/tyyli ei ole mitä yleensä kuuntelen mutta ihan autenttisen ja rankan kuuloista meininkiä. Ehkä olisin lyhentänyt hieman biisiä, mutta se on vain minun mielipiteeni.
0   +1 +2
 
Snacke 06.01.2023
Suomea kuulee tänään monessa kappaleessa. Kyllä tämä iskee lujaa omalla kielellä. Englanniksi genren tavarasta tulee usein hieman tahattoman humoristisia. Toiminee myös tekstitettynä paremmin kuin dubattuna, jos mietimme kansainvälisiä metallimarkkinoita.
0   +1 +2
 
9
Paxor 18.10.2022
Hyviä dark metal fiiliksia, biisissä on hyvä sävellys ja riffit alleviivaa hyvin painostavaa fiilistä. Tempo sopiva ja soundi oikein hyvä! Tämä on ehdottomasti hyvin tehty pätkä. Ainoa pieni miinus on laulusoundissa, ehkä voisi yrittää vähän paremmalla soundilla rääkymistä, mutta se on vain tosi pieni miinus! Tätä kuuntelee oikein mielellään! Mukavaa että vaihteeksi sanat on Suomeksi ja niistä saa selvääkin!
0   +1 +2
 
Pitk 15.10.2022
Nimi enteilee mustanpuhuvaa huumoria ja biisi alkaakin synkissä merkeissä. Soundi toimii kohtuu hyvin, asiat erottuu ja soonisessa ilmatilassa mahtuu touhuamaan. Rytmiikassa hyvää jarruttelua; voisi ehkä iskuissa jarruttaa pykälää enemmänkin. Laulutyyli ei oikein ole omaan makuun, mutta vokalisti hoitaa tonttinsa hyvin ja jopa lyriikat erottuu. Tämän biisin myötä alankin tankata autoani ruumiilla.
0   +1 +2