Crazy Love

2:59

Löysäsin virpan kalvoa reippaasti tähän versioon.

9.00   16 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jarpat 06.12.2018
Joskus sitä kuuntelee vaikka jtn piitleksiä ja funtsii, että mitenhän ne on päätyny tässä kohtaa tollaseen juttuun jne, mutta tässä kun on tavallaan osa "raameista" annettu jo edeltä ulkoapäin, niin on se vaan kiva seurata, että mitä sieltä tulee. Vähän niinku nois kokkiohjelmissa, että "tässä on tätä ja tällasta ja totakin saat käyttää, että kokkaa noista jotain. Ja nyt tuli tällasta. Mun on ehkä nyt snadisti vaikee pureutua ihan ytimeen, kun toi rumpali vie mun huomion tässä valtaosin. Se ei ny mulle meinaa oikein putoo.. saisko siihen virppaan vaikka vähän eri soundin välillä? Onhan tässä jotain vänkää, mutta tarvinnee kyllä useamman kuuntelukerran. Ehkä pitäs tosiaan enempi lähtee noilla 70-luvun iltatähti -tunnelmilla haarukoimaan tota kuuntelukokemusta. Kappaleen rakenne vaikutti olevan ok ja oikeestaan - millos mä oon viimeks kuullu feidatun lopun..? Todella oudolta tuntuu, että sekin on vaihtelua..?
Mutta joo.. jonkun sortin retroilusta kyllä menee, mutta ehkä hieman enempi raakuutta jollain osiolla olisin toivonut. Nuo rummut ei siinä nyt avittaneet.
+1   +1 +2
 
9
Nimihemmo 05.12.2018
No nyt jytää ja on Amerikkaa! Länsirannikkon rokkareita ja Texasin boogie-miehiä innoittanut Lenny Zach Topelius Iltatähdessä ’76. Hauska kuulla kunnon säröbassoakin pitkästä aikaan.
+1   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta