Prison

Rope Too Tight | 01.11.2008 | Melodic Metal
3:57

From the band's first demo "Prison". Recorded during 2008 in RTT rehearsing room in Konala, Helsinki.

8.64   1097 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Olppa 10.05.2009
Ainakin alusta tuli Lamb of God mieleen tosi paljon. Tämä alun puheosuus voisi olla hieman hiljemmalla, ehkäpä myös laulu on muutenkin hivenen liian kovalla. Tykkään kuunnella myös soittimia. ;) Ei siinä, muuten on saundit kyllä oikein hyvän kuuloisia. Eikä tuo lauluvola nyt niin kovalla ole että se häiritsisi.

Tuli myös hiukan kertsistä Sentenced mieleen. En sitten tiiä onko teillä vaikutteena vai ei. Plussaa siitä että biisi ei mene ihan normikaavojen mukaan. Kitaroista diggasin myös aika paljon. Mukavia juttuja saatu kahdella kitaralla aikaan. Tuossa loppupuolella väliosassa (?) kuului basso yhdessä kohtaa hyvin. Diggasin myös sen saundista oikein paljon. Pieni särö bassossa toimii hyvin tämän kaltaisessa musiikkissa.

Kaikenkaikkiaan oikein miellyttävää kamaa!
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 08.05.2009
Siistejä kitarariffejä ja soundeja biisissä. Taitavaa ja kiinnostavaa soittoa. Alun tuo laskeva kitaramelodia ei oikein omaani korvaani kuulostanut hirveän hyvältä, mutta kyllähän se ihan mielenkiintoinen kokeilu oli. Ihan hyvät vokaalit ja melodiat. Pidän tuosta Wah-kitarasta, sopii hyvin ja toimii kappaleessa. Rummut ovat myös hyvän kuuloiset. Hyvä myös tuo kitarasoolo, hyvä meininki läpi biisin, hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Reettori 07.05.2009
Tiukka virvelisaundi. :D Tuo 'puheenomainen' vokaaliosuus ei oo oikein miellyttävä. Kitarajutut on aika kivoja ja meno on muutenkin aivan kohillaan.
0   +1 +2
 
6
Hillo-munkki 27.02.2009
Heti introssa tuli heti sellainen olo ettei biisi toimi. Laulu aika kauheata. Biisin paraspuoli on ehdottomasti kertosäe. Se jää soimaan päähän vaikka muuten biisi on aika sekavaa. Hyvä puoli tässä on myös se että huomaa että biisissä on myös jotain omaa.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 26.02.2009
Mukavasti ainaki rummut kolisi välistä. Biisissä on kivasti menoa ja meininkiä. Ei mikään kauhean omaperäinen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
daredevil 25.02.2009
Äänityksen laatu erittäin hyvä, joten siitä iso plussa. Tähän oli laitettu vähän kaikenlaista, paljon sooloa ym, ehkä vähän liikaakin. Jäi vähän sekava fiilis..
0   +1 +2
 
pallomember 25.02.2009
Growl.
Ei liemmin yllätyksiä tarjoileva biisi, monia elementtejä on tullu kuultua liian paljon. Sisältää semmosiakin elementtejä joista en henkkoht niin metallimusassa diggaile. Säkeistöissä kuulosti olevan pointtia ja koukkua, erityisesti ne hiljaisemmat osat kuulosti meneviltä - vokaalit noissa puhekohdissa nostavat nimenomaan mielenkiinnon. Menevät sitten raskaammissa osioissa ponnettomiksi. Säkkäreiden tyylistä drivea kannattaisi soveltaa jatkossakin ja panostaa timmimpään soittoon. Wahwahin käyttö tässä pelastaa jonkinverran.
Soundit on heiveröiset mutta can't help it.
0   +1 +2
 
Black Dog 24.02.2009
Taisin aiemmin kehaista treenikämppäsoundeja! Tietty pieni hiomattomuus luonnollisesti kuuluu läpi, mutta palikat ja osaset alkavat olla paikoillaan. Biisissä eri osioita riittää. Hyvä!
Laulajalla hieman Metallica-vaikutteita? mikä ei lainkaan ole huono juttu.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 24.02.2009
Pätevä biisi. Nykyään on vain niin valtavan vaikea erottua valtavasta maailman musiikkimassasta...

Rumpusoundeihin vaan kiinnitin sen verran huomiota että niissä saisi olla ehkä hivenen enemmän tilantuntua, ei mitään valtavaa hallikaikua tai vastaavaa tietenkään!
0   +1 +2
 
10
Dexteri 23.02.2009
Jotain metallican ja slayerin väliltä. Tosin rumpalin työskentely muistutti Metallican varhaistuotantoa ja laulusolistin maneerit on tuttuja jo nuoruuteni päiviltä. Vaikka olen Blues hörhö tää toimii ihan kypällä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat