Folk

Syystunnelmaa 12.10.2021

1:51

Tämä biisi on ehkä yhdistelmä kantria, folkia ja syntikkaääniä

Kaverini luona tuli hieman jammailtua koskettimien kanssa ja niistä sessioista valikoitui hyviä sampleita omaan käyttöön. Rumpupohja on puolestaan toisesta samplekirjastosta peräisin.

Saattaa mennä kokonaan uusiksi joskus jolloin sanoitan tämän kokonaan.

-   3 65 kuuntelua
Akustinen

Summer harmony 02.06.2021

2:44

Kaivoin esille käyttämättömän Willliams-kosketinsoittimen jonka sain muutamia vuosia sitten omakseni läheisten kautta. Soitin lähinnä improvisaationa nauhalle, rummut tulee koskettimien kautta.

Tämä saattaa päättyä omaan käyttööni muunmuuassa yhden dokumenttiprojektin taustalle

-   0 82 kuuntelua
Folk

Ikuinen haaveilija 02.07.2021

1:46

Tällä hetkellä vielä työnimellä ja instrumentaaliversiona. Idea sanoituksesta on olemassa mutten saanut biisiä kokonaan valmiiksi kesäbiisikilpailua varten joten tälläinen tästä sitten tuli.

-   1 73 kuuntelua
Instrumental

Kolme 23.09.2020

2:24

Jälleen kerran samplekisassa oli hyviä sampleita tarjolla, varsinkin oikeita soittimia. Valitsin niistä kolme ja tälläinen kappale syntyi, vähän muokkasin mutta alkuperäistä on enemmän jäljellä

-   0 143 kuuntelua
Instrumental

Pettynyt sielu 28.02.2016

1:12

Innostuin sellaisista sampleista joissa kuului eri soittimien ääniä ja loin tällaisen kappaleen. Tämä kappale ei välttämättä edusta konemusiikkia mutta menee ehkä folkin, humpan ja bluesin puolelle.

Pyrin luomaan sellaisen äänimaiseman jossa on jonkinlaiset jamit mutta yhdellä soittajalla on hieman laiska olo, aivan kun olisin pettynyt joistakin ja siksi improvisoi jollakin kielisoittimella (oliko se sitten basso vai kitara) oman mielensä mukaan.

Mukana vuoden 2016 samplekisassa

-   0 220 kuuntelua
Instrumental

Roots-raakile 02.01.2019

0:45

Kokeilin aikoinaan yhdistää oikeita rumpuja konemusiikkiin ja silloin syntyi hyviä biittejä joista osa tehtiin Audio Evolution Mobile Studio-ohjelman kokeiluversiolla kuten tämä kappale. Koskettimien ääni kuuluu ehkä vähän huonosti mutta ainakin rummut kuuluu.

-   0 120 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.