Toisen Asteen Kateus

Room21 | 11.08.2008 | Thrash Metal
2:59

Demon avausraita.

8.56   1003 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Epoche 04.10.2008
Hmm, tajusin just et noi rummut on tosi ohuen kuuloset verrattuna muuhun musiikkiin - toki se osittain kuuluu genreen mut silti. Örinä on vähän heikkoa, semmosta kuulokkeilla c-kasetille tasoa - mikä ei häiritsisi muuten ollenkaan, mutta kun muut saundit on niin selviä ja niiiiin paljon parempia.
Itse biisi oli aika tylsä, semmonen kuultu kategoriaan kuuluva - mutta aion loputkin kuunnella..
0   +1 +2
 
9
Metaleagle 13.08.2008
Doddii kathellaas. Kyllä musta tuntuu että pojjat kuunnellu kanssa Mokomaa vaikka ei idolivaikutteissa luekkaan. Solisti vetää kyllä erittäin munakkaasti, mutta tuo kertsin "kateus seuraa sua pysyvästi" on kyllä vähän turhan oudon kuuloinen miun makuun :D. Niin ja mitä lyriikoihin tulee, ei mulla mitään suomen kieltä vastaan ole mutta ennemmin kuulisin enempi kirjakielistä tekstiä, kun "mua" sana osu korvaan jokuseen kertaan. Soittotyöskentely on aika mallillaan, kyllähän sieltä kitaroista paistaa pikku virhettä mutta ei siltikään mitään mikä pahemmin häiritsisi. Saundipuolella ollaan hyvällä mallilla, ja miksauskin vaikuttaa olevan onnistunutta. Biisi on lyhykäisyydessään pirteä vaikka kertausta ilmenee paljon. Riffit ovat aika peruskaura-matskua meikän korvaan, mutta kantavat silti hyvin läpi biisin. Eli tosiaan mitä tässä nyt jään kaipaamaan on monipuolisempi sävellys ja biisin rakenne. Ja fadeout ei ehkä sopinut kovin hyvin tätä biisiä lopettamaan, mutta mitäpä tuosta. Ensimmäiseksi demoksi siis todella jees matskua, arvosanaksi antaisin semmosen 8 1/2 joka pyöristetään kyllä yhdeksikköön. Reeniä peliin ja keep going.
0   +1 +2
 
solesurvivor 12.08.2008
Saundit on mukavan murakat. Biisi on hieman yksinkertainen, olisin itse kaivannut vähän enemmän koukkuja sinne mukaan, mutta pakko sanoa, että kyllä tämä kuitenkin toimii ihan hienosti. Laulaja on kyllä mies paikallaan, eikä soitossakaan varsinaisesti mitään mottimista löydy. Tosiaan sitä vaihtelevuutta kun biisissä olisi ollut himpan enemmän mukana, niin vielä olisi paremmin iskenyt.
0   +1 +2
 
7
A-X 30.08.2008
Ookei. Vihdoin sain aikaseks tän vastapalautteen, mut parempi myöhään ku ei millonkaan:D Mut itse biisiin:

Tää lähtee käyntiin oikeen mukavasti ja saundit on kyl aika tykit. Ei valittamista niistä. Laulu on ihan ok. Enemmänkin tehoa niissä tosin voisi olla. Soitantapuoli on myös hoidossa.

Sävellyksenä tämä ei puolestaan ole kovin kummoinen, vaikka hyvää riffittelyä löytyykin. Vaikka tätä ei ole piduudella pilattu, niin silti en oikein jaksa kuunnella tätä loppuun. Tää on yksinkertaisesti liian tasapaksu ja epäomaperäinen. En löytänyt tästä mitään "omaa", eli tämä on siis jo kuultu useaan otteeseen. Jonkinmoinen ihan selvä kitaramelodia esim. kertsissä voisi toimia hyvin, koska nyt osio, jonka oletan olevan kertsi, ei millään tapaa kuulosta siltä. Vähän enemmällä dynamiikallakin voisi saada ihmeitä aikaan, ettei tämä olisi vain yksi tasainen matto. Lopun fade outistakaan en pitänyt yhtään, mutta tämä johtuu ihan periaatekysymyksestä: "Sitä mitä ei livenä voi vetää, ei vedetä levyllekään". Muutenkin tuo tuntui vain epätoivoiselta yritykseltä lopettaa kappale, kun ei muuta keinoa keksitty.

Elikkä siis: Enemmän omaperäisyyttä ja vaihtelua biisiin niin tästä tulee vielä jotakin. Arvosana siinä kuuden ja puolen paikkeilla, mutta pyöristetään nyt tällä kertaa ylöspäin. Ja on tässä nytkin jo jotaan, koska tuo säkeistöriffi soi päässäni:D
0   +1 +2
 
8
Kale-84 16.08.2008
Laulajan äänenlaatu kaipaa vielä treeniä ;) turhan epäselvältä kuulostaa vielä omaan korvaan.. Kannattaa kokeilla kurkun pohjalta laulamista selkeästi esim. mokoma/kotiteollisuus ja jättää epäselvä kurkun keski/yläpuolen laulaminen sikseen. Selvempi laulaminen kuulostaa se ihan hyvältä sinänsä jo biisissä mutta tarvitsisi ehkä kuitenkin vähän pontta lisää. Selkeän ja kurkun murinan yhdistäminen oikeassa suhteessa antaa biisille munakkaamman yleisilmeen.
Muuten ihan jees. Soitanto sujuu jätkillä erittäin positiivisesti ja on melko lähellä mutta ei tarpeeksi lähellä kuitenkaan :) omaa tulevaa projektia.
Tsemiä vaan. Kyllä se siitä kehkeytyy :)
0   +1 +2